Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-08@23:34:27 GMT

تقدیر مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن از بانک مسکن

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۹۹۱۲۲۹

تقدیر مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن از بانک مسکن

پول‌نیوز - مدیر کل دفتر برنامه ریزی و اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی با تاکید بر ایفای نقش بی بدیل هدایت گری از سوی بانک مسکن در تامین مالی حوزه مسکن و ساختمان عنوان کرد: بانک عامل بخش مسکن با تدوین سند راهبردی 1400 خط مشی کلی خود در چگونگی حمایت از توسعه بخش مسکن را تعیین کرده است.

به گزارشگروه بانک و بیمهپول‌نیوز، علی چگینی مدیر کل دفتر برنامه­ ریزی و اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی، با بیان اینکه مساله تامین مالی مسکن و کاستی یا ناکارآمدی ابزارهای تامین منابع (مالی) در این بخش از دیرباز به عنوان یک چالش جدی پیش روی سیاست گذاران و فعالان این حوزه قرار داشته است، عنوان کرد: علاوه بر کاستی های نظام تامین مالی مسکن و نیز مشکلات مبتلابه این بخش که عمدتاً منبعث از مسائل اقتصاد کلان بوده (مواردی همچون دوره های رشد حبابی قیمت و رکودهای عمیق که منجر به پدیده شکست بازار شده است)، گسترش ابزارهای جدید تامین مالی مسکن در دولت یازدهم، ضرورت تشکیل یک نهاد توسعه ایِ تامین مالی در این بخش را بیش از پیش نمایان کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او در گفت وگو با روابط عمومی بانک مسکن ادامه داد: این نهاد از یک سو می تواند در جهت انسجام بخشی، هماهنگی و پشتیبانی از ابزارهای تامین مالی، و از سوی دیگر بهبود عملکرد بازار در راستای حمایت از اقشار کم درآمد و تحقق سیاستهای توسعه ای دولت، ایفای نقش کند.

به این معنی که نهاد توسعه ای-تخصصیِ تامین مالی مسکن موضعی هدایت­گرایانه در پاسخگویی به نیازهای مالی و اقتصادی، فراتر از صرفِ مساله تامین مالی خواهد داشت.

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن با اشاره به نقش بانک مسکن در حوزه تامین مالی این بخش تصریح کرد: به جرات می­توان ادعا کرد که بانک مسکن به لحاظ تخصص و تجربه طولانی مدت، در تامین مالی بخش مسکن و همکاری نزدیک با حوزه های سیاستگذار و تصمیم ساز در این بخش، بهترین یا بی مثال ترین گزینه برای ایفای نقش هدایت گری و انسجام بخشی به ابزارهای تامین مالی مسکن است.

او به پروسه تنظیم رابطه ابزارهای تامین مالی و کارکرد آنها اشاره کرد و افزود: انتظار بر آن است که این هدایت گری به گونه ای باشد که بتواند هر یک از ابزارها را متناسب با کارکرد منحصر به خود تنظیم کرده و آنها را به صورت مکمل به بازار عرضه و هدایت کند.

او در عین حال با اشاره به تدوین و رونمایی سند راهبردی بانک مسکن 1400 اظهار کرد: تحقق این مهم، مستلزم تدوین استراتژی­ها و راهبردهای مناسب و همسو با سیاستهای توسعه ای بخش مسکن و تدوین یک نقشه راه است، که بانک مسکن به نیکی گام در این سو نهاده و با تدوین سند چشم انداز، استراتژیها و راهبردهای اصلی، تا افق 1400 و خط مشی کلی خود در چگونگی حمایت از توسعه بخش مسکن را تعیین کرده است.

چگینی با بیان اینکه سند راهبردی بانک مسکن را نیازمند تدوین برنامه اجرایی دانست و گفت: سند حاضر مستلزم تکمیل و تدوین برنامه های اجرایی در قالب ساختار خوشه ای حاکم بر هر نظام برنامه ای ریزی است، که بانک مسکن توجه لازم را به تکمیل آن بر پایه سیاست های توسعه ای بخش مسکن معطوف داشته و گام بعدی را بر آن استوار خواهد کرد.

به گفته وی این اقدام شایسته علاوه بر ارتقای عملکرد نظام تامین مالی و خلق اهداف جدید و پایدارتر، می تواند توجه بانک مسکن را به تقویت کارآفرینان و کمک به ایجاد بسترهای مناسب برای بخش خصوصی جهت اجرای طرح‌ها معطوف دارد و علاوه بر وجه مادی فرآیند توسعه، وجه غیرمادی آن را نیز مورد عنایت قرار دهد.

او تاکید کرد: گام اولیه بانک مسکن در تدوین سند راهبردی این بانک می­تواند زمینه نقش آفرینی بیشتر بانک مسکن در توسعه اقتصادی کشور را فراهم کند.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۹۱۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود

مدیرکل دفتر موسیقی در نشست خبری جشنواره سرود فجر به جزئیات برگزاری این جشنواره پرداخت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، نشست رسانه‌ای اولین جشنواره سرود فجر، امروز _سه شنبه هجدهم اردیبهشت_ با حضور امیرحسین سمیعی مدیرکل دفتر موسیقی، حسین صیامی دبیر اجرایی جشنواره و حامد جلیلی دبیر و مسئول دفتر سرود اداره کل موسیقی و دبیر جشنواره در سالن جلسات دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد؛ در ابتدای این نشست حامد جلیلی دبیر جشنواره ملی سرود فجر به بیان روند برگزاری این جشنواره پرداخت و اظهار کرد: از مهر سال گذشته جشنواره با انتشار فراخوان آغاز و پس از ماجراهای مربوط به فراخوان و دیگر رویدادهایی که در این راستا تا پایان تیرماه انجام گرفت، گروه‌های مختلف سرود در چهار منطقه کشور به رقابت با یکدیگر پرداختند.

وی افزود: بعد از پایان مرحله دوم، مرحله «راهبری» جشنواره نیز آغاز شد؛ شرایطی که باید گروه‌ها بر اساس اجرای زنده آثارشان در بخش نهایی شرکت کند.

دبیر جشنواره ملی سرود فجر درباره تاریخ برگزاری بخش نهایی جشنواره ملی سرود فجر هم گفت: بخش نهایی جشنواره ملی سرود فجر با حضور ۲۹ گروه مختلف طی روزهای دهم و یازدهم و دوازدهم تیر در قالب مرحله داوری در تالار وحدت تهران برگزار می‌شود و چهاردهم تیرماه اختتامیه این جشنواره خواهد بود.

جلیلی با اشاره جایزه رویش ادامه داد: غیر از جوایز بخش رقابتی، جایزه‌ای به نام «رویش» طراحی شده که در قالب ویژه به گروه‌های سرود آموزش و پرورش تقدیم می‌شود، البته اینکه ما در هر بخشی یک جایزه داشته باشیم موضوع مهمی است که تاکنون در جشنواره‌های سرود نداشتیم؛ شرایطی که امیدوارم در دوره‌های آتی جشنواره بتوانیم شاهد توفیقاتی باشیم.

امیرحسین سمیعی مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: تلاش ما این است که در حوزه آموزش، کیفیت اجرا و کشف استعداد شاهد اتفاقات خوبی از پس برگزاری جشنواره ملی سرود فجر باشیم، در این راستا علاوه بر فعالیت‌های ستاد جشنواره برنامه‌هایی برای سفر به استان‌ها هم صورت گرفته که بتوانیم در قالبی بی‌واسطه شرایط بهتری را برای ارائه اثرشان در قاب‌های رسانه‌ای و موارد مربوط به اجراهای صحنه‌ای فراهم سازیم.

وی با تاکید بر اینکه ارتقای کیفیت برای ما بسیار مهم است، افزود: فرآیندی که اکنون در استان‌ها آغاز شده و ما تصمیم داریم هم در حوزه گروه‌های سرود و هم گروه‌های کُر نسبت به شناسایی و حمایت از گروه‌ها اقداماتی را انجام دهیم؛ این مهم‌ترین رویکردها در دفتر موسیقی در حوزه‌های آکاپلا، کُر و سرود خواهد بود و امیدوارم در سفرهای استانی بعد نیز محقق شود.

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه عنوان کرد: قرار است بعد از پایان جشنواره کارهای منتخب در قالب آثار با کیفیت ضبط استودیویی داشته باشند تا بتوانیم در آینده شرایط بهتری برای سرود و گروه‌های کر فراهم کنیم.

منبع: فارس

کد خبر 751458

دیگر خبرها

  • بانک ملی ایران؛ پشتیبان توسعه طرح های صنعت نفت کشور
  • بازدید مدیرکل ورزش و جوانان تهران از تمرین تیم ملی ژیمناستیک
  • تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود
  • تقدیر مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری فارس از مدیرعامل پست بانک ایران و مدیریت شعب استان فارس
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است
  • قدردانی استاندار همدان از عملکرد بانک مسکن در تامین مالی ساخت پروژه های نهضت ملی مسکن
  • مدل جدید اعتبار سنجی بانک ها برای دریافت وام ؛ خلافی خودرو هم تاثیرگذار شد؟
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید