Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل یاوری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: امید می رود اجرای این میزان طرح در برنامه ششم توسعه و با تزریق اعتبارات محقق شود.
وی افزود: قرار بود ممیزی مراتع در 10 میلیون هکتار از مراتع باقی مانده در برنامه پنجم توسعه اجرایی شود اما به علت مشکلات اعتباری اجرایی نشد.
مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری گفت: اکنون برای 36 میلیون هکتار از سطح مراتع کشور طرح مرتعداری تهیه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یاوری خاطرنشان کرد: 18 میلیون هکتار مرتع به بهره برداران واگذار و در 6 میلیون هکتار نیز طرح های مرتعداری اجرا شده است.
مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری افزود: در سطح کشور 300 هزار فقره پروانه چرا به بهره برداران داده شده است.
وی با بیان اینکه مراتع کشور به 2 شیوه مدیریت می شود افزود: مدیریت چرا و تهیه طرح ممیزی از شیوه های مدیریت مراتع هستند اما بهترین رویکرد و شیوه، تهیه طرح های مرتعداری است و باید به سمتی برویم که طرح های مرتعداری تهیه شود.
وی در باره وضعیت مراتع کشور در سال جاری گفت: با توجه به اینکه در مناطقی از کشور بارندگی اوایل سال خوب بود، مراتع وضعیت مناسب دارند اما برخی مناطق از جمله کرمان و اصفهان با خشک سالی شدید روبه رو هستند.
مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری گفت: تنها برنامه اثرگذار و راه برای کنترل دام غیرمجاز در مراتع، شناسایی دامداران و بهره برداران است.
وی اظهار کرد: قرار است طرح ملی شناسایی کردن دام های کشور اجرایی شود تا با این روش حضور دام در مراتع را کنترل کرد.
مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری تاکید کرد: حفاظت از منابع طبیعی و کنترل ورود و خروج دام نیاز به اعتبار دارد.
وی به حضور بیش از ظرفیت دام در مراتع اشاره کرد و بیان داشت: اکنون شمار دام در مراتع سطح کشور 2.2 برابر ظرفیت مجاز است به طوری که اکنون 75 میلیون واحد دامی در مراتع کشور حضور دارد اما ظرفیت مجاز مراتع، 35 میلیون واحد دامی است.
وی به اجرای طرح مدیریت پایدار مراتع اشاره کرد و گفت: در سال 95، 70 میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح ملی مدیریت پایدار مراتع مصوب شده بود اما تخصیص بسیار ناچیز بود.
یاوری تاکید کرد: تنها راه کنترل آسیب ها در منابع طبیعی، تامین منابع مالی لازم برای نظارت بیشتر بر عرصه های منابع طبیعی است
وی با بیان اینکه در 2 سال اخیر با توجه به ضرورت و نیاز، پتانسیل های مردمی نیز مورد استفاده قرار گرفته است گفت: تلاش داریم تا مشارکت مردم و جوامع محلی در حفظ و حراست از منابع طبیعی استفاده شود.

*سایت ایرنای خراسان شمالی به نشانی http://www.irna.ir/nkhorasan ، کانال تلگرامی به نشانی https://t.me/irnabojnurd و صفحه اختصاصی ایرنای خراسان شمالی هم در اینستاگرام به نشانی ttps://www.instagram.com/irnabojnurd در دسترس همگان است.
هم چنین هموطنان گرامی دیدگاه ها و پیشنهادهای خود را به نشانی https://t.me/irnaBOJ تلگرام کنند.
7185/ 6042 خبرنگار: کبری علی آبادی** انتشاردهنده: سیدحسین قدسی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۹۴۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی پوررضا با اشاره به سفر اول رئیس جمهور به قم در نهم دی ماه سال ۱۴۰۰ گفت: این سفر دارای شش مصوبه برای مجموعه دانشگاه علوم پزشکی قم بود که با پیگیری‌های انجام شده بخش عمده مصوبات اجرایی شده است.

وی گفت: نخستین مصوبه ما در خصوص تکمیل مرکز جامع سرطان با مشارکت خیرین بود که دارای ۹۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب بود که ۵۰ میلیارد آن توسط سازمان برنامه و بودجه کشور و ۴۰ میلیارد تومان نیز توسط وزارت بهداشت تأمین می‌شد که از این میزان اعتبار، ۳۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان توسط سازمان برنامه و بودجه تاکنون تأمین و سهم وزارت بهداشت نیز منوط به تکمیل و پیشرفت فیزیکی است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم بیان داشت: این پروژه در حال انجام بوده و تاکنون حدود ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که امیدواریم بتوانیم با منابع دولتی و مشارکت خیرین محترم به سرانجام رسانده و در اختیار مردم شریف استان قرار دهیم.

پوررضا گفت: دیگر مصوبه سفر، اختصاص مبلغ ۵ میلیارد تومان برای تکمیل مخزن بتنی مجتمع بیمارستانی شهبد بهشتی قم بود که تخصیص یافت و پروژه اجرایی شد.

وی گفت: تسریع در بررسی صدور مجوز ماده ۲۳ احداث دانشکده پزشکی و خوابگاه پسران مجتمع پردیس دیگر مصوبه سفر بود که این مصوبه نیز به صورت کامل اجرایی شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به دیگر مصوبه سفر رئیس جمهور در دور اول به قم گفت: موضوع دیگر شبانه روزی کردن مراکز بهداشتی درمانی شهرهای کهک و جعفریه بود که این مصوبه نیز به صورت کامل انجام شد.

پوررضا گفت: اختصاص مبلغ ۱۰ میلیارد تومان برای تکمیل پایگاه سلامت شهروندی بصیرت نیز جزو مصوبات سفر بود که اعتبار مورد نیاز جذب و پروژه به بهره برداری رسیده است.

وی در خصوص آخرین مصوبه سفر رئیس جمهور به قم در حوزه بهداشت و درمان گفت: اختصاص اعتبار برای احداث فاز اول بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی حضرت فاطمه الزهرا (س) توسط وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه و با کمک بنیاد برکت و خیرین پس از اخذ مجوز ماده ۲۳ بود، که در این زمینه نیز مجوز ماده ۲۳ اخذ و برای عملیاتی شدن پروژه منوط به تخصیص اعتبار خواهد بود.

کد خبر 6098493

دیگر خبرها

  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • تکمیل اسکله رو- رو امیرآباد ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ۲۰۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن برای عمران خواف تخصیص یافت
  • ۱۰ روستای گلوگاه با مجتمع شهدای هزارجریب آبرسانی می شود
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • تکمیل طرح چهارخطه شدن محور دره شهر ، پلدختر نیازمند اعتبار
  • بسیج‌ سازندگی در عرصه‌های مورد نیاز کشور خوش درخشیده است
  • ۴۷۷ هزار خانوار کردستانی در قالب طرح کالابرگ خرید کردند
  • اجرای طرح بهسازی معابر ۱۰ روستای دامغان