Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری جلسه با قرائت قرآن و خیرمقدم استاد محمود سلیمی آغاز شد و در ادامه، جناب میرزاپور سرپرست گروه آموزشی اداره امور قرآنی به تبیین اهداف این کارگاه و برنامه‌های پیش روی گروه آموزشی پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی که در جمع 50 نفر از مربیان و مدیران قرآنی این شهرستان تأکید کرد: شهرستان بن بستری مناسب و بکر برای فعالیت‌های قرAآنی است که علی رقم فعالیت‌های مفید و جلسات قرآنی خانگی فراوان هنوز نتوانسته جایگاه اصلی خود را در رشته‌های مختلف قرآنی به دست بیاورد و این به دلیل ضعیف در روش‌ها و عدم بهره‌مندی از آموزش‌های اصولی است.محمد میرزاپور با اشاره به اهمیت آموزش‌های مدون و کلاسیک ادامه داد: برای موفقیت اولین گام ثبت مؤسسات و خانه‌های قرآن متعدد در جای جای این شهرستان با توجه به جمعیت آن است و در ادامه باید جوانان و نوجوانان بنی را در مسیر صحیح آموزش‌های قرآنی هدایت کنیم.میرزاپور استفاده از اساتید توانای استان و کشور را در کنار اساتید شهرستان از دیگر کلیدهای پیشرفت و موفقیت این شهرستان در برداشتن گام های بلند برای رسیدن به قله افتخارات قرآنی دانست و تصریح کرد: وجود استعدادهای نابی مثل نوجوان قرآنی محمدهادی طادی همت مسئولین قرآنی این شهرستان را برای دعوت از اساتید توانا در شهرستان می طلبد.وی ادامه داد: باید هرچه زودتر اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بن راه اندازی شود و البته جای خوشحالی است که شهرستان بن کارشناس قرآنی مستقلی دارد لیکن به نظر می رسد رد مورد این شهرستان خوب قرآنی کم کاری های بزرگی اتفاق افتاده است.محمد میرزاپور ضمن تشکر ویژه از استاد سلیمی و مدیران محترم مراکز قرآنی بن به خاطر یک عمر مجاهدت و به دوش کشیدن بار مسئولیت فعالیت‌های قرآنی در این شهرستان اذعان داشت: مردم قرآن دوست بن باید از اداره امور قرآنی استان و کارشناس قرآنی شهرستان بن، جناب آقای امیری، به منظور ثبت مراکز قرآنی و حمایت از فعالیت‌های قرآنی مطالبه گری ویژه داشته باشند.در ادامه استاد میرزاپور در دو کلاس 2 ساعته به تدریس روش کلاس داری قرآنی و آموزش طرح های سازمان دارالقرآن الکریم برای مربیان این شهرستان پرداخت.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۹۵۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستائیان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، شهرام ملایی‌هزاروندی امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به آموزش مهارت بین روستائیان و عشایر، اظهار داشت: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت‌آموزی و توانمندسازی بین روستائیان و عشایر در سال گذشته 4هزار و 288 نفر آموزش‌های مهارتی را فراگرفتند.

وی ادامه داد و افزود: این آموزش ها در قالب  750 هزار و 99 نفرساعت در حرفه هایی  ازقبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران‌کاری، سرمه‌دوزی، خیاطی، قالی‌بافی و ... بوده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان  اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاها را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه دانست و گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنین در روستاها ازاهداف اجرای آموزش مهارتی دراین مناطق است.

ملایی‌هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، گفت:  ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان  وعشایر مطمئناً در جلوگیری از مهاجرت به شهرها نقش مهمی را ایفا می‌کند از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران وتبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند. اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان با 55 مرکز آموزش دولتی و یک هزارو 530 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در راستای توانمندسازی جوانان و مهارت جویان استان فعالیت دارد.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • رقابت قرآنی ۱۲۰۰ دانش‌آموز و معلم در کهگیلویه و بویراحمد
  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • قدردانی از معلمان و مدیران نمونه شهرستان فامنین
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • بزرگترین محفل قرآنی استانی در روستای تمنک
  • استوری مشترک مربیان و بازیکنان پرسپولیس؛ به جنگیدن ادامه می دهیم!
  • هشتمین دوره توانمندسازی و هم افزایی مدیران گام دوم انقلاب اسلامی