Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اداره بهزیستی مهریز گفت: آمار بالای افراد معتاد به مواد مخدر و مهاجرت گسترده هموطنان از برخی استان ها به این شهرستان از جمله آسیب های جدی و تهدید کننده این شهرستان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل ازصبح مهریز؛ رییس اداره بهزیستی مهریز صبح امروز در نشست با خبرنگاران مهریز با بیان اینکه این اداره حدود 150 شرح وظیفه و فرایند دارد و خدمات خود را از قبل از تولد تا زمان سالمندی به مردم ارائه می کند گفت: این مرکز سعی کرده است در ارائه خدمات به افراد تحت پوشش و خانواده های مورد هدف در استان پیشگام باشد و در سال گذشته نیز بهزیستی مهریز در زمینه کیفیت خدمات ارائه شده، بعد از بهزیستی اردکان در جایگاه دوم استان یزد قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعتیاد و مهاجرین، دو آسیب جدی در شهرستان مهریز

علیرضا علیزاده افزود: هر ماه جلسه هم اندیشی کارشناسان در این مرکز درخصوص آسیب های مجازی، بحث بیماری ها به ویژه اتیسم و حوزه پیشگیری برگزار می شود و سعی شده است اطلاعات پیرامون مباحث مطرح در این نشست ها به روز و مفید باشد.

وی از اعتیاد و حضور مهاجرین مقیم مهریز به عنوان دو آسیب جدی یاد کرد و گفت: آمار بالای افراد معتاد به مواد مخدر و مشکلات معیشتی خانواده های آنها، همچنین مهاجرت گسترده هموطنان از برخی استان ها به این شهرستان بعلت آب و هوای مطلوب و حمایت نهادهایی همچون بهزیستی، کمیته امداد و هلال احمر از اقشار کم درآمد و بی بضاعت، از جمله آسیب های جدی و تهدید کننده این شهرستان است.

90 درصد از خدمات توسط مراکز غیر دولتی انجام می شود

این مسئول با بیان اینکه اداره بهزیستی شهرستان در حوزه توانبخشی و خدمات، 12 مرکز غیردولتی و تنها یک مرکز دولتی دارد و کاردرمانی بخش دولتی نیز به مراکز غیر دولتی واگذار شده است گفت: 90 درصد از خدمات بهزیستی شهرستان از طریق مراکز غیر دولتی وابسته صورت می پذیرد؛ علاوه بر آن، 100 درصد خدمات در حوزه پیشگیری که یکی از تخصصی ترین حوزه های این مرکز است به عهده مراکز غیر دولتی است و تنها مرکز دولتی شهرستان، مرکز توانبخشی هفت تیر است.

لزوم استفاده از مشاوره ژنتیک توسط زوج های جوان

علیزاده درخصوص حوزه مشاوره ژنتیک که قبل از ازدواج صورت می گیرد گفت: بعد از میبد، شهرستان مهریز دومین شهرستان استان بود که این کلینیک را راه اندازی کرد و در جهت افزایش آگاهی زوج های جوان و کاهش تولد کودکان معلول، به ارائه خدمات رایگان پرداخت.

وی افزود: برای کاهش پدیده طلاق و جلوگیری از تولد کودک معلول، مشاوره های ژنتیک بسیار کمک کننده است و در همین راستا با هماهنگی های بین بهزیستی شهرستان و سردفتران ازدواج، مقرر شد تحویل سند ازدواج به زوجین، منوط به گذراندن کارگاه مشاوره ژنتیک طی سه روز و به مدت 16 ساعت و برای 5 الی 10 زوج در هر کارگاه شود.

اشتغال زایی برای معلولین در مراکز حرفه آموزی غیر دولتی مهریز

رییس اداره بهزیستی مهریز درخصوص دیگر خدمات این مرکز به معلولین خاطرنشان کرد: 49 «ان جی او» و مرکز غیر دولتی در شهرستان مهریز همسو با ماده 26 سازمان بهزیستی مجوز فعالیت دریافت کرده اند و 153 نفر در این مراکز که عمدتاً از معلولین هستند مشغول به خیاطی، قالیبافی و حرفه سبزی خرد کنی شده اند.

وی با بیان اینکه 119 شغل برای معلولین و با اعطای وام های مشاغل خانگی ایجاد شده است افزود: در سه مرکز حرفه آموزی معلولین، 100 معلول ناتوانی ذهنی در این مراکز مهارت های زندگی را کسب می کنند و برای ایجاد آثار هنری و صنایع دستی و فروش آن تحت آموزش قرار می گیرند.

علیزاده با اشاره به جایگاه بهزیستی شهرستان و پیشرو بودن این مرکز در موضوع حمایت از گروه سالمندان، به خدمات سه مرکز روزانه سالمندان و نیز یک مرکز شبانه روزی و جامع سالمندان نشاط که همگی غیر دولتی هستند اشاره کرد.

وی در مورد عملکرد بهزیستی در حوزه پیشگیری و درمان اعتیاد اظهار داشت: این مرکز دارای دو کلینیک ترک اعتیاد و یک مرکز میان مدت ترک اعتیاد و کمپ است که در حال حاضر 460 نفر در این مرکز تحت درمان قرار دارند.

خدمات مشاوره بهزیستی و کاهش 42 درصد از پرونده های طلاق

علیزاده با بیان اینکه دو مرکز مشاوره حضوری و یک مرکز مشاوره دولتی یا اورژانس اجتماعی در این شهرستان مشغول به کار است عنوان کرد: اورژانس اجتماعی این مرکز در سال 91 در هفته دولت آغاز به کار کرد و متاسفانه از آنجایی که رشد طلاق در استان یزد بالاست و عمدتاً به خاطر اعتیاد، و عدم شناخت کافی، مداخلات و روابط فرازناشویی اتفاق می افتد این مرکز توانسته در زمینه کاهش آسیب ها به ویژه کاهش آمار طلاق فعالیت های مفیدی داشته است. به عنوان مثال طی تفاهم نامه بین بهزیستی و دادگستری در زمینه کاهش طلاق، 42 درصد از پرونده های طلاق به علت استفاده از خدمات مشاوره بهزیستی شهرستان منجر به سازش شدند.

وی عنوان کرد: 19 مهد کودک و مهد قرآن در شهرستان مشغول هستند و تعداد 560 کودک از خدمات این مراکز استفاده می کنند. آموزش ها و سرفصل هایی که در این مراکز ارائه می گردد با همکاری حوزه علمیه و بازدیدهای ماهانه کارشناسان بهزیستی شهرستان مورد بررسی قرار می گیرد و موفق ترین مهدهای شهرستان، مهدهای قرآن است.

مراکز دولتی نیز از اشتغال معلولین حمایت نمی کنند

این مسئول با بیان اینکه گروهی از بانوان تحت حمایت نیز با تشکیل گروهی اولین آژانس بانوان شهرستان را تاسیس کرده و تعداد 6 نفر مشغول به کار هستند، درخصوص اشتغال معلولین درکارخانجات و ادارات دولتی گفت: با وجود تصویب قانون اشتغال 3 درصد از معلولین شهرستان در واحدهای صنعتی، تولیدی و حتی ادارات دولتی که باید پایبند به قانون باشند، عدم التزام بسیاری از کارخانه ها و کارگاه ها و ارگان های دولتی در پذیرش و بکارگیری معلولان، اولین و مهم ترین مشکل در زمینه اشتغال معلولین است.

علیزاده افزود: هر چند بهزیستی شهرستان با در پیش گرفتن سیاست های تشویقی نظیر پرداخت حق بیمه فرد معلول و اعطای وام به کارفرمایان به ازای هر فرد معلول که استخدام می شود سعی در ترغیب کارفرمایان و صاحبان صنایع در استخدام معلولین دارد اما مراکز دولتی از معلولین برای کارهایی نظیر نگهبانی و مسئول روابط عمومی ها و نیز شغل تلفنچی برای نابینایان استفاده نمی کنند و علاوه بر آن درصدد تعدیل نیرو نیز هستند؛ با این وجود، از مراکز غیر دولتی که با سرمایه شخصی دایر شده اند نمی توان در این خصوص انتظار داشت.

از دیگر مواردی که رییس اداره بهزیستی شهرستان در این نشست ابراز داشت، به وجود 480 پرونده اجتماعی در این مرکز و برقراری مستمری برای 190 خانوار تحت پوشش، همچنین تحویل 114 واحد مسکونی به خانواده های مورد هدف در چند سال گذشته و ارائه خدمات توان پزشکی در مرکز توان بخشی هفت تیر مهریز به 2210 نفر توانخواه می توان اشاره کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۰۵۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است

به گزارش خبرنگار مهر، سید جلیل میر عظیمی بعد از ظهر یک شنبه در نشست با فرماندار رشت به تشریح اهداف و برنامه‌های این مجموعه پرداخت و اظهار کرد: خدمات رسانی کانون پرورش فکری در بستر بیش از ۶۰ عنوان فعالیت فرهنگی، هنری، ادبی، علمی و پژوهشی انجام می‌شود.

میرعظیمی در ادامه به نیروهای انسانی کانون اشاره و با متعهد و توانمند توصیف‌کردن آنان افزود: موفقیت مربیان و اعضای مراکز فرهنگی هنری این نهاد در رقابت‌های بین المللی، کشوری و استانی، بیان‌گر این توانمندی‌ها است.

این مسئول فرهنگی با بیان اینکه که تربیت نسلی هنرمند، مؤمن و در تراز انقلاب، نیازمند تلاش هم زمان فعالان فرهنگی و توجه مسؤولان و تصمیم‌گیران است، اضافه کرد: برای پیشبرد اهداف، حمایت‌های بی‌دریغ معنوی و اختصاص منابع مالی مناسب ضرورت دارد.

وی با ناکافی خواندن منابع مالی تخصیص یافته به مراکز فرهنگی هنری ۶ گانه کانون رشت طی ۲ سال گذشته گفت: ابعاد فعالیت‌های کانون پرورش فکری بر لزوم حمایت هر چه بیشتر از این مجموعه تاکید دارد.

میرعظیمی در ادامه صحبت‌های خود به برخی فعالیت‌های کانون در مراکز فرهنگی هنری و در سطح شهرستان اشاره و از حضور مؤثر این مجموعه در نمایشگاه هفته دفاع‌مقدس و حضور مستمر همکاران کانون در نمایشگاه «شهر باران، شهر قرآن» در ماه مبارک رمضان سال ۱۴۰۳ سخن‌به‌میان‌آورد.

وی افزود: معرفی کانون استان گیلان به عنوان دبیر کمیته کودک و نوجوان کنگره سرداران، امیران و ۸ هزار شهید استان گیلان و گشایش دبیرخانه این این کمیته در مرکز فرهنگی هنری شماره ۲ شهرستان رشت، بخشی از فعالیت‌های مؤثر کانون در عرصه فرهنگ به‌شمارمی رود.

میرعظیمی نقش کانون را در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و مقابله با تهدیدهای فضای مجازی متوجه نسل کودک و نوجوان با اهمیت خواند و ضمن تشریح برنامه‌های این مجموعه برای همراه سازی خانواده‌ها با فعالیت‌های مربیان کانون ادامه‌داد: برای توفیق فرهنگی، ورود خانواده‌ها به این عرصه ضروری است.

مدیرکل کانون استان گیلان هم‌چنین، از برپایی کارگاه‌های فرزندپروری و مهارت‌آموزی در مراکز فرهنگی هنری کانون صحبت‌کرد و این فعالیت‌ها را بخشی از حرکت‌های تأثیرگذار کانون در توان‌مندسازی نسل کودک و نوجوان دانست.

وی بر لزوم حمایت مسؤولان از تکمیل ساختمان در حال احداث کانون شهرستان خمام و از راه‌اندازی مرکز فرهنگی هنری کانون در مسکن مهر شهرستان رشت اشاره کرد و گفت: در پایان از فرماندار برای بازدید از مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان دعوت کرد.

کد خبر 6097391

دیگر خبرها

  • ۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند
  • دستگاه‌ها در راه‌اندازی مرکز ترک اعتیاد با شهرداری ایلام همکاری کنند
  • مناسب سازی ورودی ادارات دولتی و محیط شهری برای معلولان و جانبازان
  • فعالیت اورژانس اجتماعی در ۵ شهرستان زنجان
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • طلابی که اقدام به تشخیص نیازهای جامعه و حل مسئله می کنند حمایت می شوند
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • بیش از ۱۷ هزار سالمند نیازمند، تحت پوشش مراکز نیکوکاری
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری