Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشخبرگزاری بسیج، سرویس فرهنگ و جامعه در مورخ 3 تیرماه 96 گفت و گویی با یکی از نمایندگان مجلس در رابطه باشرایط اختصاصی پذیرش داوطلبان شغل معلمی در چهارمین آزمون استخدامی متمرکز دستگا‌ه‌های اجرایی کشور مانندقد و وزن مناسب، نداشتن مشکلات در بینایی و شنوایی و بسیاری بیماری‌هاانجام دادکه در پی انتشار این خبر وزارت آموزش و پرورش جوابیه ای به شرح ذیل برایخبرگزاری بسیجارسال کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این جوابیه به شرح ذیل است:

مدیر عامل محترم خبرگزاری بسیج

با سلام و احترام

عطف به مطلب مندرج در آن رسانه مورخ 3/4/96 با عنوان ( شرایط استخدام معلمان با روح تعلیم و تربیت تضاد دارد/ مجلس پیگیری می کند)، عین جوابیه مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات این وزارتخانه را به اطلاع می رساند : ضمن تشکر از این عضو محترم کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، به جهت عنایت و توجه ویژه ایشان به مسائل مرتبط با آموزش و پرورش و معلمان، به استحضار می رساند که شرایط، ضوابط، شاخص ها و استانداردهای شایستگی ها و صلاحیت های عمومی موجود برای جذب نیروی انسانی در آموزش و پرورش، بر اساس مصوبات کمیسیون منابع انسانی شورای عالی آموزش و پرورش است. لذا با توجه به سلامت جسمی و روانی علاقمندان به مشاغل معلمان در جذب نیروی انسانی، نه تنها مغایر با با قوانین موجود نیست بلکه لازمه شغل شریف معلمی است.

در پاسخ به بخش دیگری از انتقادات این نماینده محترم مجلس شورای اسلامی پیرامون چرایی برگزاری آزمون استخدامی برای متقاضیان جذب در آموزش و پرورش با وجود دانشگاه فرهنگیان و نیروهای حق التدریسی موجود که خواستار رسمی شدن در آموزش و پرورش هستند به استحضار می رساند که با توجه به کمبود نیروی انسانی به ویژه در دوره ابتدایی و ظرفیت محدود تربیت معلم در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، متقاضیان تنها از طریق شرکت در آزمون استخدامی امکان جذب و بکارگیری در وزارت آموزش و پرورش را خواهند داشت لذا واجدین شرایط می توانند بر اساس مجوز سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، از طریق این آزمون به استخدام وزارت آموزش و پرورش در آیند.

خواهشمند است طبق قانون مطبوعات و رسانه ها نسبت به درج جوابیه این مرکز در آن رسانه اقدام لازم صورت گیرد.

علیرضا جدایی

رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی


پاسخ بسیج: در راستای انجام وظایف و رسالت خبری و دفاع از حقوق علاقمندان به شغل شریف معلمی و با توجه به اهمیت اخلاق و علم و همچنین وجدان کاری در این حرفه تعدادی از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی در رابطه با مهم ترین شرایطی که وزارت آموزش و پرورش باید برای علاقمندان به استخدام در حوزه معلمی در نظر بگیرد نکاتی را مطرح کردند و خبرگزاری بسیج نیز این موارد را منتشر کرده است.

این قبیل انتشار گفت و گو در رابطه با شرایط جدید استخدام معلمی هیچ منافاتی با صلاحیت های عمومی موجود برای جذب نیروی انسانی در آموزش و پرورش بر اساس مصوبات کمیسیون منابع انسانی شورای عالی اموزش و پرورش ندارد و مطالب ذکر شده توسط نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی در این مورد در راستای قوانین مربوطه مطرح شده است.

خبرگزاری بسیج در پاسخ به بخش دیگری از جوابیه وزارت آموزش و پرورش بدین وسیله اعلام می کند که نمایندگان محترم مجلس به هیچ عنوان خواستار لغو برگزاری ازمون استخدامی نبودند و درجریان کمبود نیروی انسانی و ظرفیت محدود تریبیت معلم در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی نیز هستند. تقاضای نمایندگان مردم در خانه ملت تنها توجه بیشتر به شرایط استخدامی معلمان و در نظر گرفتن تمام ملاک های مهم برای این شغل و همچنین استفاده کامل از ظرفیت دانشگاه فرهنگیان و نیروهای حق التدریسی که خواستار رسمی شدن در آموزش و پروش هستند می باشد.

محمد جواد ابطحی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی نیز در واکنش به این جوابیه و در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری بسیج، اظهار داشت: در اینکه هر کارمندی برای استخدام در حوزه تعلیم و تربیت بویژه در آموزش و پرورش باید از سلامت روانی برخوردار باشد هیچ شکی نیست و ما هم به آن ایرادی وارد نکرده ایم در بحث سلامت جسمی هم که مشکل جسمانی فرد مانع از تدریس می شود مشخص است که نباید فرد را استخدام کرد اما به عنوان مثال به جانبازی که روی ویلچر است اما باسواد است و بیان خوبی هم دارد نمی توانیم بگوییم چون سلامت جسمی ندارد نمی تواند معلم باشد؛ این کار درست نیست.

وی افزود: قد کوتاه و بلند و وزن برای استخدام معلم تحت عنوان سلامت جسمی ملاک خوبی نیست چراکه در آینده این مسئله توسعه پیدا می کند و به جای اینکه استثناء را محدود کنیم استثناء قاعده می شود و اینگونه عمل کردن آموزش و پرورش را زیر سوال خواهد برد.

این نماینده مجلس خاطر نشان کرد: بنده توجه مسئولان آموزش و پرورش را این موضوع جلب می کنم که ما معلمان با سابقه ای داشتیم و داریم که افتخارات فرهنگی کشور هستند اما برخی از آنها معلول حرکتی هستند و بسیار موفق هم عمل کرده اند. اگر بخواهیم معلم ورزش انتخاب کنیم نباید مشکل جسمی داشته باشد. ما دبیر فیزیک در اصفهان داشتیم که عینک ته استکانی می زد اما فیزیک را عالی درس می داد و همه دوست داشتند با این فرد کلاس داشته باشند. به نظر بنده مسئولان آموزش و پرورش باید بهتر تدبیر کنند و بیشتر فکر کنند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در ادامه یادآور شد: منظور بنده از ضرورت نداشتنبرگزاری آزمون استخدامی برای متقاضیان جذب در آموزش و پرورش با وجود دانشگاه فرهنگیان و نیروهای حق التدریسی موجود که خواستار رسمی شدن در آموزش و پرورش هستنداین است که دانشگاه فرهنگیان می تواند از فارغ التحصیلان دیگر دانشگاه ها نیز برای دوره خاص معلمی استخدام کنند زیرا در حال حاضر حق التدریسی هایی با مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد هستند که اتفاقاً فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان هم نیستند و درس می دهند. بنابراین اگر دانشگاه فرهنگیان با کمبود نیروی انسانی مواجه است و نمی تواند نیروی بیشتری تامین کند و در عین حال تصمیم به استخدام معلم دارد می تواند از حق التدریسی های خودشان که از دانشگاه های دیگر هستند استخدام کنند بدین معنا که آموزش و پرورش برای جذب و استخدام معلمان از ظرفیت های دانشگاههای دیگر نیز استفاده کند.

این درحالی است که خبرگزاری بسیج این انتقاد را دارد که اگر چه سلامت جسمی و روانی برای استخدام افراد نه تنها در استخدام شغل شریف معلمی بلکه در همه نهادها و دستگاه ها از اهمیت بالایی برخوردار است اما به صرف داشتن یک بیماری یا قد و وزن که در انجام وظیفه فرد مورد نظر خللی ایجاد نمی کند نمی توان او را از خدمت به مردم بازداشت. انتقاد خبرگزاری بسیج به شرایط اختصاصیپذیرش داوطلبان شغل معلمی در چهارمین آزمون استخدامی متمرکز دستگا‌ه‌های اجرایی کشورمربوط به توجه بیش از حد به ظاهر افراد از جمله زیبایی و قد و وزن بوده است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۰۷۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش

به گزارش صدای ایران از ایسنا،حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل امشب در نشستی با کارکنان، طلاب و اصحاب رسانه، با بیان اینکه حوزه علمیه خواهران با ۵۰۰ مدرسه در ۲۸ استان فعالیت دارد، اظهار کرد: یکی از رسالت‌های مهم حوزه علمیه خواهران نظارت و ارزیابی بر انجام فعالیت آموزشی، پژوهشی و تربیتی است که در استان‌ها به این مهم پرداخته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برنامه ۵ ساله حوزه‌های علمیه خواهران در سال ۱۴۰۱ تصویب شد، بیان کرد: مقرر شد در سال ۱۴۱۴ به یک افق در حوزه خواهران دست پیدا کنیم تا به نوعی بانوان اقدامات خودشان را بتوانند عملی کنند.

فاضل از برنامه‌های مهم سفر به مازندران را پیگیری توسعه آموزش عالی در استان و ارتقای برخی مدارس از سطح ۲ به سطح ۳ دانست و گفت: سالانه حدود ۱۱ هزار نفر در حوزه‌های علمیه ثبت نام می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین فاضلی اظهار کرد: لشکر ۷ هزاره سفیران رضوان در ایام ثبت نام حوزه‌های علمیه فعالیت دارند که بصورت چهره به چهره اقدام به تبلیغ می‌کنند، امسال از اول اردیبهشت ثبت نام حوزه‌های علمیه شروع شده است.

وی با اعلام اینکه تاکنون برای حدود ۵۰ هزار نفر طلبه خواهر در سطوح ۱ تا ۳ ثبت نام صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: پیگیری‌ها جهت احداث سایت اداری مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران صورت گرفته است که امیدواریم در سال ۱۴۰۳ عملی شود.

وی با بیان اینکه اشتغال فارغ التحصیلان حوزوی در گذشته از دغدغه مدیریت مرکز حوزه علمیه نبوده است لذا جهت بکارگیری فارغ التحصیلان حوزوی در دستگاه‌های اداری پیگیری‌های لازم صورت گرفته است، یادآور شد: آموزش مشترک فارغ التحصیلان حوزه و مرکز قضا در قم آغاز شده و توافقات خوبی با معاونت آموزش قوه قضاییه صورت گرفته است.

فاضل گفت: در حال حاضر با نهاد‌هایی مانند آموزش و پرورش وارد گفتگو شدیم تا فارغ التحصیلان حوزه علمیه با شرکت در آزمون بتوانند جذب این نهاد شوند.

دیگر خبرها

  • استخدام ۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • استخدام ۱۹ هزار نیروی پرورشی در سال جاری
  • مسئول یک سوپرمارکت هم این همه تغییر نمی‌کند!
  • ۱۹ هزار نیروی پرورشی امسال به استخدام آموزش و پرورش در می‌آیند
  • اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است
  • آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها رسالت مهمی برعهده دارند
  • همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه بخوانند؛ بزرگترین استخدام تاریخ ایران برگزار می‌شود +جزئیات
  • افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان | همه معلمان رتبه‌بندی می‌شوند مگر اینکه...
  • زنگ سپاس معلم در مدارس هرمزگان به صدا درآمد