Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل هماهنگی و ساماندهی امور جوانان گفت: آسیب‌های اجتماعی،اوقات فراغت، ازدواج ،خانواده و اشتغال بیشترین سهم را در موضوعات مورد بررسی ستاد ملی ساماندهی امور جوانان در سال 95 داشتند.

سید جواد رضوی در گفت و گو با ایسنا، با ارائه گزارشی از عملکرد ستادهای استانی و شهرستانی جوانان افزود: از سال ۹۲ تا ۹۵ در مجموع ۴ هزار و ۱۳۳ ستاد ملی، استانی و شهرستانی برگزار شد که از این تعداد ۱۹ ستاد ملی، ۵۲۹ ستاد استانی و 3585 ستاد شهرستانی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با بیان آنکه در سال ۹۵ وزارتخانه ارشاد، سازمان بهزیستی، بسیج و مرکز آمار بیشترین حضور را در جلسات ستاد ساماندهی امورجوانان داشتند گفت: کمترین مشارکت از سوی وزارت راه و شهرسازی، معاونت زنان ریاست جمهوری و مشاوران جوان رئیس جمهور صورت گرفت.

رضوی در ادامه با بیان آنکه در سال 95 حدود ۶۸ درصد مصوبات ستاد ملی ساماندهی امور جوانان اجرایی شد که از این میزان ۵۴ درصد مربوط به وظایف دستگاهها و ۴۶ درصد در حیطه وظایف وزارت ورزش و جوانان بود گفت: عدم همکاری برخی از دستگاه‌های عضو و عدم اختصاص بودجه مورد نظر دلیل اجرا نشدن باقیمانده مصوبات است.

مدیرکل هماهنگی و ساماندهی امور جوانان با تاکید برآنکه در سال ۹۵ موضوعات اوقات فراغت، ازدواج و خانواده، هویت، اشتغال، فضای مجازی، یافته های پژوهشی و گزارش استانداران و دستگاه‌های عضو سهم بالاتری در جلسات ستادهای ساماندهی در کل کشور داشته اند گفت: مسئله آسیب های اجتماعی در ستادهای استانی و ملی ساماندهی امور جوانان بیشترین سهم را به خود اختصاص داد.

مدیرکل هماهنگی و ساماندهی امور جوانان افزود: استانهای البرز، آذربایجان شرقی و چهارمحال و بختیاری بیشترین موفقیت را در برگزاری جلسات ستاد ساماندهی جوانان داشتند و استانهای قم، کرمانشاه و خراسان جنوبی ضعیف ترین عملکرد را به خود اختصاص دادند.

وی در مورد برنامه های سال ۹۶ گفت: برای سال ۹۶ برگزاری ۱۰ ستاد استانی و ۱۰ ستاد شهرستانی مورد نظر ما است و در مجموع باید ۳۱۰ ستاد استانی و 4260 ستاد شهرستانی در سال جاری در کشور برگزار شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۰۹۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی با جدیت ادامه می‌یابد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دیوان محاسبات کشور، محسن برزو زاده در گردهمایی معاونت حوزه اقتصادی و زیربنایی دیوان محاسبات که با حضور قائم‌مقام معاونت هماهنگی و امور اجرایی و مدیرکل هماهنگی استان‌های دیوان محاسبات، مدیران کل، حسابرسان کل، معاونین، مشاوران و مدیران گروه‌های حسابرسی و با محوریت بررسی فرآیند تفریغ بودجه و نظارت بر شرکت‌ها برگزار شد، اظهار داشت: بررسی عملکرد شرکت‌های بزرگ دولتی و شبه‌دولتی به صورت هفتگی دنبال می‌شود و در این جلسات مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره شرکت‌ها به ارائه گزارش عملکرد خود می‌پردازند.
معاون فنی و حسابرسی امور اقتصادی و زیربنایی دیوان محاسبات با تاکید بر اینکه آنچه به عنوان یکی از برنامه‌های نظارتی دیوان محاسبات از اهمیت بالایی برخوردار است، نظارت بر شرکت‌ها است، افزود: چک لیست این شرکت‌ها به همراه سود و زیان آنان توسط گروه‌های حسابرسی تهیه و تاپایان امسال شناسایی و تکمیل آن انجام می‌شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تفریغ بودجه اشاره کرد و افزود: تفریغ بودجه سال ۱۴۰۲ شامل۴۵۰ بند است که ۸۷ درصد آن متعلق به معاونت فنی و حسابرسی امور اقتصادی و زیربنایی است که در آن علاوه بر وضعیت تحقق اعتبارات در موضوعات مختلف، آخرین وضعیت اعتباراتی که باید تا شهریورماه سال گذشته توسط دستگاه‌های اجرایی مصرف می‌شد، نیز گزارش می‌شود.
ابراهیم نامداری قائم‌مقام معاونت هماهنگی و امور اجرایی و مدیرکل هماهنگی استان‌های دیوان محاسبات کشور نیز در این گردهمایی با قدردانی از زحمات مدیران، حسابرسان کل و حسابرسان اظهار داشت: با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در معاونت هماهنگی و امور اجرایی تلاش ما بر این است، تا با تامین زیرساخت‌های مورد نیاز، تفریغ بودجه به بهترین شکل ممکن و در مدت زمان پیش بینی شده انجام شود.
وی افزود: رویکرد دیوان محاسبات کشور این است که، تفریغ بودجه به گره گشایی اقتصادی و حل مسأله کمک کند و در کنار گزارش‌ها نیز پیشنهاد‌های کارشناسانه ارائه دهیم.
براساس این گزارش، در این نشست گزارشی از نظارت بر شرکت ها، پیگیری احکام تفریغ بودجه و بررسی فرآیند‌های آن از سوی مدیران مربوطه ارائه شد.

دیگر خبرها

  • مواکب کوچک اربعین ساماندهی می‌شود
  • آغاز بررسی پیش‌نویس سند کوآنتوم / تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی با جدیت ادامه می‌یابد
  • باید از ظرفیت‌های ارزنده جوانان عشایر بیشتر بهره‌مند شویم
  • وحیدی: تقسیم استانی تهران نیازمند مصوبه مجلس است
  • آگاهی‌بخشی مهمترین پایه پدافند غیرعامل است
  • اولین اجلاسیه استانی روایت پیشرفت در ایلام برگزار می‌شود
  • کسب یک هزار و ۳۰۰ مدال کشوری و ۴۰ مدال برون مرزی توسط ورزشکاران قمی
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار