Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی از کوچه های بروجرد بعد از انجام عملیات لوله گذاری فاضلاب همچنان رها شده و با گذشت چند ماه در وضعیت خاکی به سر می برند که سبب نارضاتی شهروندان شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیر افلاک16 سال پیش کار ساخت و احداث تصفیه خانه بروجرد آغاز شد، قرار بود با اجرای کار دفع فاضلاب از طریق چاه های جذبی کاهش یابد اما این روند همچنان بر مدار کُند حرکت می کند و تا کنون از حدود 90 هزار مشترک تنها 16 هزار مشترک به شبکه فاضلاب وصل شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما آنچه امروز سبب نارضایتی شهروندان شده، کوچه هایی است که پس از عملیات لوله گذاری توسط آب و فاضلاب مدتها رها می شوند و تردد را برای شهروندان ساکن در آن مناطق سخت می کند.

چگنی یکی از شهروندان بروجردی در این راستا گفت: از اسفند ماه سال گذشته عملیات لوله گذاری انجام شده اما هنوز آسفالت کوچه انجام نشده و خاکی بودن کوچه ها شهروندان را آزار می دهد.

وی بیان کرد: پنج ماه از لوله گذاری فاضلاب می گذرد اما کوچه ها بلاتکلیف هستند ومعلوم نیست چه زمانی قرار است دوباره این کوچه ها آسفالت شوند و این وضعیت نابسامان همچنان ادامه دارد.

به گفته وی گودال ها وحفره هایی که در این راستا ایجاد شده علاوه براین که تردد را برای خودروها سخت کرده، در فصل بارش باران، آب در این گودال ها جمع می شود و وضعیت اسفناکی را ایجاد می کند.

یاراحمدی یکی دیگر از شهروندان بروجردی افزود: اواخر بهمن ماه قرار بود لوله گذاری فاضلاب در رودکی انجام شود که مدتی پس از آغاز این طرح، رها کردند و بعد از ایام تعطیلات نوروز کار دوباره آغاز شد اما چهار ماه می گذرد و آسفالت کوچه فراموش شده است.

وی تصریح کرد: حال و روز این کوچه ها دیدنی شده و معلوم نیست چند ماه دیگر باید منتظر ماند تا روی کانال های فاضلاب آسفالت شود.

این شهروند بروجردی اظهار داشت: در حال حاضر فقط روی کانال ها با خاک پر شده و با تردد در این کوچه گرد و خاک ایجاد می شود و ممکن است تردد افرادی که به کوچه های کنده آشنایی ندارند سبب آسیب رسانی شود.

حبیب اله حدادی مدیر آب و فاضلاب شهری بروجرد گفت: نبود اعتبارات مورد نیاز سبب شده تا روند پیشرفت این پروژه با کندی صورت گیرد و پیش بینی می شود تا پایان سال حدود ۵۰ کیلومتر از این شبکه به بهره برداری برسد.

وی اضافه کرد: کوچه هایی که برای لوله گذاری فاضلاب کنده می شوند بعد از انجام عملیات باید 2 الی 3 ماه آزاد باشند تا لایه ها روی هم قرار گیرند و سپس کار آسفالت آغاز شود.

حدادی اظهار داشت: اجرای این پروژه و آسفالت به عهده پیمانکارانی است که با اداره آب و فاضلاب شهری قرار داد دارند و معمولا بعد از 2 ماه از اتمام لوله گذاری فاضلاب، آسفالت انجام می شود.

مدیر امور آب و فاضلاب شهری بروجرد افزود: تا پایان سال جاری حدود 45 درصد این پروژه انجام می شود.

به هر روی کوچه های زیادی هستند که بیش از چهار ماه از لوله گذاری فاضلاب در آنها می گذرد و هنوز آسفالت نشده اند که امیدواریم مسئولین مربوطه پیگیر باشند تا هر چه سریعتر آسفالت کوچه ها انجام شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۱۴۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگ ۲ کارگر پیمانکاری شهرداری شیراز حین کار

سخنگوی شهرداری شیراز اعلام کرد: طی حادثه در عملیات لوله گذاری دفع آب‌های سطحی توسط پیمانکار، متاسفانه دو کارگر پیمانکار مربوطه فوت کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، رضا جاویدی با بیان اینکه این حادثه پیش از ظهر امروز (شنبه 8 اردیبهشت) رخ داده است، افزود: عملیات لوله‌گذاری دفع آب‌های سطحی در میدان دولت ابتدای بولوار میثم در حال انجام بود که سه کارگر پیمانکار طرف قرارداد شهرداری منطقه 5 در حین انجام عملیات لوله‌گذاری در پی ریزش جداره مسیر حفاری در هنگام عملیات خاکبرداری دچار حادثه شدند.

وی ضمن ابراز همدردی و تسلیت به خانواده داغدار کارگران فوت شده، اضافه کرد: با حضور به موقع نیرو‌های آتش‌نشانی یکی از کارگران، زنده از زیر خاک بیرون کشیده شد، اما متاسفانه با وجود انجام عملیات، دو کارگر پیمانکار فوت کردند.

سخنگوی شهرداری شیراز با ابراز تاسف از وقوع این حادثه، ادامه داد: اجساد کارگران فوت شده با نظارت مقام قضایی جهت انتقال به پزشکی قانونی تحویل عوامل مربوطه شده است.

لازم به ذکر است که شهرداری شیراز در راستای توسعه شبکه دفع آب‌های سطحی به منظور جلوگیری از آب گرفتگی معابر و براساس برنامه‌ریزی‌ها و مطالعات انجام شده، اقدام به اخذ پیمانکار برای اجرای پروژه لوله‌گذاری دفع آب‌های سطحی این محل کرده است.

انتهای پیام/424/.

دیگر خبرها

  • خبر خوش برای متقاضیان مسکن ملی + جزییات
  • بلاتکلیفی ۶۰۰ متقاضی اهل خوسف برای واگذاری زمین
  • رفع مشکلات معابر خاکی و پرتردد محله شهدای صفری
  • ۲ کارگر حین عملیات لوله‌گذاری دفع آب‌های سطحی شیراز جان باختند
  • 0 تا 100 ایستگاه پمپاژ فاضلاب؟ تجهیزات و قیمت | مزایا و نکات مهم در انتخاب
  • فوت دو کارگر حین اجرای عملیات لوله‌گذاری دفع آب‌های سطحی در شیراز
  • مرگ تلخ ۲ کارگر در حادثه عملیات لوله‌گذاری در شیراز
  • مرگ ۲ کارگر شهرداری شیراز حین عملیات لوله گذاری
  • مرگ ۲ کارگر پیمانکاری شهرداری شیراز حین کار
  • ‌فوت ۲ کارگر در حادثه عملیات لوله‌گذاری دفع آب‌های سطحی در شیراز