Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری اظهار داشت: کمیته هسته‌ای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گزارش شش ماهه دوم کمیسیون درباره روند اجرای برجام را بعد از طی مراحلی تهیه و تدوین کرد و به وزارت خارجه برای اعلام نظر فرستاد. در نهایت بعد از اعمال نظرات وزارت خارجه این گزارش به تصویب کمیسیون رسید و به هیئت رئیسه برای قرار گرفتن در نوبت قرائت در صحن علنی تقدیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به بخشی از جزئیات گزارش شش ماهه دوم کمیسیون گفت: این گزارش ضمن اشاره به منابع و مبانی، اجرای تعهدات جمهوری اسلامی را مورد بررسی قرار داده است که طبق اقرار مدیرکل آژانس ایران صد در صد تعهداتش را اجرا کرده است.

وی ادامه داد: در این گزارش وضعیت تحریم‌ها و نقض عهدها مورد بررسی قرار گرفته که پیمان‌شکنی آمریکا و اقداماتش مورد اشاره قرار گرفته است و در نهایت نیز پیشنهاداتی ارائه شده که در صورت اجرایی شدن می‌تواند نقش موثری در اجرای برجام داشته باشد.

رئیس کمیته هسته‌ای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: ما این گزارش را با گزارش شش ماهه اول کمیسیون مقایسه کردیم که طبق آن بخشی از تحریم‌ها برطرف شده اما درعین حال آمریکا تحریم‌هایی را مجددا اضافه کرده است.

وی درباره دلیل طولانی شدن ارائه گزارش شش ماه دوم کمیسیون گفت: براساس مصوبه مجلس وزارت خارجه هر سه ماه یکبار باید گزارشی از روند اجرای برجام به کمیسیون ارائه کند و کمیسیون نیز هر شش ماه یکبار گزارش نظارتی را تهیه نماید. طبیعتا زمانی که دو گزارش سه ماهه از سوی وزارت خارجه ارائه می‌شود کمیسیون نمی‌تواند بلافاصله گزارش شش ماهه را تهیه کند چون ما برای تهیه این گزارش علاوه بر بازدید و تبادل اطلاعات از چند مرکز راستی آزمایی گزارش وزارت خارجه را نیز انجام می دهیم. به همین دلیل به ناچار گزارش‌های شش ماهه با تاخیر انجام می شود.

ذوالنوری درباره زمان ارائه گزارش شش ماهه سوم این کمیسیون نیز گفت: در حال حاضر کمیسیون براساس گزارش سه ماهه پنجم وزارت خارجه بخشی از گزارش شش ماهه سوم را تهیه کرده است. ما بلافاصله بعد از ارائه گزارش سه ماهه ششم وزارت خارجه بقیه گزارش کمیسیون را آماده می‌کنیم؛ موعد گزارش سه ماهه ششم وزارت خارجه 26 تیر است.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۱۵۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۶۵ درصد اعتبارات شرکت‌های دولتی از محل نفت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، نمایندگان مجلس در جریان بررسی بخش دوم بودجه سال ۱۴۰۳ با کلیات گزارش کمیسیون تلفیق در مورد جدول ۱۱ و پیوست ۳ در خصوص شرکت‌های دولتی با ۱۴۴ رأی موافق، ۷ رأی مخالف و ۸ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۵ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.   حمیدرضا حاجی بابایی در توضیح جدول شماره ۱۱ گفت: این جدول در خصوص شرکت‌های دولتی است، برخلاف آنچه گفته می‌شود حدود دو سوم بودجه به شرکت‌های دولتی اختصاص داده شده که بررسی نمی‌شوند. اعتبارات شرکت‌های دولتی با بودجه عمومی جدول شماره ۱۴ تقریبا برابر است، فقط یک مقدار شرکت‌های دولتی کم است، حدود ۶۵ درصد اعتبارات شرکت‌های دولتی از محل تأمین نفت است، در خصوص نفت اقدامات خوبی در کمیسیون انرژی انجام شده و به نتایج مثبتی دست یافته‌ایم، همگی را بررسی کرده و بر همین اساس شرکت‌های دولتی که بودجه آن در جدول شماره ۱۴ مشخص شده اگر از آن سرپیچی شود باید پاسخگو باشند، این یک گام بلند برای نظارت بر شرکت‌های دولتی است که در بودجه امسال برداشته شده است.

دیگر خبرها

  • افق پیش رو در مناسبات با عربستان روشن است
  • تامین ۶۵ درصد اعتبارات شرکت‌های دولتی از محل نفت
  • آمریکا ۵ واحد نظامی ارتش اسراییل اقدام به نقض حقوق بشر کرده اند
  • موگویی: وزارت خارجه هنوز اسناد پهلوی اول و دوم را آزاد نکرده است/ باقری‌کنی: ورود به پژوهش درباره امنیت ملی جسارت می‌خواهد
  • سپاه بزرگ‌ترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • فرزین برای ارائه گزارش عملکرد منابع و مصارف نظام بانکی در سال ۱۴۰۲ به کمیسیون اقتصادی می رود
  • شروع ساخت «نارنیا» گرتا گرویگ در آگوست/ فیلمبرداری ۷ ماهه!
  • فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف! | ماده ۴۹ لایحه عفاف و حجاب یعنی پول بده و کشف حجاب کن! | انتقاد تند حسین شریعتمداری
  • تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان : لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید، همین «طرح نور» کافی است / نگرانم این لایحه مثل برجام شود
  • تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان /لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید،همین «طرح نور» کافی است /نگرانم این لایحه مثل برجام شود