Web Analytics Made Easy - Statcounter

مادر «سهیلا جورکش»از قربانیان اسیدپاشی اصفهان که برای انجام جراحی به آمریکا رفته، می‌گوید با وجود دستور رییس‌جمهور و وزیر بهداشت برای تامین هزینه‌های درمان، هنوز پولی به آن‌ها پرداخت نشده است. آفتاب‌‌نیوز : پدر و مادر سهیلا جورکش که برای انجام جراحی به «بوستون» رفته، می‌گویند بعد از 11 روز، سهیلا، نور را می‌بیند، ولی آنها درگیر مشکلات زیادی هستند؛ زیرا با وجود گذشت 6 ماه از سفر به آمریکا هنوز هزینه‌ای برای انجام کارهای درمانی پرداخت نشده است؛ هزینه‌هایی که دستور پرداخت آن از سوی رئیس جمهور و وزیر بهداشت صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دیدن نور پس از عمل 9 ساعته
«زهرا موسوی» مادر سهیلا جورکش در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد آخرین وضعیت درمانی سهیلا گفت: جمعه، 9 تیر عمل جراحی 9 ساعته توسط دکتر چادوش و دکتر واواس انجام شد. دکتر واواس هم در این عمل 3 ساعت روی شبکیه چشم سهیلا کار کرد و این در حالی بود که قرار نبود روی شبکیه عملی انجام شود. بعد از آن هم دکتر چادوش، قرنیه طبیعی را با دستگاهی که مجوز آن بعد از 5 ماه از سوی FDA ( اداره مواد دارویی و غذایی آمریکا) صادر شده بود، در چشم سهیلا کار گذاشت. دکترها از عمل راضی بودند. فردای عمل هم پانسمان چشم را برداشتند. سهیلا حرکت دست و نور چراغ قوه را می‌دید؛ اما به دلیل اینکه شبکیه را عمل کرده است، خون‌ریزی پشت چشم دارد و باید این خون‌ریزی جذب شود تا به طور کامل بتواند ببیند.
وی با اشاره به هزینه‌های بیمارستان گفت: به دلیل این هزینه‌ها، بیمارستان تنها یک شب سهیلا را نگه داشت و فردای عمل او را به خانه آوردیم. هر چند به دلیل اینکه اولین بار بود چنین عملی انجام می‌شد و سهیلا داوطلبانه اعلام آمادگی کرده بود، به او تخفیف دادند.
پول از ایران نرسید، هزینه‌های درمان سهیلا را قرض کردیم
موسوی اما درباره تامین باقی هزینه‌های بیمارستان و اقامت گفت: متاسفانه با وجود دستور رییس جمهوری و وزیر بهداشت هزینه‌ها از ایران پرداخت نشده و آقای مهرآبادی، معاون دفتر حافظ منافع ایران در آمریکا هزینه عمل را به ما قرض داد و اگر کمک او نبود جراحی عقب می‌افتاد.
مادر سهیلا با اشاره به پیگیری‌هایش در مورد پرداخت هزینه افزود: من روزها به تهران تلفن کردم و به مسئولانی که باید کارهای پرداخت هزینه را انجام می‌دادند، پیام دادم. از اسفند ماه تا حالا، 6 ماه است که به بوستون آمده‌ایم. در این مدت هزینه‌ ویزیت‌ها، خرج‌ها، داروها و قطره‌های گران را پرداخت کردیم ولی هیچ کمکی نرسید. آقای مهرآبادی هم وضعیت ما را به تهران منتقل کرده اما هنوز پولی به ما نرسیده است. حالا ما در خرج و مخارج و اجاره خانه مانده‌ و اجاره قبلی را هم با قرض پرداخت کرده‌ایم. اینها را هم آقای مهرآبادی پرداخت کرده است. در مورد داروها هم وضعیت همین‌طور است. آیا این وضعیت سزاوار دختری است که این همه آسیب دیده؟ آیا این حق دختر بی‌گناهی است که بی هیچ دلیلی روی او اسید ریخته‌اند و اسیدپاش هم هنوز پیدا نشده است؟ همه اینها در حالیست که رئیس جمهور و وزیر بهداشت صراحتا دستور دادند تا تمام مخارج به ما پرداخت شود؛ اما آنقدر این دستور دست به دست شده و از این اداره به آن اداره رفته که هنوز پولی به ما نرسیده است. حالا ما نگران پرداخت اجاره خانه‌ هستیم و ممکن است پلیس به دلیل عدم پرداخت، ما را از خانه بیرون بیندازد.
وی افزود: ما به دلیل مسائل مالی نتوانستیم بیش از یک روز سهیلا را در بیمارستان نگه داریم و حالا هم نمی‌توانیم برای او پرستار بگیریم تا در خانه روند درمان را پیگیری کنند. مگر من می‌دانم که چطور باید قطره را بریزم یا چشم او را شست و شو بدهم؟ سه سال نابینایی و این همه سختی، دیگر نمی‌دانم چه باید بکنیم؟ از مقامات می‌خواهم به این مسئله رسیدگی کنند تا لااقل کمی از بینایی سهیلا بازگردد و یکی از چندین مشکل ما حل شود.
موسوی با اشاره به پیگیری ایرانیان بوستون برای کمک نیز گفت: از این افراد تشکر می‌کنم. در این مدت به ما سر زدند و به ملاقات سهیلا آمدند. همچنین دکتر سمیعی و جلیلیان در زمینه کارهای پزشکی کمک کردند. خانم تاج‌الدین نماینده اصفهان هم در ایران پیگیر هستند و حتی در نامه‌ای خطاب به وزیر بهداشت، که در تاریخ 18 تیر نوشته شده است، خواستار پیگیری شدند.
مادر جورکش در مورد اینکه نامه پرداخت هزینه‌ها دقیقا کجاست؟ گفت: بعد از دستور رئیس‌جمهور و وزیر بهداشت این نامه در اداره‌های مختلف گشته و بعد هم آقای نوبخت در سازمان بودجه آن را امضا کردند اما در بوروکراسی اداری گیر کرده است. آقای نوبخت دو ماه است که نامه پرداخت پول را امضاء کرده و وزیر هم یک ماه قبل امضاء کرده ولی هنوز اتفاقی نیفتاده است.
وی ادامه داد: از رئیس جمهوری خواهش می‌کنم موضوع را پیگیری کند تا مشخص شود چه کسی کار شکنی می‌کند. همه اینها در حالیست که اگر این پول را هم بگیریم باید هزینه‌های قبلی را پرداخت کنیم. کلی قرض داریم. دو ماه اجاره خانه را باید پرداخت کنیم و پول عمل را که آقای مهرآبادی داده به او برگردانیم. همچنین شاید چشم سهیلا یک عمل کوچک دیگر هم داشته باشیم.
«ناصر جورکش» پدر سهیلا نیز با گله از وضعیت موجود گفت: سه سال قبل این مشکل برای فرزند من پیش آمد. تا حالا هرچه در زندگی‌ام اندوخته مالی داشتم و قرار بود برای توسعه کارم سرمایه‌گذاری کنم فروخته‌ و هزینه‌ها را پرداخت کردم. اما حالا با این مشکلات مواجهیم در حالی که آمریکایی‌ها برای بچه من تخفیف قائل شدند و با توجه به اینکه این عمل برای اولین بار صورت می‌گرفت، آنها از 100 هزار دلار هزینه، تنها 20 هزار دلار را گرفتند.
وی افزود: تمام حرف من این است که به این شرایط رسیدگی شود که چرا علی‌رغم دستور آقای رئیس جمهور، شش ماه است اقدامی نشده؟ حالا شش ماه است که گذشته و ما دیناری دریافت نکرده‌ایم و شش ماه دوم هم در راه است در حالی که ما هنوز اندرخم یک کوچه هستیم و فقط چشم چپ سهیلا عمل شده است. چشم راست و سوختگی‌های صورت و بدن هنوز باقیست.
وی در پایان گفت: به رئیس‌جمهوری می‌گویم که اگر قرار بود یک لیوان آب به ما برسد، هنوز یک قطره هم نرسیده است؛ زیرا کارمندان اداره‌های مختلف از این اتاق به آن اتاق نامه‌ها را دست به دست می‌کنند و هنوز به نتیجه‌ای نرسیده‌ایم. خواهش می‌کنم راه میان‌بری پیدا کنند تا این نامه امضاء شود تا برای کمک‌رسانی و حمایت از این بچه که مورد ناهنجاری در این جامعه قرار گرفته است راه کمکی پیدا شود.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۱۵۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کرمانشاه از هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان در سال گذشته خبر داد و افزود: خوشبختانه در حال حاضر خانواری در استان نیست که واقعا نیاز به حمایت داشته باشد و تحت پوشش نباشد.

رضا طاهری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به جمعیت ۱۵۲ هزار نفری خانواده کمیته امداد در استان گفت: این تعداد مددجو در قالب ۷۶ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند.

وی با اشاره به گسترگی خدمات امداد، گفت: برخی تصور دارند که تنها خدمت کمیته امداد پرداخت مستمری است، درحالی که ۱۲۱ نوع خدمت شامل خدمات درمانی، تحصیلی، آموزشی، اشتغال، مسکن و ... به مددجویان ارائه می‌شود.

وی افزود: یکی از تصورات دیگری که در جامعه وجود دارد این است که عمده این هزینه‌ها از محل مشارکت‌های مردمی و خیرین تامین می‌شود، خیرین سهم تقریبا ۱۵ درصدی در این زمینه دارند.

وی افزود: سال گذشته ۳۳۰ میلیارد تومان از محل مشارکت‌های مردمی و خیرین جمع‌آوری شده و مابقی هزینه‌های صورت گرفته برای مددجویان از محل منابع دولتی، منابع کمیته امداد و تسهیلات قرض الحسنه و... تامین شده است.

طاهری خاطرنشان کرد: سهم مردم و خیرین از هزینه کرد برای مددجویان  شاید خیلی باشد، اما همین کمک‌های اندک برکت داشته و گره گشای بسیاری از مشکلات مددجویان است.

به گفته مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه در حال حاضر ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزار خیر بصورت ثابت درحوزه‌های مختلف با کمیته امداد همکاری کرده و یاری‌رسان مددجویان هستند.

وی در خصوص مبلغ مستمری مددجویان هم گفت: این مبلغ بر حسب جمعیت برای هر خانوار متفاوت است و در حال حاضر خانوار یک نفره یک میلیون تومان و خانواره پنج نفره و بیشتر ۳.۵ میلیون تومان در ماه مستمری دریافت می‌کند.

ساخت ۳۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان در سال جدید/ ۱۹۷۰ زن سرپرست خانوار بیمه شدند

طاهری گفت: این مبلغ مستمری در کنار کمک‌های بسیار دیگری است که به مددجویان ارائه می‌شود، بطور مثال سال گذشته ۱۲ میلیارد تومان فرانشیز درمانی به ۴۱ هزار مددجو پرداخت کردیم. در بحث مسکن مددجویان هم ۳۳۰ واحد مسکونی اخیرا افتتاح کرده و امسال هم ساخت ۳۰۰ واحد دیگر را در دستور کار داریم. در بحث ودیعه مسکن نیز سال گذشته ۹۹ میلیارد تومان به ۲۲۰۰ نفر و در بحث کمک هزینه اجاره مسکن ۱۲ میلیارد تومان به ۲۸۰۰ نفر پرداخت شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در حوزه تحصیل هم سال گذشته ۱۴ میلیارد تومان کمک هزینه تحصیلی پرداخت شده و از دانشجویان تحت پوشش امداد حتی در مقطع دکترا هم حمایت می‌کنیم.

وی افزود: در بحث تهیه اقلام ضروری مانند یخچال، تلویزیون و... هم خانوارها کمک دریافت می‌کنند و در این زمینه سال گذشته ۱۹۵۰ قلم کالا به ارزش هشت میلیارد تومان خریداری و در اختیار مددجویان قرار داده شد.

طاهری گفت: وام گره‌گشایی هم خدمت دیگر امداد است که مددجویان می‌توانند در مواقع اضطرار از آن استفاده کنند و در این زمینه هم سال گذشته ۱۲۵ میلیارد تومان تسهیلات به ۱۴ هزار مددجو پرداخت شده است.

طاهری گفت: در بحث جهیزیه هم خانوارهای مددجو حمایت می‌شوند و سال گذشته ۲۱۰۰ سری جهیزیه شامل یخچال، تلویزیون، لباسشویی، جاروبرقی و اجاق گاز به ارزش ۷۷ میلیارد تومان برای نوعروسان امداد خریداری و به آنها تحویل شد.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه از اهدای بسته‌های حمایتی معیشت ی به مادران باردار و شیرده که احتمال سوءتغذیه آنها وجود دارد خبر داد و افزود: در این زمینه سال گذشته ۱۲۰۰ مادر از این خدمات به ارزش چهار میلیارد تومان برخوردار شدند.

طاهری گفت: خدمت دیگر امداد برای مادران سرپرست خانوار است، بطوری که حق بیمه آنها پرداخت شده تا آنها بتوانند بعد از چندسال بازنشسته شده و حقوق دریافت کنند. در این زمینه تاکنون ۱۷۵۰ مادر سرپرست خانوار بیمه شده‌اند و سال گذشته ۹ میلیارد تومان حق بیمه آنها پرداخت شد تا بتوانند در آینده مستمری بگیر شوند.

طاهری درباره طرح اکرام ایتام با اشاره به حمایت خیرین از ایتام و فرزندان محسنین، گفت: هر یتیم ماهانه بطور میانگین یک میلیون تومان از محل کمک حامیان دریافت می‌کند. این مبلغ برای هر فرزند محسنین  ماهانه ۳۰۰ هزار تومان است.

پشت نوبتی نداریم

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه «پشت نوبتی» در کمیته امداد استان نداریم، گفت: خوشبختانه تمام افراد واجد شرایط تحت حمایت امداد درآمده‌اند و در این زمینه پشت نوبتی نداریم.

وی افزود: امسال دو هزار خانوار جدید سهمیه گرفته‌ایم و هر خانواری که واقعا واجد شرایط باشد، تحت حمایت درآمده و محدودیتی در این زمینه نداریم.

طاهری در خصوص شرایط خانوارها برای برخورداری از حمایت‌های امداد نیز گفت: افرادی که جزو سه دهک پایین جامعه باشند، یا زن سرپرست خانوار بوده و یا توانایی اشتغال نداشته باشند و یا بیماری صعب‌العلاج داشته باشند و ... می‌توانند از حمایت‌های امداد برخوردار شوند.

وی خاطرنشان کرد: همه ما افرادی را در سطح جامعه مشاهده می‌کنیم که به ظاهر خیلی فقیر بوده و مشغول تکدی‌گری هستند و بعضا مردم این موضوع را مطرح می‌کنند که چرا کمیته امداد این افراد را تحت پوشش نمی‌برد. واقعیت امر این است که برخی از این افراد به دلیل درآمد بالای تکدی‌گری به این کار روی آورده‌اند و حاضر نیستند این کار را کنار گذاشته و تحت پوشش قرار گیرند.

طاهری افزود: غالب این افراد درآمد بسیار بالایی از تکدی گری کسب می کنند و برای همین نمی خواهند آن را کنار بگذارند. اگر مردم به جای کمک به این افراد سودجو، از طریق نهادهایی مانند کمیته امداد اقدام کنند، قطعا کمک های آنها دست نیازمندان واقعی و آبرومند می رسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • آذری جهرمی: سکوت جناب آقای میرسلیم جالب است!
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • وقت آن نرسیده آمریکا به رفتار دوگانه در قبال غزه و اوکراین پایان دهد؟
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  • شاهرودی‌ها بیش از ۲۰ میلیارد ریال صدقه پرداخت کردند
  • طارمی دومین رئیسش در پورتو را می‌بیند
  • مهم‌ترین بازیگران افزایش تورم کدامند؟
  • بازیگران سریال تورم
  • کدام هزینه های ساختمان بر عهده مالک و کدام بر عهده مستاجر است؟