Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارحوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛عرضه سيمان تقلبی با برندهای معتبر،تشکیل پرونده گرانفروشی برای یک واحد عرضه گوشت وتشكيل پرونده تخلفاتی برای 100 واحد صنفی از مهمترین اخبار سازمان تعزیرات حکومتی در هفته ای که گذشت، بودذ

* عرضه سيمان تقلبی با برندهای معتبر

بهمن حسن بیگی رئیس گشت سیار تعزیرات حکومتی استان تهران اظهار داشت:واحدهای صنفی عرضه سيمان فله در پاكت های شركت های معتبر سيمان را بسته بندی و در بازار می فروختند البته در ادامه اين بازرسی ها مشخص شد كه سيمان هایی كه در پاكت ها ريخته شده بر وزن استاندارد نيست و با احراز تخلف كم فروشی و غير استاندارد بودن اين سيمان ها پرونده برای واحدهای متخلف تشكيل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بيان كرد: كارشناسان سازمان استاندارد تخلف كم فروشی را تاييد كردند و در نهایت سيمان ها پس از جمع آوری بر اساس وزن استاندارد در شبكه به قيمت رسمی توزيع شد.

حسن بیگی در پايان گفت: پرونده ها پس از بررسی از سوی بازرسان صنعت معدن و تجارت و سازمان استاندارد به تعزيرات ارجاع می شود تا نسبت به صدور رأی آن تصمیم گیری کنند.

* تشکیل پرونده گرانفروشی برای یک واحد عرضه گوشت

حسن بیگی رئیس گشت سیار تعزیرات حکومتی استان تهران در بازدید از 5 واحد فروشگاه های زنجیره ای عرضه گوشت اظهار کرد:گشت تعزيرات بر چگونگی عرضه گوشت بر اساس قيمت و همچنين جانمايی مكان عرضه آن در نظارت تاکید ويژه ای دارند چرا که واحدهای عرضه گوشت بايد با نصب بنر و تابلو، نمايندگی خود را به مشتريان و خريداران معرفی كنند.

رئیس گشت سیار تعزیرات حکومتی استان تهران با بیان اینکه بعضی واحدها برای فروش بيشتر گوشت خود به مشتريان اعلام می كنند كه گوشت های وارداتی بوی نامطبوعی می دهند، ادامه داد: این واحدها برای فروش بیشتر گوشت خود اقدام به این کار می کنند اما گوشت وارداتی را به منظور رفاه حال مردم به نرخ مصوب عرضه می کنیم.

حسن بیگی گفت: پرونده تخلفاتی برای يك واحد عرضه گوشت به دليل گرانفروشی تشكيل و به تعزیرات برای رسیدگی ارجاع شد.

* تشكيل پرونده تخلفاتی برای 100 واحد صنفی

بهمن حسن بیگی رئیس گشت سیار تعزیرات حکومتی استان تهران اظهار داشت: 60 اکیپ گشت تعزیرات در قالب طرح نظارتی در تهران جهت بازرسی و نظارت به سطح شهر اعزام شدند.

رئیس گشت سیار تعزیرات حکومتی استان تهران تصریح کرد: در این گشت‌ها اتحادیه‌ها، بازرسان صنعت، معدن و تجارت، دانشگاه علوم پزشکی، بازرسان دامپزشکی، نیروی انتظامی حضور داشتند.

وی گفت:در چند روز گذشته 850 واحد صنفی مورد بازرسی قرار گرفت و با احراز تخلف برای 100 واحدصنفی پرونده تخلفاتی تشكيل شد و برای 81 پرونده پس از سير مراحل قانونی حكم صادر و پرونده مختومه شد.

حسن بیگی گفت: فراوانی تخلفات به ترتیب درباره عدم درج قيمت، عدم ارائه فاكتور خريد و گرانفروشی بوده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۲۲۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشتریان به نشان استاندارد و اصالت قطعات خودرو توجه کنند

محمدرضا آل‌سارا، رئیس اتحادیه فروشندگان لاستیک، روغن خودرو گفت:یکی از مهم‌ترین نکات این است که کالاهای مورد نیاز خودروی خود را از واحدهای صنفی خریداری کنند که دارای پروانه کسب است زیرا واحدهایی که دارای پروانه کسب هستند باید تهیه شود.

او در پاسخ به این سوال که چگونه روغن تقلبی را از اصلی تشخیص دهیم؟ اضافه کرد:روغن‌های تقلبی در یک بسته‌بندی دربسته است و تا در آن باز نشود تشخیص کیفیت آن بسیار مشکل است. تنها درصورتی قابل تشخیص است که آن واحد صنفی روغن را باز کند و بفهمد تقلبی هست یا خیر.

ال سارا اضافه کرد: البته راه دیگر این است که همه روغن‌های عرضه شده در بازار به آزمایشگاه تشخیص بروند. بازرسی و نظارت اگر توأم با متخصصان واحدهای صنفی باشد و به کارشناسان برای انجام این کار مراجعه شود، قطعا تأثیر مثبتی در بهبود اوضاع خواهد گذاشت.

او در خصوص نحوه خرید لاستیک گفت:به طور کلی باید  به نکاتی مانند داشتن علامت استاندارد ملی ایران یا بین‌المللی، نداشتن نقص و عیوب ظاهری مانند ناهمواری، ترک، حباب و… توجه کرد. خریداران لاستیک می‌توانند از طریق سامانه‌های پیامکی یا وب‌سایت‌های مربوطه اصالت لاستیک را استعلام کنند

برای خرید لاستیک نیز حتماً باید به فروشگاه‌های معتبر و دارای مجوز مراجعه کرد. همچنین به نکاتی مانند داشتن علامت استاندارد ملی ایران یا بین‌المللی، نداشتن نقص و عیوب ظاهری مانند ناهمواری، ترک، حباب و… توجه کرد. خریداران لاستیک می‌توانند از طریق سامانه‌های پیامکی یا وب‌سایت‌های مربوطه اصالت لاستیک را استعلام کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ۱۱ میلیارد ریال تاوان عرضه خارج از شبکه گاز مایع
  • جریمه میلیونی شرکت خدماتی حمل کالا در قزوین 
  • جریمه یک واحد صنفی قصابی به دلیل گرانفروشی
  • گوشت قرمز از مراکز معتبر و موردتایید دامپزشکی تهیه شود
  • فعالیت یک واحد آلاینده لعاب سازی در اردکان متوقف شد
  • گرانفروشی برای یک واحد قصابی در کرمانشاه گران تمام شد
  • جریمه ۵ میلیارد ریالی قاچاقچی سوخت در یاسوج
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • دادگاه‌های صلح در تهران تشکیل می‌شود؟
  • مشتریان به نشان استاندارد و اصالت قطعات خودرو توجه کنند