Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-02@07:49:04 GMT

از اجاره دولت یازدهم تا ادعای مالکیت دولت دوازدهم

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۲۷۳۹۹

از اجاره دولت یازدهم تا ادعای مالکیت دولت دوازدهم

سهم‌خواهی و درگیری اصلاح‌طلبان با روحانی شدت گرفته است.

به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژه های خود نوشت:

طیبه سیاوشی عضو فراکسیون امید در مجلس به ایلنا گفت: تاکنون خواست اصلاح‌طلبان در چینش کابینه در نظر گرفته نشده است.


وی افزود: مسلما فراکسیون امید در رأی اعتماد به کابینه جدید، خطوط قرمزی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او گفت: یکی از وزارتخانه‌هایی که در جلسه مجمع عمومی فراکسیون امید مورد اشاره قرار گرفت و نمایندگان درباره لزوم تغییرات در آن اجماع و اتفاق‌نظر داشتند، وزارت کشور بود.


عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که طی روزهای پس از انتخابات همواره بر لزوم اعمال تغییرات در کابینه جدید نسبت به دولت یازدهم تا حدود ۶۰ درصد تاکید شده است، اعلام کرد: البته هنوز نسبت به اعمال این میزان تغییر امید داریم اما فکر می‌کنم این تغییر محقق نشود.


گفته می‌شود اصلاح‌طلبان در پشت پرده فشار بر روحانی برای گرفتن امتیازات بیشتر از وی را تشدید کرده‌اند. کسانی چون ابراهیم اصغرزاده و عبداله ناصری، دولت یازدهم روحانی را رحم اجاره‌ای اصلاح‌طلبان خوانده بودند. همین طیف در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری دوازدهم، تصریح کردند که روحانی باید سهم بیشتری به آنها واگذار کند، چرا که فعالیت احزاب، فعالیت‌ کمیته امداد نیست(!)


عارف خاطر‌نشان کرد: در انتخابات اردیبهشت هیچ شکی نیست که پیروزی روحانی مدیون اصلاح‌طلبان است. خواهش ما در آستانه تشکیل دولت دوازدهم همراهی و هماهنگی با فراکسیون امید است و هیچ سهم‌خواهی نخواهیم داشت. انتظارمان از روحانی این است با شورای عالی اصلاح‌طلبان مشورت کند.


در همین حال محمدرضا عارف رئیس شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان در نشست هم‌اندیشی این شورا، با لحنی کنایه‌آمیز خطاب به روحانی گفت: بعضی‌ها پیروز می‌شوند یادشان می‌رود چه کسانی برایشان زحمت کشیدند و من این گله را دارم.


وی ادامه داد: در شورای عالی دو کار مهم پیش رو داشتیم، پیروزی در انتخابات سال ۹۶ و ادامه گفتمان اصلاحات که به اتفاق آرا آقای روحانی رای آورد، نتیجه انتخابات، اتفاقی نبود.


او ادامه داد: اگر ما را دنبال نخود سیاه نفرستند قصد ما کمک کردن و ادامه راه است.


گفتنی است عارف در انتخابات سال ۹۲ با دلخوری و بدون اعلام حمایت از روحانی، وادار به انصراف شد.


در مقابل این اظهارات، غلامعلی جعفرزاده از نمایندگان حامی روحانی، ضمن انتقاد از عارف گفت: مگر می‌شود تیزهوشی و مدیریت روحانی را در انتخابات نادیده بگیریم؟ ایشان به خوبی در انتخابات فضای عمومی را رصد کردند و مردم را به سمت خود بیش از پیش جذب کردند. مگر می‌توان هنرمندی دکتر روحانی و سخنرانی‌هایشان را در انتخابات فراموش کنیم و نادیده بگیریم؟ این توهین به شخص دکتر روحانی و رئیس‌جمهور منتخب است که فردی بیاید بگوید ما او را ئیس‌جمهور کردیم. خب شما اگر می‌توانستید فردی را رئیس‌جمهور کنید، قطعا می‌کردید.


وی اضافه کرد: چرا آنقدر انحصارطلبانه فکر می‌کنید؟ خیلی از مردم پای صندوق رای آمدند که اصلا نه اصلاح‌طلب بودند، نه اصولگرا. مردم به روحانی رای دادند.


البته در کنار اصلاح‌طلبان که زحمت کشیدند، بخش کثیری از اصولگرایان عاقل هم به روحانی رای دادند و برای او تلاش کردند. اینکه آراء دکتر روحانی را مصادره کنیم، انحصارطلبی است.


ایمن‌آبادی ادامه داد: همه باید به رای مردم احترام بگذاریم. نمی‌توانیم بگوییم فقط یک جریان خاص راهبری کرده. پس تکلیف جریانی که زیر چتر ناطق جمع شدند چیست. یا مثلا حزب اعتدال و توسعه. این صحبت‌ها بوی انحصارطلبی می‌دهد و مذموم است. امیدوارم این اظهارات در این مقطع به دنبال اخذ سهمیه از دولت برای کابینه نباشد. این اظهارات دلسوزانه نیست.

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۲۷۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات

حجت‌الاسلام‌ و المسلمین حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، از انتشار پاسخ خود به نامه شورای نگهبان برای ردصلاحیت در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در آینده‌ای نزدیک خبر داد و تصریح کرد: من به ایرادات شورای نگهبان پاسخ خواهم داد تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند.

وی گفت: موارد ردصلاحیت یکی ادعای اهانت به قوه قضائیه و شورای نگهبان است و دیگری عدم ایستادگی در برابر غرب و اشکال در اجرای برجام و… این پاسخ هم به این دلیل است که باور دارم جایگاه شورای نگهبان مقدس است و این شورا شکل گرفته تا مردم اطمینان حاصل کنند قوانین تدوین‌شده خلاف موازین اسلامی و قانون اساسی نیست.

وی ادامه داد: اگر داوری شورای نگهبان مورد تردید قرار بگیرد، به جمهوریت و اسلامیت ما ضربه وارد خواهد شد. مجلس اقلیت، دولت اقلیت و خبرگان اقلیت به نفع کشور و نظام نیست. به همین جهت باید احساس مسئولیت کنیم، ساکت ننشینیم و مردم را به مشارکت در همه امور و پشتیبانی از نظام و کشور تشویق کنیم.

دیگر خبرها

  • همه سلایق سیاسی در مجلس دوازدهم حضور دارند
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • یکدست یا تضارب آرا/ ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • اصلاح طلبان در کدام حوزه های انتخابیه کاندیدا دارند؟
  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • ۱۰۰نفر از منتخبان مجلس دوازدهم خواهان تشکیل فراکسیون اکثریت
  • نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟