Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، دکتر محمدجواد دهقانی سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC) ( گفت: براساس اطلاعات مستخرج از پایگاه وب آو ساینس (آی.اس.آی) کمیت تولید علم برتر کشور در سال 2016 میلادی به 375 مورد رسید. این در حالی است که دو ماه قبل تعداد مقالات برتر کشور 368 مورد بود.

دهقانی اظهار داشت: همچنین در سال 2017 میلادی نیز تعداد این دسته از مقالات به 99 مورد رسید که در مقایسه با آمار دو ماه قبل 89 مورد افزایش نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین سهم ایران از کل مقالات برتر سال 2016 میلادی به 2.4% رسیده است. هر چند اطلاعات سال 2017 میلادی هنوز کامل نشده است، اما سهم ایران در سال 2017 حدود 2.9% است.

وی گفت: مقالات برتر به مقالاتی اطلاق می شود که در زمره مقالات یک درصد پراستناد دنیا قرار گرفته اند. این مقالات هر چند یک درصد از مقالات دنیا را تشکیل می دهند، اما حدود 18% از استنادهای دنیا را به خود اختصاص داده اند.

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام با بیان اینکه میزان استفاده از این مقالات زیاد است، گفت: در سال 2007 میلادی تعداد مقالات برتر 56 مورد بود. این رقم در سال 2013 میلادی به 139 مورد رسید.همچنین در سال 2014 این رقم مجددا افزایش یافته و به 176 مورد و در سال 2015 تعداد مقالات برتر کشور 224 مورد رسید.

سرپرست ISC ادامه داد: سهم ایران از کل تولید علم دنیا در سال 2007 حدود 0.7% بود که این مقدار در سال 2013 به 1.3% افزایش پیدا کرد. این رقم در سال 2015 به 1.4% و در سال 2016 به 1.7% رسیده است. در مقابل سهم ایران از کل مقالات پراستناد دنیا از 0.5% در سال 2007 به 1% در سال 2013 رسید.

دهقانی افزود: در سال 2014 این رقم به 1.2% و در سال 2015 به 1.5% رسید. در سال 2016 با یک افزایش دیگر سهم ایران از کل مقالات برتر دنیا به 2.4% رسید و در حال حاضر سهم ایران از کل تولید علم برتر دنیا 2.9% است البته این رقم مربوط به سال 2017 است که اطلاعات آن هنوز کامل نشده و تغییر خواهد کرد.

203

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۳۵۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد

جواد اعتضادی مدیر جهاد کشاورزی تایباد گفت: در سال زراعی جاری، تولید گیاهان و محصولات گلخانه‌ای مانند نشا‌های جالیزی، سبزیجات، صیفی‌جات و گل‌های زینتی در شهرستان تایباد ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

وی افزود: امسال بیش از ۳۰ میلیون نشای صیفی و سبزی، بیش از یک میلیون انواع گل‌های تزئینی و زینتی و همچنین ۴۰۰ تن سبزیجات برگی و صیفی‌جات در گلخانه‌های تایباد تولید شده است.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد ادامه داد: در این شهرستان مرزی ۶۸ گلخانه در مجموع به مساحت ۸ هکتار فعالیت می‌کنند که ۳۰ واحد در بخش مرکزی و ۳۸ واحد در بخش میان‌ولایت واقع شده اند.

اعتضادی بیان کرد: در سال جاری ۴ گلخانه جدید نیز راه اندازی شده است که در مجموع ۷ هزار متر مربع به فضای گلخانه‌ای این شهرستان افزوده شد.

این مقام مسئول اضافه کرد: عمده کشت گلخانه‌ها در بستر خاک می‌باشد و نیز یک گلخانه هیدروپونیک یا آب‌کشت به مساحت ۶ هزار متر مربع در حال راه اندازی است.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد تصریح کرد: صدور آسان پروانه تاسیس گلخانه، ارائه تسهیلات به گلخانه‌داران، معرفی متقاضیان به ادارات گاز و برق برای اخذ انشعابات، صدور مجوز تغییر کاربری زمین، اجرای برنامه مدیریت تلفیقی آفات و برگزاری دوره‌های آموزشی از جمله اقدامات مدیریت جهاد کشاورزی تایباد جهت رونق کشت گلخانه‌ای هستند.

اعتضادی افزود: استفاده از آب باران، توسعه فضای گلخانه با بکارگیری سازه‌های با ارتفاع بالا، تولید محصول سالم با مواد غیرشیمیایی و افزایش ضریب مکانیزاسیون از مهترین روش‌های نوین بکاررفته در گلخانه‌های شهرستان است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اقلیم شهرستان تایباد و مشکلات ناشی از بحران آب، افزایش تولید محصول نسبت به هر لیتر آب مصرفی، افزایش درآمد گلخانه‌دار و افزایش تعداد گلخانه‌ها در این منطقه ضروری می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد
  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • جلالی: با استمرار «فعالیت رسانه‌ها» و «اعتراضات دانشجویی» موضوع غزه «مساله اول» باقی می‌ماند
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • تروما چهارمین علت مرگ در دنیا
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران