Web Analytics Made Easy - Statcounter

حریری گفت: به گفته خود دولت چنان چه تمامی برنامه‌هایش درست پیش برود نهایتا سالی ۷۰۰ هزار شغل می‌تواند ایجاد کند

به گزارش قدس آنلاین، مجید رضا حریری، عضو اتاق بازرگانی و نائب رئیس اتاق ایران و چین با ابراز تعجب از گزارش مرکز آمار مبنی بر ایجاد یک میلیون شغل در سه ماه بیان داشت: چنین آماری امکان ندارد، زیرا چنان چه ایجاد این میزان شغل در سه ماه صحت داشت وضعیت مملکت رونق بسیار زیادی پیدا کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این مطلب که ادعای خود دولت هم این بوده که سالی ۷۰۰ هزار شغل ایجاد کرده است، گفت: ادعای یک میلیون شغل در سه ماه به معنای ادعای ایجاد ۳ تا ۴ میلیون شغل در سال خواهد بود و این به معنای ریشه کن کردن کامل بیکاری در کشور است.

حریری با بیان این مطلب که این گزارش را ندیده و حتما آن را مطالعه خواهد کرد، اظهار داشت: قطعا کسی در نقل مطلب اشتباه کرده زیرا در ۵ دهه اخیر آمار ایجاد چنین شغلی در کشور وجود نداشته است.

عضو اتاق بازرگانی تصریح کرد: هیچ دولتی در طول ۵ دهه اخیر یعنی از سال ۱۳۵۰ تاکنون چنین ادعایی نداشته که بتواند در طی یک سال ۴ میلیون شغل ایجاد کند زیرا اصلا در اقتصاد ما ظرفیت ایجاد یک میلیون شغل در طی ۳ ماه وجود ندارد.

وی تصریح کرد: اقتصاد مانند موجود زنده ای است که هرگز یک اندامش نمی‌تواند بدون اعضا دیگر رشدی داشته باشد، یعنی همیشه نرخ رشد اقتصادی، اشتغال و همچنین نرخ سرمایه گذاری و تورم را باید در کنار هم نگاه کرد تا دریابیم که آیا اوضاع اقتصاد بهبود یافته است یا خیر.

این فعال اقتصادی اظهار داشت: با این شاخص ها است که می‌توان پایه علمی ادعاها را سنجید بنابراین ادعاهایی که در دورانی مانند دولت نهم و دهم مطرح می شد و یا ادعایی مانند ایجاد یک میلیون شغل در سه ماه پایه و اساس علمی ندارد و قابل باور برای هیچ شخصی نخواهد بود، بنده هم اطمینان دارم که دولت هم چنین ادعایی ندارد زیرا چنان چه تمامی برنامه های دولت درست پیش برود به گفته خود دولت نهایتا سالی ۷۰۰ هزار شغل می تواند ایجاد کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: قطعا این گزارش اشتباهی است که در نقل آمار پیش آمده است، زیرا برای رسیدن به ۴ میلیون شغل در یک سال نیاز به یک نرخ رشد بالای ۱۸ درصدی داریم.

منبع: نسیم آنلاین

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۴۳۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، امانوئل ماکرون، رییس جمهور فرانسه می‌گوید که اروپا باید بحث و مناظره درباره توسعه قابلیت تدافعی انحصاری قاره سبز از جمله بازنگری در قوای هسته‌ای خود را آغاز کند.

ماکرون با اشاره به اینکه فرانسه همین حالا هم حمایت ناتو را در کنار خود دارد، گفت: باید فراتر برویم. فرانسه باید از امنیت خود اطمینان حاصل کرده و یک نیروی دفاعی قابل تکیه در سطح اروپا بسازد.

وی همچنین اضافه کرد: حصول اطمینان از امنیت شاید به معنای استقرار سپرهای (سامانه‌های) دفاع موشکی باشد که قادر به ایجاد بازدارندگی برابر استفاده از سلاح هسته‌ای هستند. قابل تکیه هم یعنی در اختیار داشتن موشک دوربرد که باعث بازدارندگی روس‌ها شود.

در بحبوحه جنگ اوکراین، شمار زیادی از رهبران غربی بر تقویت قوای دفاعی کشور متبوع خود تاکید کرده و مدعی شده‌اند که روسیه ممکن است ظرف چند سال آتی به ناتو حمله کند.

با این حال، ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه با رد این ادعا، آن را «بی‌معنی» خواند و گفت که آمریکا به عنوان بزرگ‌ترین حامی و سرمایه‌گذار ناتو، ۱۰ برابر بیشتر از مسکو در حوزه دفاعی هزینه می‌کند. وی همچنین تاکید کرد که تنش‌های ژئوپولیتیکی کنونی، تا حد زیادی به دلیل تصمیم ناتو مبنی بر چشم‌پوشی از منافع امنیتی روسیه ایجاد شده است.

ماکرون در واکنش به موضع وی در قبال سلاح هسته‌ای گفت: گرچه فرانسه تنها در صورت به خطر افتادن منافع حیاتی‌اش از زرادخانه خود استفاده خواهد کرد اما این منافع، بُعد اروپایی هم دارند و این بدان معناست که دکترین هسته‌ای فرانسه باید به اقتدار دفاعی اروپا کمک کند.

وی افزود: موافق گشودن این سرفصل هستم؛ مساله‌ای که متعاقبا باید دفاع ضدموشکی، شلیک موشک دوربرد و سلاح هسته‌ای را شامل شود.

ماکرون چندین سال است که حامی ایجاد یک «ارتش حقیقی اروپایی» است؛ ارتشی که بتواند به طور مستقل امنیت این قاره را تقویت و تامین کند. او ماه جاری هشدار داد که «اروپای امروز، فناپذیر است» و در ادامه خواستار «استقلال راهبردی» اروپا به ویژه در حوزه تولیدات دفاعی شد و مدعی شد که «اروپا باید نشان دهد که هرگز مطیع و وابسته آمریکا نیست.»

کد خبر 6090886

دیگر خبرها

  • دولت تورم ۳۰ درصد را موفقیت می‌داند
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان/ برخورد قضایی با ۱۵۰ کار فرمای متخلف
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران
  • امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران