Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمرانی استاندار مرکزی گفت: عملیات ساخت پل روگذر ورودی منطقه سنجان اراک با اعتبار ۸۰ میلیارد ریال آغاز شده که امسال بیش از ۵۰ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز از محل منابع ملی تامین شده است.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، عزیز فیلی ظهر امروز در نشست هماهنگی شورای ترافیک استان مرکزی با اشاره به اجرای طرح 55 متری امیرکبیر اراک اظهار داشت: باتوجه به اینکه شروع این طرح در سال 1383 کلید خورد از تعداد 218 پلاک درگیر حدود 30 هزار متر مربع شناسایی شد و از این میزان49 پلاک یعنی حدود 20 درصد از 60 پلاک 20 تا 50 درصد و از تعداد 109 پلاک بیش از 50 درصد چیزی حدود 30 هزار مربع در گیر پروژه 55 متری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پلاک‌های شناسایی شده از مالکان آن‌ها خریداری می‌شود و اعتبار پیش بینی شده حدود 4500 میلیارد ریال است، پلاک‌های مورد نظر شامل 172 پلاک واحد مسکونی، 22 پلاک تجاری و خدماتی، چهار پلاک اداری ، دو پلاک درمانی، چهار پلاک آموزشی، 12 پلاک بایر، دو پلاک مذهبی و دو پلاک شامل پارکینگ و تاسیسات شهری است.

معاون عمرانی استاندارمرکزی بیان کرد: هدف از ساخت این طرح برطرف شدن مشکلات ترافیکی شرق به غرب اراک است کهبرای ساخت خیابان 55 متری حدود 2کیلومتر طراحی شده و از میدان ولیعصر(عج) تا خیابان میرزای شیرازی ادامه دارد بیش از 600 میلیارد ریال اعتبار و برای ساخت برج‌های طراحی شده به تعداد 57 عدد که 10 تا 14 طبقه هستند بیش از 50 هزار میلیارد ریال اعتبار لازم است.

فیلی ادامه داد: مطالعات این طرح 14 سال پیش انجام شد و به سبب هزینه سنگین اجرای طرح، شهرداری و شورای شهر و دیگر دستگاه‌های اجرایی درگیر در این طرح از ادامه کار بازماندند و افرادی که در این محدوده زندگی می‌کنند در بلاتکلیفی به سر می‌برند.

وی اضافه کرد: پس از بررسی‌ها و مطالعات انجام شده بر روی اینطرحاستاندار مرکزی بر اساس آخرین مطالعات اعلام کرد امکان دارد حفر تونل به سبب هزینه‌های کمتر در این محدوده جایگزین طرح 55 متری شود.

معاون عمرانی استاندار مرکزی بیان کرد: اجرای طرح 55 متری بیش از 10 میلیارد ریال اعتبار لازم دارد و حفر تونل که حدود 2 کیلومتر مسافت دارد اعتباری کمتر از این مقدار و چیزی حدود هزار میلیارد ریال برای انجام این طرح نیاز است.

وی با اشاره به برطرف شدن مشکل میدان مقاومت اراک گفت: میدان مقاومت در نزدیکی پل روگذر قرار دارد باید برای آنیک پل زیرگذر در این محدوده احداث کرد به همین منظورباید اصلاحاتی بر میدان هم باید انجام شود.

معاون عمرانی استاندارمرکزی عنوان کرد: اعتبار لازم برای ساخت پل روگذر ورودی منطقه سنجان اراک 80 میلیارد ریال است که از این مقدار امسال بیش از 50 میلیارد ریال از محل منابع ملی تامین شده که در 15 ماه به اجرای این طرح به اتمام می‌رسد.

انتهای پیام/

R41371/P1336/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۴۷۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز به ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرح‌های پیشگیری از سیل در اصفهان

 مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: اجرای بیش از ۶۰۰ طرح پیشگیری از سیل در این استان در انتظار تامین اعتبار است و به ۶ هزار میلیارد ریال در سالجاری نیاز دارد.

منصور شیشه فروش افزود: تقویت سفره‌های زیرزمینی، احداث سیل بند، ساماندهی رودخانه ها، آبخیزداری، بهسازی پل‌های واقع در جاده‌ها و جمع آوری و هدایت آب‌های سطحی در شهر‌ها از جمله اهداف طرح‌های پیشگیری از سیل است.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: طبق بخشنامه ها، وزارت نیرو به‌عنوان مسوول کارگروه راهبری سیل باید پیگیری لازم را برای تخصیص اعتبارات به استان انجام دهد، اما این مساله تعیین تکلیف نشده است.

او با بیان اینکه مطالعات این طرح‌ها انجام شده  افزود: با توجه به رخداد تندباد، سیلاب‌های محلی و بارش شدید در برخی مناطق استان لازم است تامین اعتبار این طرح‌ها در اولویت قرار گیرد.

شیشه فروش خاطرنشان کرد: اگرچه اقدام‌های مختلفی در این زمینه انجام شده، اما همچنان برخی مناطق استان اصفهان تحت تأثیر وقوع سیل است.

او تصریح کرد: سازمان برنامه و بودجه، جهاد کشاورزی و منابع طبیعی و آبخیزداری لازم است بطور جدی به موضوع مهار سیلاب ورود پیدا کنند.

شیشه فروش تاکید کرد: نیازمند تخصیص اعتبارات پیشگیرانه در زمان مناسب هستیم تا با اجرای این طرح‌ها یک بار برای همیشه با تهدید سیل مقابله کنیم.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: اعتبارات بیشتر با هدف بازسازی و جبران خسارت‌های سیل پرداخت می‌شود درحالیکه توجه به سیاست‌های پیشگیرانه مغفول مانده است.

شیشه فروش خاطرنشان کرد: خسارت سیل خرداد سال گذشته در استان اصفهان در بخش عمرانی نیز هنوز تخصیص پیدا نکرده است.

 به گفته مسوولان در ۱۰ سال گذشته، بیش از ۱۵ مورد وقوع سیل در استان اصفهان گزارش شده است.

بر اساس پژوهش‌ها با اجرای طرح‌های آبخیزداری، خسارت‌های سیل تا ۷۰ درصد کاهش می‌یابد و بیش از ۵۰ درصد بارش‌ها ذخیره می‌شود.

بارش‌های فروردین ماه امسال به بیش از ۶ هزار هکتار مزارع اصفهان خسارت وارد کرد.

شامگاه سه‌شنبه پنج اردیبهشت نیز شدت بارش‌های رگباری در مناطق شمال و شرق اصفهان سبب جاری شدن سیلاب، آبگرفتگی معابر، تخریب منازل مسکونی و خسارت به برخی جاده‌ها شد.

بر اساس پیش بینی هواشناسی اصفهان، بارش‌های همرفتی همراه با صاعقه و تگرگ در مناطق مختلف استان تا نیمه اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • نیاز به ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرح‌های پیشگیری از سیل در اصفهان
  • تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تأمین برق شهرک‌های صنعتی یزد
  • پیگیری تکمیل راه آهن دورود به خرم‌آباد
  • اختصاص ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • تخصیص ۴۳۵ میلیارد برای اجرای طرح‌های آبی استان قزوین
  • اختصاص یک هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های عمرانی نیر
  • تعیین تکلیف اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • اختصاص ۴۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار به پروژه‌های سفر رئیس‌جمهور به خراسان‌جنوبی
  • مهمترین اخبار چهار اردیبهشت/خودروهای برقی در صف دریافت پلاک