Web Analytics Made Easy - Statcounter

متن کامل این نامه به شرح زیر است:

باسمه تعالی

آیت الله آملی لاریجانی


ریاست محترم قوه قضائیه

سلام علیکم

متاثر از تصویر عملکرد قوه قضائیه در مقاطع متعدد و اتفاقات گوناگون و از سر دلبستگی به نظام اسلامی و توفیق ملت، بر خود فرض دیدیم تا نسبت به عواقب و اثرات احتمالی آن، توجه و تذکر بدهیم.

چند روز پیش سالروز فاجعه هجده_تیر را پشت سر گذاشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پر واضح است که ما با هر گونه اقدام براندازانه مخالفیم، اما به راستی کدام وجدان بیدار و انسان عدالت طلبی میتواند بپذیرد یک مادر، حدود بیست سال حتی از زنده یا مرده بودن فرزندش بی اطلاع باشد؟ و بدون رسیدگی واقعی و اثرگذار و نتیجه بخش به آن اتفاقات هولناک، پرونده بی سر انجام رها بشود.

در خلال فتنه هشتاد و هشت نیز متاسفانه نمونه های مشابه و بی سر انجامی را میتوان یافت.

و به همین ترتیب در طول همین چند سال اخیر می توان نمونه های بسیار زیادی را فهرست کرد از برخوردها و عدم برخوردهای نهادهای قضائی و نظارتی که مشمول هیچ توجیه روشن و عادلانهای نمی شود.

از حادثه تلخ قطار سمنان و سوختن تعدادی از هموطنان تا ماجرای تلخ پلاسکو تا قطع گسترده درختان پایتخت که بارها تشکل های مختلف دانشجویی نسبت به آن رسما اعلام جرم کردند، تا ماجرای تلخ منصور نظری که با بازداشت های بی قاعده و شلاق های بی حساب و کتاب و رعب آفرینی برای همسر و دختر مظلوم و بی دفاع ایشان روبرو شد،تا قضیه املاک نجومی و حقوق‌های نجومی که وقوع جرم و نمک نشناسی و دست درازی به بیت المال و خیانت به امانت مردم، بر همگان روشن گشت تا موارد بسیار زیاد دیگری که می شود به این لیست اضافه کرد.

حال و در آخرین مورد بازداشت مجدد و غیر قانونی آقای بقایی جلب توجه می کند.

پیش تر نیز ایشان خلاف رویه معمول، با مصاحبه مسئولان ارشد قضائی و به صورت رسانه ای و طولانی مدت بازداشت شدند که بخش قابل توجهی از آن را در زندان انفرادی گذراندند و در نهایت بدون آن که جرمی اثبات بشود، آزاد شدند.

ظاهرا این بار و در اعتراض به این رویه اعتصاب غذا نیز کرده اند و حالشان رو به وخامت گذاشته.

مستقل از سلیقه سیاسی آقای بقایی، آیا این نمونه و نمونه های مشابه در برخوردهای بدون قاعده، شائبه وسیله قرار دادن قدرت برای برخورد با رقبای سیاسی را در اذهان ایجاد نمی کند و وجهه دستگاه مورد هدایتتان را مخدوش نمی کند؟

متکی بر توضیح مختصر فوق، به راستی چه چیزی برای قوه قضائیه کسب وجهه می کند و اعتماد می آفریند؟

آن چنان که شما پیش تر فرموده اید: کثرت مراجعات مردم به قوه قضائیه و شلوغی راهرو دادگاه ها نشانه اعتماد است ؟ یا کسب اعتماد عمومی از مسیر برخوردهای شفاف و عادلانه و غیر جناحی میگذرد؟

متذکر می شویم که، در دادگاه عدل الهی و وجدان عمومی، انتخاب هر کدام از مسیرهای فوق و عواقب و اثرات آن را به پای جنابعالی و همکارانتان خواهند نوشت.

والسلام علی من اتبع الهدی

به امید ظهور عدالت گستر گیتی

مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه های شیراز

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۴۸۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا؛ بازداشت ۲۵ نفر در دانشگاه ویرجینیا

تارنمای هیل در این خصوص نوشت: معترضانی که دیروز شنبه برای پنجمین روز متوالی در دانشگاه ویرجینیا تجمع کرده بودند خواستار خودداری دانشگاه از سرمایه گذاری در شرکت‌های صهیونیستی بودند.

گروه موسوم به «اردوی دانشگاه ویرجینیا در حمایت از غزه» از مدیران دانشگاه خود خواستند فهرست همه سرمایه گذاری‌های خود را افشا کرده و از استفاده از منابع مالی خود برای سرمایه گذاری در موسسه‌های مرتبط با (رژیم) اسرائیل خودداری کنند.

بر اساس این گزارش، دانشجویان معترض روز جمعه چادر‌های خود را برپا کردند و از بلندگو استفاده می‌کردند که بر خلاف سیاست‌های این دانشگاه بود. اما به گفته مدیران، دانشگاه از پاکسازی آنها در روز جمعه خودداری کرد، زیرا کودکان نیز در جمع آنجا حضور داشتند. باران می‌بارید و اعتراضات «صلح آمیز» بود، اما روز شنبه پاکسازی منطقه آغاز شد.

به گزارش هیل، ماموران پلیس عصر شنبه با باتوم با معترضان برخورد کردند.

جیم رایان رئیس این دانشگاه مدعی شد که دانشگاه متبوعش از آزادی بیان حمایت می‌کند، اما در اجرای سیاست هایش باید مطمئن شود که آزادی بیان «حقوق دیگران را نقض نمی‌کند».

وی افزود: صبح شنبه به معترضان «اخطار نهایی» داده شد، اما آنها آن را «نادیده گرفتند» و افسران بخش پلیس دانشگاه «با درگیری فیزیکی و تلاش برای حمله مواجه شدند».

بر اساس گزارش‌های متعدد رسانه ها، بازداشت شدگان این دانشگاه به زندان منتقل شده اند.

شبکه خبری‌ای بی سی نیوز نیز ضمن تایید اخبار مربوط به اینکه پلیس مسلح روز شنبه بشدت با دانشجویان معترض برخورد کرد گارش داد که اعتراضات دانشجویی در آمریکا که برخی از آنها به اردو‌های شبانه روزی تبدیل شده اند، به دنبال دستگیری‌ها و اخراج دانشجویان در دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک، در سراسر این کشور نیز اوج گرفته است. دانشجویان دانشگاه‌هایی از جمله ییل، نیویورک، هاروارد و دانشگاه تگزاس در آستین، دانشگاه کالیفرنیای جنوبی و ... دست به اعتراض زده اند.

پلیس ده‌ها نفر را در موسسه هنر شیکاگو بازداشت کرد‌ای بی سی نیوز نوشت: دستگیری‌ها همچنین شامل دانشجویانی از دانشکده موسسه هنر دانشگاه شیکاگو می‌شود.به گفته سخنگوی موسسه هنر شیکاگو، روز شنبه حدود ۵۰ نفر از جمله تعدادی از دانشجویان این موسسه دستگیر شدند.

در بیانیه این موسسه هنری آمده است: روز شنبه گروهی از معترضان از جمله تعدادی از دانشجویان موسسه هنر اعتراضات را در باغ شمالی این موزه آغاز کردند و اقدام به بستن خروجی‌های اضطراری کردند.

وی مدعی شد مکان جایگزینی برای ادامه اعتراض در محوطه دانشگاه پیشنهاد شد، اما معترضان آن را نپذیرفتند.

به گفته سخنگوی مذکور، نیرو‌های اداره پلیس شیکاگو به اعتراضات پایان دادند و شماری را دستگیر کردند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • پذیرش۵۳ درصدی استاد محوری دانشجویان دکترای دانشگاه ها
  • ۵۱ میلیون ایرانی گواهی‌نامه رانندگی دارند
  • نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز برگزار می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه و رونمایی از پوستر برگزاری آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی
  • ادامه اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا؛ بازداشت ۲۵ نفر در دانشگاه ویرجینیا
  • امضای تفاهم‌نامه آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز
  • واکنش مجمع جهانی بیداری اسلامی به سرکوب اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا
  • ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است
  • بازداشت بیش از ۱۰۰ دانشجو در دانشگاه یو سی ال‌ ای
  • نامه سرگشاده رئیس دانشگاه رازی خطاب به رؤسای دانشگاه‌های آمریکا