Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل پزشکی قانونی استان گیلان گفت: حوادث ترافیکی 62 درصد کشته شدگان تصادفات را تشکیل می‌دهند و شایع ترین دلیل مرگ ناشی از حوادث ترافیکی ضربه مغزی است.

‌مهدی قربانی در نشست با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه پزشکی قانونی ریشه در تاریخ دارد، گفت: تلاش داریم از فعالیت‌های تک بعدی بپرهیزیم و به عنوان یک نهاد دولتی گامهای خوبی را در عرصه آموزشی و پژوهشی برداشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر تنها دوسالن تشریح در رشت و انزلی فعال است و به دلیل کمبود اعتبارات ساخت سالن تشریح در شهرستان‌های صومعه سرا، رودبار و تالش پس از گذشت یک دهه با پیشرفت 85 درصدی رو برو بوده است.

قربانی اضافه کرد: فعالیت‌های پزشک قانونی استاندارد بوده و نیاز است که پزشک قانونی از امکانات استانداردی نیز برخوردار شود.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در دو شهرستان سیاهکل و رضوانشهر ادارات پزشک قانونی نداریم و نیاز است که سالن‌های تشریح بیشتری در استان ساخته شود.

قربانی تاکید کرد: در سال گذشته 100 هزار مورد انواع معاینات پزشکی صورت گرفته که به تفکیک 78 هزار و 582 مورد معاینه بالینی با کاهش 2 درصدی نسبت به سال 94 و هزارو 674 مورد معاینه اجساد که نسبت به سال قبل کاهش 7/6 درصدی داشته است و در بخش آزمایشگاه 18 هزارو 39 مورد بوده است که نسبت به سال 94، 6درصد کاهش داشته است.

وی ادامه داد: بیشترین مراجعین ما مربوط به ضرب و جرح عمدی بوده است که 17 هزارو 778 مورد پرونده به ما ارجاع داده شده است و خوشخبختانه نسبت به سال 94 شاهد کاهش 5 درصدی بوده‌ایم.

مدیرکل پزشک قانونی گیلان متذکر شد: در خصوص همسر آزاری 2 هزارو 296 مورد پرونده در سال 95 به پزشک قانونی ارجاع داده شد و بانوان بیشترین مراجعه کننده در این خصوص‌بودند.

وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته 46 مورد پرونده کودک آزاری نیز به پزشکی قانونی گیلان ارجاع داده شده است.

قربانی با اشاره به صدور حکم سقط جنین درمانی در پزشک قانونی افزود:در سال گذشته 356 مورد معاینه تخصصی جهت صدور سقط جنین درمانی انجام شده‌ که نسبت به سال قبل 24 درصد افزایش داشته است.

مدیرکل پزشک قانونی گیلان تاکید کرد: یک هزار و 674 مورد متوفیات به پزشکی قانونی ارجاع داده شده است که نسبت به سال قبل حدود 6 درصد کاهش داشته و 628مرد ناشی از حوادث ترافیکی بوده است و 202 نفر عابر پیاده و 178 مورد موتور سوار بوده‌اند.

وی افزود: حوادث ترافیکی 62 درصد کشته شدگان تصادفات را تشکیل می‌دهند و شایع ترین دلیل مرگ ناشی از حوادث ترافیکی ضربه مغزی است و متاسفانه در زمینه حوادث مرگ ترافیکی بالاتر از نرم کشوری هستیم.

قربانی در زمینه آمار خودکشی در گیلان گفت:متاسفانه حلقه آویز کردن و استفاده از سموم و قرص برنج بیشترین شیوه‌های خودکشی رایج در این استان است و در سال گذشته 76 نفر با قرص برنج خودکشی کرده اند و نسبت به سال 94 شاهد کاهش 9 درصدی بوده‌ایم.

وی همچنین با اشاره به آمار غرق شدگان گفت: به طور متوسط در 5 سال اخیر هر ساله 100 نفر در گیلان غرق شده داشته‌ایم، ولی خوشبختانه در سال 95 این آمار به 81 نفر کاهش یافت و همه این افرادی که در دریا غرق شده در خارج از طرح و در ساعات غیر طرح غرق شده‌اند.

قربانی متذکر شد: در سه ماهه اول سالجاری 11 نفر غرق شدند که نسبت به سال قبل شاهد کاهش 35 درصدی بوده‌ایم و از این تعداد 5 نفر در دریا،3 نفر در رودخانه، یکنفر در کانال و یک نفر در چاه غرق شده‌اند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۴۸۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور

بر اساس آخرین آمار اعلام‌شده از سوی دفتر مطالعات پایه منابع آب، در بازه زمانی ابتدای سال آبی تا هشتم اردیبهشت، ورودی آب به سدهای کشور نسبت به مدت زمان مشابه هشت درصد کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس آخرین آمار اعلام‌شده از سوی دفتر مطالعات پایه منابع آب، از ابتدای سال آبی تا هفتم اردیبهشت، ارتفاع کل ریزش‌های جوی کشور معادل ۲۰۰.۱ میلی‌متر است، این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه درازمدت (۲۱۵.۲ میلیمتر) ۷ درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته (۱۸۳.۱) ۹ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

همچنین کمترین میزان بارش مربوط به استان بوشهر بوده که در این بازه زمانی ۱۵۲.۸ میلی‌متر بارندگی داشته است، این میزان نسبت به متوسط بلندمدت کاهش ۳۸ درصدی داشته است، استان اصفهان در این بازه زمانی ۱۴۳.۲ میلی‌متر بارش داشته است که نسبت به سال گذشته تغییری نداشته است.

میزان بارش‌ها در استان تهران ۱۷۲.۸ میلی‌متر بوده است که نسبت به میانگین بلندمدت ۲۶ درصد کاهش یافته است.

کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور

میزان کل خروجی سدهای کشور در بازه زمانی ابتدای سال آبی تا هشتم اردیبهشت، ۱۶ میلیارد و ۶۹ میلیون متر مکعب ثبت شده و نسبت به سال گذشته یک درصد افزایش داشته است. در مدت زمان مشابه سال گذشته، میزان کل خروجی سدهای کشور ۱۶ میلیارد و ۵۲ میلیون متر مکعب بوده است.

میزان کل ورودی آب به سدهای کشور هشت درصد کاهش یافته و در این بازه زمانی ۲۶ میلیارد و ۵۷ میلیون مترمکعب است، همچنین حجم کنونی آب موجود در مخازن ۳۱.۵۶ میلیارد متر مکعب بوده که نسبت به حجم ۳۱.۶۰ میلیارد متر مکعبی سال گذشته، تغییر چندانی نداشته است. با توجه به اینکه ظرفیت کل مخازن سدها ۶۰ میلیارد متر مکعب است، اکنون پُرشدگی سدها به ۶۴ درصد رسیده است.

کد خبر 748992

دیگر خبرها

  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • ۶۴ درصد حجم سدها پر شد/ بارش‌ها چقدر بالا رفت؟
  • ضرورت تشکیل قرارگاه آموزش ایمنی شغل
  • شمار کودکان جان باخته در غزه،بیشتر از تمام جنگ‌های ۴ سال اخیر است
  • ۸۳۶ مصدوم و ۵۴ فوتی در تصادفات هفته گذشته
  • ۸۳۶ مصدوم و ۵۴ فوتی در تصادفات هفته گذشته در کشور
  • تلاش ها برای بهبود ایمنی جاده ها کارساز است
  • مرگ ۱۷۸ نفر در حوادث هفته گذشته در کشور/ بیش از ۱۳۰۰ تن مصدوم شدند
  • شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان