Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور امنیت ملی اسبق آمریکا در مصاحبه‌ای عنوان کرد که پیگیری رویکرد تغییر نظام نتایجی معکوس دارد.

به گزارشقدس آنلاین، «گری سیک» مقام ارشد سال‌های دور دولت آمریکا از جمله مشاور امنیتی ملی «جیمی کارتر» رئیس جمهور سال‌های ۷۷ تا ۸۱ میلادی این کشور، با نشریه «ایرانیست» درباره ایران و امور منطقه گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گری سیک با توضیحاتی پیرامون دولت پهلوی و برخی موارد مرتبط و نیز کودتای سال ۱۹۵۳ میلادی به رهبری آمریکا که اینک برخی از اسناد آن از بایگانی خارج شده است، به بحث پیرامون روابط دولت ترامپ با ایران پرداخت و گفت: «این روابط به طور اساسی بر مبنای این ایده شکل یافتند که "ایران یک دشمن" بوده و این نگرش ها تاکنون تغییر نکرده و دولتمردان آمریکا نیز مایل به همکاری با ایران نیستند. آن‌ها حتی به تعاملی با ایران که نتایج مثبت داشته باشد چون مورد افغانستان و دیگر مکان‌ها که شاهدش بودیم نیز علاقه‌ای ندارند و تا جایی که بتوانند مخالف ایران هستند. افراد زیادی در دولت (ترامپ) وجود دارند که مایل به تغییر نظام در ایران هستند و این بسیار خطرناک است.»

گری سیک در باره اظهارت اخیر «رکس تیلرسون» وزیر خارجه آمریکا که درباره تغییر نظام ایران سخن گفته بود و این که چرا واشنگتن متوجه نشده روش برخورد با ایران چنین نیست، گفت: «تغییر نظام همواره ایده‌ای وسوسه برانگیز است. دولت‌ها در همه جا فکر می‌کنند که می‌توانند حکومت را تغییر یا حاکمانی را جابجا کنند و همه چیز خوب به پیش می رود. اما معمولا این رویکرد نتایج معکوس و تبعات ناخوشایندی را در پی دارد. آن‌ها تاکنون درس عبرت نگرفته اند و هنوز معتقدند همه مشکلات آن‌ها به حضور حاکمی در یک مکان گره خورده است.»

وی در ادامه درباره دیدگاه مبهم دولت ترامپ درباره تغییر نظام در ایران و مفهوم آن گفت: «مطمئن نیستم که دولت ترامپ دیدگاهی این چنینی دارد. دولت ترامپ دارای چندین دیدگاه است. هر چند که برای دولتی چون آمریکا وجود چند دیدگاه نیز امری غیرمعمول نیست.»

گری سیک درباره گروهک منافقین و گزینه مورد نظر ترامپ برای جایگزینی با جمهوری اسلامی نیز گفت: «آن‌ها بین ۵۰ تا ۱۰۰ هزار دلار به اشخاص برای سخنرانی و ترویج پیامشان مبنی بر اقدام خشونت آمیز علیه نظام ایران و براندازی آن پرداخت می‌کنند. اگر منبع منابع مالی آن‌ها را تشخصیص می دادیم، آنگاه بهتر این افراد را می شناختیم. منابع آن‌ها قابل توجه بوده و دارای نفوذ سیاسی زیادی هستند.»

وی در خاتمه درباره نبرد در سوریه و احتمال بروز جنگی ناخواسته نیز افزود که آمریکا از یک سو با ایران و روسیه در این کشور علیه داعش می‌جنگند اما درباره خود سوریه قضیه برعکس است. محاسبه اشتباه، اطلاعات نادرست و تبعات ناخواسته در نبرد سوریه بسیار بالا است و امکان در افتادن آمریکا در جنگی دیگر در خاورمیانه نیز بسیار زیاد است.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۴۹۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد

به گزارش ان بی سی نیوز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا، دولت جو بایدن، رئیس کنونی کاخ سفید را با پلیس مخفی آلمان نازی موسوم به گشتاپو مقایسه کرد.

ترامپ در یک مراسم رسمی شام که فایل صوتی آن در اختیار این شبکه تلویزیونی قرار گرفته، گفت: این افراد دولت گشتاپو را اداره می‌کنند. 

وی در عین حال بایدن را فاسدترین رئیس جمهور تاریخ این کشور خواند.

ترامپ در مورد روند جنایی که علیه وی در حال انجام است اظهار نظر کرد: تیم بایدن بر این باور است که این تنها راهی است که به بایدن فرصت انتخاب مجدد به عنوان رئیس جمهور را می‌دهد.

ترامپ پیش از این بار‌ها اعلام کرده بود که شکایت علیه وی مداخله در انتخابات آینده است.

دادگاهی در نیویورک در حال بررسی پرونده‌ای است که در آن ترامپ تحت ۳۴ ماده مربوط به جعل اسناد تجاری و پرداخت حق السکوت به دو زن، به دلیل رابطه ادعایی با آنها متهم شده است. ترامپ در چندین پرونده جنایی از جمله حمله به ساختمان کنگره در ژانویه ۲۰۲۱ و نگهداری اسناد طبقه بندی شده نیز متهم است. حداکثر مجازات ممکن برای مجموع اتهامات ترامپ ۱۳۶ سال زندان باشد. خود رئیس جمهور سابق اعلام کرد که بی گناه است و دلیلی برای تشکیل پرونده وجود ندارد.

انتخابات بعدی ریاست جمهوری آمریکا در تاریخ ۵ نوامبر ۲۰۲۴ برگزار خواهد شد. رقبای اصلی در رقابت انتخاباتی جو بایدن، رئیس فعلی دولت از حزب دموکرات و همچنین دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا از حزب جمهوری خواه هستند. هر دو نامزد قبلاً بر اساس نتایج آخرین رای گیری مقدماتی برای نامزدی از احزاب خود، آرای نمایندگان کافی را به دست آورده اند و تقریباً همه رقبای آنها انصراف خود را از رقابت اعلام کرده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ادعای مهندسی معکوس سلاح کلیدی آمریکا در ایران
  • مهندسی معکوس این سلاح کلیدی آمریکایی در ایران؟!
  • مارکسیسم چه نگاهی به سیاست بین‌الملل دارد؟
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • تغییر چهره بازیگر مهمان مامان مهرجویی بعد از ۲۰ سال | ببینید
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور