Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برناازلرستان به نقل از خانه ملت ؛محمد رضا ملکشاهی راد اظهار داشت: استان لرستان به عنوان پایلوت اقتصادی درهیات دولت انتخاب شد تا اقدامات موثری در این استان صورت پذیرد.

مسئولان دولتی نمی‌توانند گزارشی را درخصوص نتایج مثبت اجرای برنامه‌های اقتصاد مقاومتی ارائه کنند

نماینده مردم خرم آباد و چگنی درمجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قرار بود اگر این اقدام، نتایج مثبتی داشته باشد، این برنامه را به تمام استان‌های کشور تسری دهند، بیان کرد: امیدوار بودیم تا در جریان اجرای این برنامه‌ها اقدامات خوبی در لرستان رخ دهد، اما متاسفانه یکسال با رفت و آمد وزاری متعدد و هزینه‌هایی که از جیب مردم شد، حتی یک اتفاق خاص که حاصل عملکرد استاندار لرستان و اعضای دولت در زمینه اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی باشد را مشاهده نکرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هیچ کدام از مسئولان دولتی اعم از وزرا یا مسئولان استانی نمی‌توانند گزارشی را در خصوص اقدامات مثبت انجام شده در چهارچوب اجرای برنامه‌های اقتصاد مقاومتی ارائه کنند، اما متاسفانه برای پوشش ضعف عملکرد خود اقداماتی را انجام دادند تا راه را گم کنند و بگویند نتیجه اجرای برنامه‌های اقتصاد مقاومتی کاهش بیکاری در استان بوده است.

اقوام و اطرافیان مدیران در دستگاه‌ها استخدام شدند

عضوکمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمار کاهش بیکاری را با تغییر ارقام محقق کردند،در حالی که مردم استان هیچ احساسی مبنی بر اینکه روند اشتغال بهبود یافته، ندارند، ادامه داد: مردمی که با نمایندگان مجلس در ارتباط هستند و تقاضای کار می‌کنند، همواره این سوال را می‌پرسند که چه کسانی در پرتو اجرای ‌برنامه‌های اقتصاد مقاومتی در استان لرستان شاغل شده‌اند؟

ملکشاهی راد متذکر شد:کشف کرده‌ایم که تعداد قلیلی از افرادی که جذب دستگاه‌ها شده‌اند، از اقوام و اطرافیان مدیران هستند و مردم از این تبعیض ناراضی هستند.

نمایندگان استان لرستان در مجلس را برای بازدید از اقداماتی که انجام شده دعوت کنند

نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اقدام گسترده‌ای در استان لرستان رخ نداده است که به وزیرکشور و دولت اعلام شده، در سایه اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی رتبه استان لرستان از نظر بیکاری 15 رتبه بهبود یافته است، اظهار داشت: این گونه اقدامان ظلم به مردم استان لرستان است، امروز مردم به استاندار، فرماندار و مدیران کل دسترسی ندارند ولی نمایندگان با مردم در ارتباط هستند و مردم استان لرستان هیچ احساسی مبنی بر بهبود وضعیت اشتغال ندارند.

وی افزود: هیچ اقدام مثبتی در استان لرستان صورت نگرفته و اگر مسئولان،صداقت در گفتار دارند،یک بار نمایندگان استان در مجلس را برای بازدید از اقداماتی که انجام شده دعوت کنند یا گزارشی را از آنچه که انجام شده به مجمع نمایندگان استان لرستان در مجلس شورای اسلامی ارائه کنند.

مسئولان دولتی لرستان را جزو 5 استان ممتاز کشور به لحاظ کاهش بیکاری می‌دانند

عضوکمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برای نمونه فقط یک کشت و صنعتی در خرم آباد ایجاد شده و تعدادی از افراد در آنجا شاغل شده‌اند، آیا تنها با این اقدام 70 تا 80 هزار نفر به آمار شاغلین استان لرستان افزوده شده است؟ امروز مردم سوال بزرگی از دولتمردان دارند در مورد اینکه کاهش بیکاری در استان لرستان با چه اقداماتی محقق شده است؟

عضو مجمع نمایندگان استان لرستان در مجلس شورای اسلامی گفت:در سفر اخیر وزیر کشور به لرستان اعلام شده، که حدود 80 هزار شغل در استان ایجاد شده و از این نظر لرستان جزء 5 استان ممتاز کشور به لحاظ کاهش بیکاری است.

ملکشاهی راد با بیان اینکه این اقدام آمارسازی و غلط است، متذکر شد: قطعا در باور هیچ کسی نمی‌گنجد و تمامی نمایندگان استان لرستان در مجلس شورای اسلامی نسبت به این موضوع گلایه‌مند هستند.

سرمایه گذاری‌ها و احیای واحدهای صنعتی تعطیل شده در لرستان را معرفی کنند

عضوکمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از مسئولان تقاضا داریم که به دنبال خدمت‌رسانی به مردم باشند و از سیاسی کاری دست بردارند،گفت: مردم چندی پیش پای صندوق آمدند و به این امید بالاترین رای را دادند که برای آن‌ها اشتغال ایجاد شود تا وضع زندگی‌شان بهبود یابد.

وی با بیان اینکه گفته می‌شود چند هزار میلیارد سرمایه گذاری قرار است در استان لرستان انجام شود، افزود: این موضوع اگر صحت دارد چند نفر از این سرمایه گذاران را معرفی کنند یا نقاطی که سرمایه گذاری انجام شده را نشان دهند یا واحدهای تولیدی تعطیل شده‌ای که احیا شده است را معرفی کنند تا مردم و نمایندگان نیز در جریان این موضوعات قرار گیرند.

چرا به اشتباه تلاش می‌شود تا استان لرستان را بدون بحران بیکاری جلوه دهند؟

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: سوال ما این است که چرا مسسئولان استان لرستان واقعیت را نمی گویند که مسئولان ارشد کشور باور کرده اند که استان لرستان از بحران بیکاری گذشته و قطعا اگر این شرایط را با آمار در ذهن مسئولان ایجاد کرده‌اند، این مسئولان دیگر توجهی به استان لرستان نمی‌کنند بلکه به سراغ استان‌هایی می‌روند که وضعیت بدتری نسبت به استان لرستان دارند، به این ترتیب لرستان از محدوده استان‌های محروم خارج و بودجه دولت برای استان لرستان کاهش پیدا می‌کند.

نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی گفت: تقاضای مردم و نمایندگان استان لرستان درمجلس این است که مسئولان دراین زمینه شفاف سازی کنند،درغیر اینصورت قطعا وزیرکار را به مجلس می‌آوریم و دراین رابطه تقاضای تحقیق و تفحص می‌دهیم تا به صداقت برسیم،زیرا می خواهیم حقایق را به مردم بگوییم.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۶۰۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکرد تیم خبری مهر در گیلان راضی کننده است

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی ظهر سه شنبه با حضور در دفتر خبرگزاری مهر گیلان اظهار کرد: مهر از رسانه‌های هم سوی دولت است و در انعکاس اخبار دولت و امید آفرینی قدم‌های مثبتی برداشته است.

استاندار گیلان با تقدیر از زحمات خبرنگاران و تحریریه مهر در گیلان بیان کرد: عملکرد تیم خبری مهر در گیلان راضی کننده است و این روند باید استمرار داشته باشد.

عباسی به تشریح جزئیات حریق در امامزاده ابراهیم شفت و اقدامات صورت گرفته در این روستا پرداخت و اضافه کرد: روستای امامزاده ابراهیم شفت به شهرک چوبی معروف است و یکی از جذابیت‌های سیاحتی و گردشگری گیلان به شمار می‌رود.

وی با اشاره به اینکه حریق در دهکده چوبی امامزاده ابراهیم در سنوات گذشته تکرار شده است، افزود: آتش سوزی اخیر در امامزاده ابراهیم شفت خسارت زیادی به اهالی و ساکنان این منطقه وارد کرد.

استاندار گیلان با اشاره به تخریب حدود ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی بر اثر حریق در امامزاده ابراهیم شفت بیان کرد: حریق از طریق انفجار در نانوایی سنتی به سمت واحدهای تجاری و مسکونی امامزاده ابراهیم سرایت پیدا کرده و گسترش پیدا کرده است.

عباسی با تقدیر از حضور میدانی مسؤولان پس از واقعه آتش سوزی در امامزاده ابراهیم شفت اضافه کرد: در اولین ساعات وقوع آتش سوزی مسؤولان شهرستان و استان پای کار ماجرا بودند و کارهای مؤثری جهت برقراری نظم و آرامش منطقه انجام شد.

استاندار گیلان با اشاره به پای کار بودن دستگاه‌ها در اطفای حریق روستای امامزاده ابراهیم شفت بیان کرد: در هم تنیدگی خانه‌ها، وزش بادهای جنوبی و بالا بودن سرعت حریق سبب شد تا آتش سوزی خسارت زیادی به امامزاده ابراهیم شفت وارد کرد.

به گفته وی تأمین هزینه‌های آتش نشانی بر عهده دهیاری و مسؤولان محلی بوده که در روستای امامزاده ابراهیم شفت این امر تحقق نیافت.

استاندار گیلان با انتقاد از برخی نظرات غیرکارشناسانه و غیرمنصفانه در خصوص حریق روستای شفت اضافه کرد: بازسازی و ساخت و سازها در روستای امامزاده ابراهیم شفت در چارچوب قوانین علمی و فنی صورت گیرد.

عباسی از پرداخت ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات ارزان به خانوارهای آسیب دیده شفتی خبر داد و بیان کرد: در کنار تسهیلات کم بهره، حمایت‌های امکانی و تجهیزاتی و کمک‌های بلاعوض و تأمین اقلام اساسی به ساکنین آسیب دیده امامزاده ابراهیم شفت صورت می‌گیرد.

وی با تاکید بر لزوم ساماندهی و بازسازی مجدد روستای امامزاده ابراهیم افزود: حضور مسؤولان در امامزاده ابراهیم شفت واقعی و مدیریتی بوده نه نمایشی و لذا بازسازی مجدد این روستا نیازمند استمرار تلاش مسؤولان و همراهی مردم منطقه است.

استاندار گیلان با بیان اینکه یک پنجم روستای امامزاده ابراهیم شفت آسیب دیده است، گفت: دستگاه‌های خدمات رسان آب، برق و گاز پای کار هستند تا شرایط را عادی سازی کنند.

وی با بیان اینکه خبرها و کارها در امامزاده ابراهیم شفت از طریق خبرگزاری‌های رسمی پیگیری شود، افزود: افراد اظهار نظرهای غیرکارشناسی را کنار بگذارند و نمک بر زخم نباشند.

استاندار گیلان با بیان اینکه مطالبات مردم باید به درستی پاسخ داده شود، گفت: بازسازی مجدد روستای امامزاده ابراهیم شفت باید با دقت و سرعت بیشتری پیگیری و دنبال شود و این مهم به عنوان یک مطالبه جدی رسانه‌ها از مسؤولان مطرح است.

عباسی با بیان اینکه دنبال کارهای نمایشی نیستیم، اضافه کرد: برخی‌ها کار اصلی مدیران و مسؤولان را در بحران‌ها نمی‌بینند و فقط دنبال حاشیه سازی و ضعیف جلوه دادن کارها هستند.

وی با اشاره به اهتمام ویژه دولت برای رسیدگی به آسیب دیدگان حریق امامزاده ابراهیم شفت افزود: رسانه‌ها اقدامات مثبت و اثرگذار دولت را در موقعیت‌های بحرانی به ویژه مساله آتش سوزی امامزاده ابراهیم شفت منعکس کنند.

استاندار گیلان با اشاره به وجود بیش از ۲ هزار روستای دارای شورا بیان کرد: تأمین خودروی آتش نشانی برای هر روستا در گیلان امکان پذیر نیست و لذا بازسازی مجدد امامزاده ابراهیم شفت باید به گونه باشد که مردم در زمان بحران و آتش سوزی خودشان اقدام به اطفای حریق کنند.

کد خبر 6099194

دیگر خبرها

  • شوراهای اسلامی تجلی حضور مردم در حکمرانی هستند
  • استاندار اصفهان: امسال باید سال امیدآفرینی در استان باشد
  • عملکرد تیم خبری مهر در گیلان راضی کننده است
  • خراسان جنوبی آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • چهار روز تا مرحله دوم انتخابات مجلس در خرم آباد
  • ادعای میرسلیم درباره حرکت اطرافیان خلخالی برای ریختن در خانه مردم
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم