Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور گفت: بیش از ۸۹ هزار و ۱۸۱ مورد تخلف را در حوزه روستاهای کشور به دستگاه‎های نظارتی از نیمه سال دوم ۱۳۸۷ تاکنون اعلام کردیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، محمدرضا شاملو پیش از ظهر امروز در نخستین سمینار تخصصی پیشگیری از تصرفات غیر قانونی اراضی ملی و عمومی که با حضور کارشناسان دادگستری 7 استان کشور در گرگان در حال برگزاری است، اظهار داشت: بنیاد مسکن از نهادهای انقلاب اسلامی است که در 21 فروردین سال 1358 به عنوان نخستین نهاد سازندگی شکل گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: وظایف مختلفی از جمله نوسازی و بهسازی مسکن روستای، تامین مسکن افراد کم درآمد، سندار کردن املاک روستایی، تهیه و اجرای طرح‎های بهسازی و احیای بافت‎های باارزش، تهیه طرح‎های توسعه‎ای در مناطق روستایی از جمله ماموریت‎های ما به شمار می‎رود.

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور ادامه داد: طرح‎های هادی روستایی زیرساخت لازم برای اجرای این ماموریت‎ها است و در طرح‎های هادی توسعه روستایی، ایجادهماهنگی ساخت و ساز، بهبود شبکه معابر و هدایت فیزیکی توسعه روستا و حمایت خدمات حقوقی و زیست محیطی را دنبال می‎کنیم.

شاملو افزود: یک منشور برای طرح‎ هادی در نظر گرفته شده که در بند نخست آن به موضوع زیست محیطی مطرح شده و در اولویت کار بنیاد قرار گرفته و بر این اساس سیاست‎های بنیاد به استان‎ها ابلاغ شده است.

وی تاکید کرد: در ساخت و سازها در سال‎های 1386 دیده می‎شد که دهیاران از بنیاد مسکن استعلام نمی‎کنند و یا استعلام می‎کنند در پروانه چیز دیگری دنبال می‎شود و نخستین دستگاهی بودیم که با موضوع زمین‎خواری و ساخت‎و ساز غیرمجاز رو به رو شدیم.

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از 89 هزار و 181 مورد ما تخلف به دستگاه‎های نظارتی از نیمه سال دوم 1387 تاکنون اعلام کردیم.

شاملو تاکید کرد: در استان گلستان روستای زیارت حدود 45 کیلومتر محدوده طرح روستایی دارد که بیش از 75 هکتار ساخت و ساز غیر مجاز در محدوده طرح اتفاق افتاده است.

وی با بیان اینکه در استان گلستان و در روستای زیارت ساختمان 7 طبقه داریم، افزود: ساخت و ساز غیرمجاز، قاچاق مواد مخدر نیست پنهان باشد متاسفانه عدم توجه به وظیفه و دستگاه‎های ذیربط سبب این موضوع شده است.

معاون عمرانی روستایی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: تفاهم‎نامه‎ای مشترک برای جلوگیری از تبدیل اراضی به باغات با سازمان جنگل‎ها امضاء کردیم.

شاملو خاطرنشان کرد: در حال حاضر بخشی از دهیاران با موانع و مشکلات رو به رو هستند و اطلاعات زیادی ندارند و می‎بینیم برخلاف ماده 36 شورا، برای صدور پروانه استعلام نمی‎کنند و رسما پروانه صادر می‎کنند.

وی افزود: گاهی دهیاران استعلام می‎کند اما برخلاف نظر فنی اقدامات دیگری انجام می‎دهد.

معاون عمرانی روستایی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی افزود: تخلفات زمین‎خواری را باید جرم انگاشته شود و قلع و قمع بنا در دستور کار قرار بگیرد.

وی تصریح کرد: کمیسیون ماده 99 منبع درآمد و پول توجیبی برای استان‎ها شده و منافع آنی و زودگذر استان‎ها باید قطع شود از این منبع و باید به حساب خزانه واریز شود.

شاملو افزود: افراد سوء استفاده‎گر و زمین‎خوارها بر اساس نیاز مردم بستر فعالیتشان آغاز می‎شود.

وی تصریح کرد: یک هزار و 230 واحد در روستای زیارت خلاف ساختند و بدون پروانه آب و برق هم دریافت کردند و نمی‌توانیم با آنها برخورد کنیم و شورای عالی شهرسازی به ما تکلیف کرده که اینها را در داخل محدوده بیاوریم.

معاون عمرانی روستایی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تاکید کرد: سعی کردیم در طرح‎ها نیاز واقعی روستا دیده شود اماگاها عده‎ای خلاف می‎سازند و مسئولان شهری تلاش می‎کنند آنها را در محدوده بیاورند.

شاملو گفت: تا آنجایی که می‎توانستیم تلاش کردیم در یک چهارچوب منطقی عمل کنیم و از کارشناسان دادگستری می‎خواهیم با ما همیاری داشته باشند.

قدرت الله عموزاد، مستشار دادگاه تجدید نظر استان گلستان در این همایش اظهار داشت:پیشگیری از جرم تنها شعار نیست و باید وارد بحث‎های فنی شود.

وی تصریح کرد: یکی از ضعف‎هایی که در دادسراها مطرح است، دادرسی‎های طولانی است.

مستشار دادگاه تجدید نظر استان گلستان تاکید کرد: اسناد منابع طبیعی ناقص است و کارشناسان نمی‎توانند محل دقیق ملک را تشخیص دهد و سندی با کروکی و نقش ناقص تهیه شده و این امر منجر به زمین‎خواری می‎شود.

عموزاد تاکید کرد: نیاز است که نقشه‎ها اصلاح شود و هزینه و بودجه پیش‎بینی شد و اقدامات پیشگیرانه باید پیشنهاد داده شود که بار هزینه زیاد نباشد.

وی با بیان اینکه تثبیت مرزهای اراضی ملی و مستثنیات یکی دیگر از عوامل زمین‎خواری است، گفت: هر کجا ما چشمه دیدیم یک دامداری آنجا بود و آن را روستا مطرح کردند.

مستشار دادگاه تجدید نظر استان گلستان خاطرنشان کرد: روستا را باید شهرهای کوچک دانست و برای جلوگیری از تصرف‎های روستایی نیاز است که ساخت و سازها را در روستا محدود کنیم.

عموزاد با بیان اینکه مسئولیت زیادی دهیاران دارند اما نظارت بر اجرای وظایف آنها نیست، گفت: استفاده از ظرفیت بسیج، گشت‎های همیار طبیعت، ایجاد کانال‎های ارتباطی با شوراها و دهیاران، گشت‎های ضابطین، بهره‎گیری از سازمان‎های مردم نهاد، نصب تابلو و کشیدن کانال در مرز تمام مراتع روستایی و مستثنیات افراد، کانال‌کشی مرز بین اراضی مرتعی استان و زمین‎های کشاوورزی از جمله اقداماتی است که در تصرف غیرقانونی اراضی ملی در روستاها حائز اهمیت است.

انتهای پیام/

R41471/P1336/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۶۹۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری زمین به خانوارهای ایثارگر در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی همزمان با سفر وزیر راه و شهرسازی به آذربایجان شرقی و با حضور سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و سرپرست شرکت مادر تخصصی عمران شهر‌های جدید ایران ۵۹ قطعه زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد.

 در این مراسم که در فرهنگسرای هشت بهشت شهر جدید سهند برگزار شد به صورت نمادین چند فقره از قرارداد‌های واگذاری قطعات مسکونی در این شهر  اهدا شد.
 
سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در  آیین واگذاری این زمین‌ها گفت: در این مرحله به ۱۷۷ ایثارگر مشمول ماده ۷ قانون جامع خدمات رسانی مسکن زمین واگذار شد و طبق توافقی که با شرکت عمران شهر جدید سهند صورت گرفته پس از انجام فرآیند اداری در مراحل آتی ۴۲۳ نفر از ایثارگران واجد شرایط نیز صاحب زمین برای ساخت مسکن خواهند شد.
 
 سلمانی افزود: به غیر از این توافق که حاصل یک اقدام ابتکاری در سطح استان بود مصوبه پنجمین جلسه کارگروه مسکن ایثارگران در تاریخ بیست و دوم آبان ۱۴۰۲ با امضای معاون محترم رئیس جمهور و ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و مدیرعامل وقت شرکت مادر تخصصی عمران شهر‌های جدید ایران مقرر داشته که در اجرایی شدن مفاد ماده ۷ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران شرکت عمران شهر جدید سهند زمین مسکونی ۷ هزار نفر از ایثارگران واجد شرایطِ آذربایجان شرقی را واگذار کند که بنیاد شهید استان پیگیر تحقق این مصوبه در اسرع وقت است.
 
وی یادآوری کرد: حدود ۲۵۰۰ ایثارگر ساکن در آذربایجان شرقی در اولویت نخست واگذاری مسکن قرار دارند و بیش از ۵۵۰۰ ایثارگر استان در اولویت‌های بعدی واگذاری مسکن در آذربایجان شرقی هستند.
 
سلمانی یادآوری کرد: در سنوات گذشته مجموعاً نزدیک به ۵۰۰ نفر از ایثارگران مشمول ماده ۷ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران در آذربایجان شرقی صاحب مسکن شدند و امیدواریم با همکاری مناسب ادارات و مجموعه‌های تابعه وزارت راه و شهرسازی در استان تامین مسکن همه ایثارگران واجد شرایط استان تحقق یابد.
 
سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی افزود: قانون تکلیف تامین زمین برای مسکن جامعه ایثارگران را بر عهده وزارت راه و شهرسازی قرار داده است و بنیاد شهید تحقق این تکلیف قانونی را با جدیت دنبال می‌کند.

دیگر خبرها

  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • لزوم استفاده از ظرفیت بنیاد مسکن در اجرای طرح‌های مسکن روستایی
  • لزوم توجه به موضوع پیشگیری از جرم در سطح استان
  • مشکلات امروز قزوین به دلیل بی توجهی به پیشگیری از جرم است
  • بخشی‌نگری مانع پیشرفت مازندران می‌شود
  • کشف بیش از ۴ هزار قبضه سلاح گرم در استان کرمان طی سال گذشته
  • توسعه عمرانی در روستاهای بخش ریگ تسریع می‌شود
  • توصیه‌های رئیس دستگاه قضای البرز به شورای شهر کرج
  • واگذاری زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی
  • واگذاری زمین به خانوارهای ایثارگر در آذربایجان شرقی