Web Analytics Made Easy - Statcounter

زاهدان- مجری طرح انتقال آب سیستان با اشاره به طرح انتقال آب به دشت سیستان عنوان کرد: برای اجرای این طرح مجموعا بیش از ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر خط لوله برای انتقال آب به اراضی دشت سیستان مورد نیاز است.

به گزارش قدس آنلاین، محمدجواد صالحی روز سه شنبه در همایش ملی آب و خاک در هتل طرقبه مشهد در خصوص وضعیت بهره‌برداری و طرح انتقال آب به دشت سیستان اظهار کرد: طرح انتقال آب به دشت سیستان نیمه اول سال ۹۳ با سفر هیات دولت به استان سیستان و بلوچستان مطرح و مورد تصویب قرار گرفت و با اجازه مقام معظم رهبری از محل صندوق توسعه ملی تامین اعتبار آن ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: از ویژگی‌های طرح انتقال آب به دشت سیستان می‌توان به عدم تطابق آب و زمین اشاره کرد، یعنی ما با ۴۰۰ میلیون متر مکعب تخصیص آبی که از وزارت نیرو گرفتیم، برای ۴۶ هزار هکتار از اراضی دشت سیستان می‌توانیم آب تامین کنیم.

مجری طرح انتقال آب سیستان ادامه داد: این در حالی است که اراضی قابل کشت دشت سیستان که در ۵ شهرستان در گستره ۲۰۰ هزار هکتار از اراضی دشت پراکنده شده، ۱۵۰ هزار هکتار با حدود ۷۰ هزار بهره‌بردار است.

صالحی‌نژاد با بیان اینکه از ویژگی‌های دیگر این طرح خرد بودن قطعات زراعی است، بیان کرد: ۴۶ هزار هکتار از اراضی این دشت توسط ۷۰ هزار بهره‌بردار مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ یعنی سهم هر بهره‌بردار از کل این اراضی حدود ۶۵۰۰ متر مربع است که بحث مطالعات اجتماعی و نظام بهره‌برداری به عنوان یکی از پیوست‌های اصلی طرح مد نظر قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه از دیگر ویژگی‌های این طرح این است که مجموعه شبکه‌های اصلی، فرعی و ایستگاه‌های پمپاژ توسط وزارت جهادکشاورزی انجام می‌شود، تصریح کرد: این طرح شامل سه ایستگاه پمپاژ اصلی است و ۱۴ ایستگاه پمپاژ ثانویه با مجموع بیش از ۱۸۰ دستگاه الکترو پمپ را شامل می‌شود. در مجموع ظرفیت این ایستگاه‌ها بالغ بر ۳۷ متر مکعب است.

مجری طرح انتقال آب سیستان خاطرنشان کرد: برای تامین برق مورد نیاز این ایستگاه‌های پمپاژ ما ۵۲ مگابایت برق نیاز داریم که این میزان انرژی تقریبا یک‌سوم میزان انژری است که در دشت سیستان در ۵ شهرستان برای مصارف غیر از کشاورزی استفاده می‌شود.

صالحی‌نژاد اضافه کرد: برای آنکه ما بتوانیم این میزان انرژی را تامین کنیم، نیاز داریم که یک پست ۲۳۰ که در منطقه قرار دارد را تقویت کنیم و دو پست ۶۳ نیز احداث کنیم. همچنین باید بیش از ۱۵۰ کیلومتر خط انتقال از پست‌های ۶۳ و ۲۳۰ کیلو ولت احداث شود.

مجری طرح انتقال آب سیستان با اشاره به اینکه بیش از ۴هزار کیلومتر طول خطوط لوله‌ای است که در این مکان احداث می‌شود، عنوان کرد: در این امر از لوله‌هایی از جنس فولاد با قطر یکهزار و ۴۰۰ تا ۲ هزار میلی‌متر، لوله‌های «جی. آر. پی» با قطر ۴۵۰ تا یکهزار و ۶۰۰ و لوله‌های پلی‌اتلین ۱۱۰ تا ۶۳۰ میلی‌متر استفاده شده است که مجموعا بیش از ۴هزار و ۲۰۰ کیلومتر طول خطوط لوله برای انتقال آب به اراضی دشت سیستان مورد نیاز است.

منبع: ایسنا

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۷۷۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال ۳ میلیارد و ۸۵۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌های کشور در سال گذشته

ارسلان رحیمی مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در نشست خبری گفت:سرقت از خطوط لوله مخابرات همیشه معضل اصلی بوده است ولی خوشبختانه اقدامات و فعالیت‌های تجهیزاتی در دستور کار است و اقداماتی که انجام شده نشان دهنده عملکرد موفق ما است به طوری که در سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز داشتیم که ۳۵ مورد به برداشت رسیده بود در حالی که در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ از ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز به ۴۱ مورد رسیده است که ۲۵ مورد انشعاباتی بوده که به برداشت نرسیده است.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران با اشاره به سوخت‌رسانی به نیروگاه‌های کشور در سال گذشته گفت: در سال گذشته ۳میلیارد و ۸۵۰ میلیون لیتر سوخت به نیروگاه‌های کشور انتقال داده شده است.

در حال تکمیل...

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • اتصال خط انتقال مخزن و ایستگاه پمپاژ مجتمع ارسی خوی
  • انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲/ طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​
  • افزایش یک‌هزار کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت در سال جاری
  • طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد/ انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲
  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • انتقال ۳ میلیارد و ۸۵۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌های کشور در سال گذشته
  • ۲۵ فقره سرقت موفق از خطوط لوله نفت در سال ۱۴۰۲
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است