Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم شیراز در مجلس با اعتقاد به اینکه بیکاری یکی از جدی‌ترین چالش‌هایی است که با آن روبرو هستیم، گفت: بیش از ۹۰درصد مراجعات مردم به نمایندگان درخصوص بیکاری جوانان غالبا تحصیلکرده و غالبا هم کم‌سواد است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شیرازه، علی اکبری در حاشیه جشنواره اقتصاد مقاومتی، تقویت تولید واشتغال و ششمین همایش تجلیل از کارفرمایان نمونه و بر‌تر استان فارس در گفتگو با خبرنگار شیرازه گفت: اگر روزی در این لشکر بیکاری جرقه‌ای ایجاد شود، قابل کنترل نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در دوره‌ای نماینده مجلس شورای اسلامی شده‌ایم که با مشکل بیکاری، کم‌آبی و بسیاری از معضلات روبرو هستیم، گفت: به منظور رونق تولید و رفع بخشی از مشکلات جامعه تلاش می‌کنم کمبود‌ها در الزامات قانونی را رفع کنم و قسم خورده‌ام و تعهد داده‌ام که بتوانیم در مسئولیت خود پاسخگوی اعتماد مردم باشم.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بسیاری از معضلات به ویژه در زیرساخت‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی مشاهده می‌شود، گفت: در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی رویکرد نظام، عدالت اجتماعی بود و بر همین اساس بنگاه‌های اقتصادی در این راستا فعال شدند اما در عمل مدیریت آن‌ها به افراد غیرکار‌شناس و نااهل داده شد و این موضوع باعث ورشکستگی و نابسامانی وضعیت اکثر آن‌ها گردید.

اکبری با تصریح اینکه صندوق بازنشستگی فولاد را که تقریبا ورشکسته است به خیلی جا‌ها می‌خواستند تحمیل کنند، گفت: صندوق فولاد را در کنار صندوق تامین اجتماعی گذاشتند و از منابع دولت نیز آن را تامین می‌کنند تا خیلی به سازمان تامین اجتماعی فشار نیاید.

وی رفتار نظام بانکی را موجب گرفتاری و چالش‌های بسیاری در جامعه دانست و ضمن انتقاد از سیستم بانکی گفت: بانک‌ها به صورت ربح مرکب سود زیادی می‌گیرند که چالش‌های بسیاری را برای تولیدگنندگان و صنایع کوچک و بزرگ به وجود آورده است.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مصوبه مجلس برای بخشش جریمه وام‌های بانکی تصریح کرد: در مرحله اول جریمه وام‌های زیر۱۰ میلیون تومان به شرطی که وام گیرنده اصل وام را پرداخت کند، بخشیده شد و بانک کشاورزی ۱۶۴ هزار پرونده را مختومه کرد و گرچه خوش‌حساب‌ها نتوانستند از این فرصت استفاده کنند اما بیشترین بهره را بانک برد چراکه هم سرمایه‌اش برگشت و هم سودش را از بانک مرکزی دریافت می‌کند.

اکبری اظهار امیدواری کرد که در مرحله دوم که بخشش جریمه وام‌های تا ۲۵ میلیون تومان است، حد اقل ۳۰۰ هزار پرونده بسته و بخشی از گرفتاری‌های جامعه حل شود.

وی با یادآوری اینکه به دفعات سازمان‌ها را درهم ادغام و یا ازهم تفکیک کرده‌ایم، گفت: هیچکاه به آنچه قانونگذار در صدر مصوباتش اعلام کرده مبنی بر کوچک‌سازی بدنه دولت و چابک شدن و کم‌هزینه شدن آن توجه نکردیم و روز به روز دولت بزرگ‌تر و هزینه‌ها بیشتر شد به گونه‌ای که توان حرکتش را از دست داده است.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ژاپن با ۱۳۰ میلیون جمعیت تنها ۳۵۰ هزار نفر کارمند دولت دارد و آمریکا نیز با ۳۲۰ میلیون نفر جمعیت تنها ۸۰۰ هزار کارمند دولت دارد، تصریح کرد: ایران با ۸۰ میلیون جمعیت ۳ میلیون کارمند دولت دارد که فقط یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از آن در آموزش و پرورش کار می‌کنند و باز هم می‌گوییم معلم کم است و حق‌التدریسی می‌گیریم که این یک نوع تقسیم فقر است!

اکبری با بیان اینکه دولت پول ندارد و بدهکار است، گفت: حتی در قانون مصوب کردیم که دولت اوراق مشارکت بفروشد و اکنون دولت دارد آینده‌اش را هم با اوراق مشارکت پیش‌فروش و خودش را برای سال‌های بعد بدهکار می‌کند.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با اذعان به اینکه فارس قطب کشاورزی کشور بوده است و عمده اشتغال این استان در کشاورزی است، گفت: اکنون کم‌آبی یکی از چالش‌های مهم در استان فارس است اما به جای اینکه بهره‌وری را بالا ببریم و به افزایش عمودی توجه کنیم، سطح زیر کشت را توسعه دادیم و با اجرای طرح‌هایی همچون فلاحت در فراغت و زدن چاه‌های بیشمار امروزه به جایی رسیدیم که آب خوردن هم نداریم و آب ٧٠٠ روستا با تانکر تامین می‌شود.

اکبری در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه منافع ملی برای ما خیلی اهمیت دارد و هر زمانی ممکن است در قالب موضوعی مصداق پیدا کند، گفت: آب‌های مرزی و منابع مشترک ما با عراق و قطر نیز جزو منافع ملی است و قرار داد توتال برای کشور فرصت استفاده بیشتر از منابع مشترک با سایر کشور‌ها را فراهم می‌کند و این قرارداد برای کشور امنیت و اشتغال ایجاد می‌کند و در ابعاد بین‌المللی اثرگذار است اما بدخواهانی چرخ پنجم دولت شدند.

وی با بیان اینکه جامعه ما گرفتار ۵یا ۶ شرکت خصولتی شده است، گفت: هرچه پروژه بزرگ در کشور است را این شرکت‌ها تصاحب می‌‎کنند و بعد از برداشتن پورسانت، آن‌را سرریز می‌کنند برای پیمانکاران درجه دو و سه اما حق‌الزحمه آنان را هم درست پرداخت نمی‌کنند که در این زمینه به وزرای مربوطه تذکرات لازم داده شده است.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی قانون برنامه ششم توسعه را دارای نقاط قوت و ضعف دانست و افزود: دولت در قانون برنامه ششم توسعه ۳۵ ماده ارائه کرد اما در مجلس آن‌را به بیش از ۱۴۰ ماده افزایش دادیم که در بخش کشاورزی و تولید، مزایا و مشوق‌های صادراتی پیش‌بینی شده است که کارفرمایان باید از این فرصت استفاده کنند.

اکبری همچنین با تأکید بر این موضوع که سرپا نگه داشتن سازمان تأمین اجتماعی بخشی از منافع ملی است، گفت: حدود نیمی از جامعه زیر پوشش تامین اجتماعی هستند بنابراین باید بپذیریم که توسعه پایدار و امنیت اجتماعی در گرو تقویت نظام پایدار تامین اجتماعی است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۸۹۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند

به گزارش «تابناک»، «غلامرضا نوری قزلجه» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیداهایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخوردهایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • بیکاری معضلی جدی/ ضرورت رفع مشکلات حوزه کشاورزی
  • بیکاری جوانان از مهم‌ترین معضلات آبادان است
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • رفع چالش بیکاری لرستان نیازمند اعتبارات دولتی و بخش خصوصی است
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • تورم و بیکاری چالش بزرگ لرستان/ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • روند کاهشی نرخ بیکاری کرمانشاه در پارسال
  • سال گذشته شاهد روند کاهشی نرخ بیکاری در کرمانشاه بودیم
  • ببینید | درخواست معاون حقوقی رئیسی از نمایندگان مجلس آینده برای رفع مسائل اقتصادی!