Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس اقتصاد پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک؛ بخش مهمترین عناوین:


قائم‌مقام سازمان فنی و حرفه ای گفت: پیش بینی می شود با توجه به تخفیفات ویژه آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه ای به فرزندان بازنشستگان، امسال ۵۰ هزار بازنشسته از این آموزش‌ها بهره مند شوند.

به گزارش خبرنگار بی‌باک، رحمت‌الله رحمتی در گردهمایی سفیران مهارت آموزی سازمان بازنشستگان کشوری، گفت: متاسفانه نظام اداری ما هنوز این جوهره و ظرفیت لازم را نسبت به انجام وظایف در مقابل بازنشستگان ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ششم مرداد در تقویم کشور، روز ترویج و تعمیق فرهنگ مهارت آموزی نام‌گذاری شده است؛ اما از آنجایی که کشور ما با مشکل بیکاری روبه رو و عدم اشتغالزیی یکی از معضلات اقتصاد کشور است، داشتن مهارت یکی از شروط لازم اشتغال خواهد بود.

قائم مقام سازمان آموزش فنی و حرفه ای با بیان اینکه بازنشستگان بازوان توانمند سازمان فنی و حرفه ای برای رساندن پیام مهارت آموزی به مخاطبان این سازمان هستند، گفت: در سال های اخیر متأسفانه فرهنگ شغل به غلط جا افتاده و بسیاری از خانواده ها بخش مهمی از سبد هزینه هایشان را به فرستادن فرزندان خود به دانشگاه می گنجانند و برای آن برنامه ریزی می کنند، حال آنکه لازمه ورود حتی یک فارغ التحصیل دانشگاهی که به سلاح دانش و علم مسلح شده به بازار کار این است که بتواند با ادبیات فنی و حرفه ای آشنا شود.

وی با تأکید بر اینکه در کارگاه های «های تک» سازمان آموزش فنی و حرفه ای ۳۰ تا ۶۰ درصد از مهارت آموزان از فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند، تصریح کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه ای، مهم ترین متولی ترویج مهارت آموزی است.

رحمتی با اشاره به اینکه سازمان فنی و حرفه ای سه رکن دارد، اظهار داشت: رکن نخست پژوهش و ‌تبیین استانداردهای آموزشی است. در کشور ما حدود ۱۵ هزار شغل در کشور وجود دارد که این سازمان برای ۶ هزار و ۷۰۰ شغل، استاندارد آموزشی تهیه کرده است.

به گفته این مقام مسئول در سازمان آموزش فنی و حرفه ای، ۵۰ درصد استانداردهای آموزشی در مراکز دولتی و ۵۰ درصد در آموزشگاه های آزاد تهیه می شوند که مهارت آموزی در مراکز دولتی رایگان است.

وی ادامه داد: حدود ۱۱ هزار آموزشگاه آزاد داریم و آمادگی داریم همه بازنشسته ها و ‌فرزندان آنها که به آموزشگاه های خصوصی مراجعه می کنند، بر اساس تفاهم نامه سه جانبه ای که میان کانون آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای، سازمان بازنشستگی و سازمان آموزش فنی و حرفه ای به امضاء رسیده، از تخفیف از سوی درصدی بخش خصوصی برخوردار شوند؛ درصدی از این مبلغ را نیز کانون آموزشگاه ها و درصدی را هم کارآموز پرداخت می کند. ۵۶ تفاهم نامه بین سازمان فنی و حرفه ای با دستگاه های مختلف منعقد شده است.

رحمتی خاطرنشان کرد: گروه های هدف ما در وهله نخست جوانان بیکاری هستند که باید مهارت های مورد نیاز جهت ورود به بازار کار را بیاموزند. گروه های دیگر شامل زنان خانه دار برای راه اندازی مشاغل خانگی، زندانیان، سربازان، زنان بی سرپرست و بدسرپرست، معتادان، آسیب دیدگان اجتماعی و روستاییان و عشایر هستند.

قائم مقام سازمان آموزش فنی و حرفه ای با اشاره به امضای تفاهم نامه سه جانبه میان سازمان آموزش فنی و حرفه ای، صندوق بازنشستگی کشوری و کانون انجمن های صنفی آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای تأکید کرد: پیش بینی می شود در سال ۹۶ حدود ۵۰ هزار نفر از بازنشستگان و فرزندانشان از آموزش های فنی و حرفه ای بهره مند شوند؛ ضمن اینکه در سال جاری پیش بینی می شود به طور کلی یک میلون و ۵۰۰ هزار نفر از مخاطبان مراکز آموزش فنی و حرفه ای در سراسر کشور باشند.


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۹۰۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار ستاد برگزاری نخستین المپیاد هنر در مشهد

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، جلسه ستاد برگزاری نخستین المپیاد ملی آموزش هنر با حضور معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و کارشناسان آموزشگاه‌های آزاد هنری در این استان برگزار شد.   معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: برگزاری این جلسه به منظور هماهنگی و برنامه‌ریزی و سازماندهی برای برگزاری باشکوه این المپیاد و در حاشیه وبینار کشوری آموزش توجیهی در خراسان رضوی بود.   جلیل سروری با بیان اینکه اطلاع رسانی‌ها و هماهنگی‌های اولیه با آموزشگاه‌های آزاد هنری و هنرستان‌های هنر‌های زیبا در استان انجام شده است، افزود: به منظور کشف استعداد‌های برتر و هدایت آنان برای حضور اجتماعی متعهدانه در مسابقات گروهی، تیم‌های تخصصی هنرجویان مراکز آموزش هنر سراسر کشور در رشته‌های مختلف در سه سطح آموزشگاهی، استانی و ملی، در این المپیاد ملی شرکت می‌کنند.    وی افزود: مهلت نام نویسی تیم‌ها و بارگذاری آثار برای شرکت در این رویداد ملی برای آموزشگاه‌های آزاد هنری، ۳۱ خرداد و برای هنرستان‌های هنر‌های زیبا، ۲۰ اردیبهشت تعیین شده است که علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر درباره نخستین المپیاد ملی آموزش هنر به نشانی اینترنتی https://olympiart.ir مراجعه کنند.   در خراسان رضوی، ۲۸۹ آموزشگاه به تفکیک نوع فعالیت شامل ۲۳ آموزشگاه نمایشی، ۶۹ آموزشگاه موسیقی، ۱۴۹ آموزشگاه تجسمی، ۱۰ آموزشگاه هنر‌های سنتی و ۳۶ آموزشگاه خوشنویسی فعالیت می‌کند.

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • کلاس آموزش بازیگری کودک بارانا
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • آغاز به کار ستاد برگزاری نخستین المپیاد هنر در مشهد
  • یکی از بهترین آموزشگاه‌های آرایشگری مردانه در تهران با مدرک بین المللی
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟