Web Analytics Made Easy - Statcounter

روانشناس گفت: قطع نفَس و رسیدن به ایستگاه آخر زندگی به عنوان معضلی برای جامعه و حتی اقتصاد هر کشوری محسوب می شود و توجه ویژه به آن ابعاد متعددی دارد که باید بدانیم راه‌کارهای پیشگیرانه برای سلامت روانی اجتماع مفید خواهند بود زیرا سدی بزرگ برای این معضل محسوب می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا فاطمه مرادی روانشناس در گفتگو باچشم نیوزاظهار داشت: قطع نفَس و رسیدن به ایستگاه آخر زندگی به عنوان معضلی برای جامعه و حتی اقتصاد هر کشوری محسوب می شود و توجه ویژه به آن ابعاد متعددی دارد که باید بدانیم راه‌کارهای پیشگیرانه برای سلامت روانی اجتماع مفید خواهند بود زیرا سدی بزرگ برای این معضل محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روانشناس گفت: یکی از ناهنجاری های اجتماعی به عنوان خود کشی است که کشور ما حدود چهلمین کشور جهان در این معضل اجتماعی با میزان تقریبی 3 هزار و 300 مورد محسوب می شود.

وی ادامه داد: خودکشی به عنوان پدیده ای نه چندان تازه بلکه قدیمی همواره گریبان گیر جامعه بوده و هست و درواقع در برخی موارد به جد می توان گفت که از معضلات اجتماعی محسوب می شود.

مرادی خاطرنشان کرد: متأسفانه بر اساس آخرین آمارهای منتشره پدیده خودکشی طی چند سال اخیر رشد زیادی داشته تا آنجا بسیاری از کارشناسان اجتماعی و روانشناسی برای کاهش آن مطالعات گسترده ای را انجام داده اند و این مسئله دغدغه بزرگی نیز برای آنها بوده است.

روانشناس افزود: اگرچه طی سالهای اخیر اقدامات بسیاری برای کاهش میزان خودکشی در داخل صورت گرفته اما هنوز هم آمارها و نمودارها روند افزایش دارد که باید با نگاه ویژه تری نسبت به آن اقدام نمود.

وی تصریح کرد: فردی که خود را در ایستگاه آخر زندگی تصور می کند و خود کشی را به عنوان عاملی برای رهایی از درد و رنج می داند قطعأ این مسیر را بهترین راه برای خود می داند.

مرادی خاطرنشان کرد: این پدیده نزد دین مبین اسلام آنقدر منفور بوده و افرادی که اقدام به قطع نفس خود می کنند را به عذابی عظیم بشارت می دهد و دلیل این عذاب بزرگ آن است که به گفته اسلام ، انسانی که خودکشی می کند یعنی از مهربانی خداوند نا امید شده به همین منظور بزرگترین گناه را انجام داده است. اگر می خواهید مقداری بیشتر از این پدیده شوم بدانید ما را در ادامه همراهی کنید.

روانشناس خاطرنشان کرد: اگرچه بسیاری عامل اصلی خود کشی را ضعف ایمان و یا نبود آن معرفی می کنند که به جد هم این تعبیر درست است اما برخی از موارد مانند مشکلات اجتماعی و بعضأ اقتصادی نیز در افزایش خودکشی مؤثر بوده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۹۷۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان تامین اجتماعی اظهار کرد: هر ساله محاسبات افزایش مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی در فروردین ماه انجام می‌گیرد و امسال نیز همین روند ادامه می‌یابد و متناسب با افزایش ۳۵ درصدی دستمزد کارگران، مستمری بازنشستگان نیز به همین میزان افزایش پیدا می‌کند.

به گفته حسن ایزدان، بازرس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران، افزایش مستمری بازنشستگان کارگری تابع قوانین مشخص خود است و می‌تواند از افزایش مزد کارگران شاغل که در شورایعالی کار مصوب شده، بیشتر باشد.

به گزارش منیبان، براین اساس مستمری بازنشستگان در فرودین‌ماه مطابق سال گذشته پرداخت می‌شود اما حقوق اردیبهشت بر اساس نرخ جدید اعمال می‌شود و مابه‌التفاوت حقوق فروردین مستمری‌بگیران نیز در اردیبهشت پرداخت می‌شود.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کارگر ستون اقتصاد و امنیت در جامعه است
  • نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد
  • خودکشی از رزیدنت‌ها به پزشکان رسیده؛ چرا دکتر سمیرا آل‌سعیدی خودکشی کرد؟/ «خودکشی پزشکان به‌مثابه یک انتحار اجتماعی است»
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس/ رسیدگی به مسائل نابرابری اجتماعی
  • راه مبارزه با روانشناس‌نماها ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه است
  • کارگران تقویت کننده پایه‌های اقتصادی کشور محسوب می‌شوند
  • کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم کاهش چشمگیر داشته است
  • ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه، راهی برای مبارزه با روانشناس‌نماها