Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@04:37:46 GMT

جادوگر دیوانه ای که عاقبت بلعیده شد!

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۰۴۴۰۳

جادوگر دیوانه ای که عاقبت بلعیده شد!


به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،به دلیل فکرهای عجیب و غریبش به او لقب «مرد عرب دیوانه» را داده بودند. عبدالله الحظرد یا «عبدول الحظرد» آنگونه که در نوشته های غربیان آمده بر این باور بود که روش ایده آل برای شناخت تاریخ و آنچه در زمان های قدیم بر روی زمین اتفاق افتاده است را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالیکه بسیاری ادعا می کردند که قدرت پیشگویی آینده را دارند "الحظرد" ادعا می کرد همه ی آنچه در گذشته اتفاق افتاده را می داند و می تواند با مخلوقاتی که پیش از انسان ها (!) بر روی زمین زندگی کرده اند گفتگو کند.

الحظرد شاعری بود که در زمان حکومت أمویان می زیست. او به مدت دهها سال به تنهایی در خرابه های بابل و بیابان بی آب و علف "الربع الخالی" مسافرت کرد و وقتی از سفر عجیب خود بازگشت بنا به گفته ی صاحب نظران شرارت بارترین کتاب تاریخ را تحت عنوان «العزیف» به نگارش در آورد. العزیف در زبان عربی به معنای "صدای حشرات" است که در سکوت شبانه به گوش می رسد، اما بنا بر باوری عامیانه العزیف صدایجن هایی بوده است که شبها با هم گفتگو می کردند.

الحظرد می گفت که با جن ها و فرازمینیان مستقیما دیدار کرده و اسرار جادو گری و رمز و راز مردگان و زبان خاص آنان را آموخته است. هر چند این کتاب بیش از هر چیز یک کتاب تاریخی است اما در آن طلسم ها و زبان های عجیب و غریب و تصاویر نامفهوم و ترسناکی هم به چشم می خورد. او می گفت همه ی عکس های کتاب را براساس واقعیت کشیده است.


کتاب درباره ی کائناتی می گوید که میلیون ها سال پیش بر روی زمین زندگی می کردند و روزی دوباره برای پس گرفتن سیاره ی زمین بازخواهند گشت.


کتاب به زبان های مختلفی ترجمه شد. در زبان یونانی به آن "نکرونومیکون" گفته می شود. در برهه ای از زمان واتیکان دستور داد تا همه ی نسخه های ترجمه شده را بسوزانند، می گویند یک نسخه ترجمه شده در کتابخانه ی واتیکان وجود دارد، اما اکنون از نسخه ی عربی کتاب اثری نیست. نویسنده ی ژانر وحشت آمریکایی به نام «هوارد لاوکرافت»در داستان های خود کتاب العزیف را دوباره نویسی کرده است تا جایی که آنرا نسخه ی انگلیسی "العزیف" می دانند. پیدا نشدن نسخه ی عربی این کتاب باعث شده تا برخی درباره ی وجود شخصیتی به نام "عبدالله الحظرد" دچار تردید شوند.

هوارد فیلیپس لاوکرافت نویسنده آمریکایی ژانر وحشت، خیال‌پردازی و علمی–تخیلی می‌باشد.


پایان زندگی الحظرد این جادوگر دیوانه هم در نوع خود بسیار جذاب است. ابن خلکان (مورّخ) می نویسد: الحظرد پس از عمری سحر و جادو بالأخره روزی بنا به گفته ی شاهدان عینی در مقابل چشم مردم توسط موجود وحشی و هولناکی بلعیده شد و از صحنه ی روزگار محو گردید!
جادوگر دیوانه ای که عاقبت بلعیده شد!

هیچ کسی درباره ی حقیقت داستان زندگی او به طور کامل نمی داند، آیا شما داستان الحظرد و کتابش را باور می کنید؟!

منبع:تابناک

انتهای پیام/

شرور ترین جادوگر جهان در تاریخ

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۰۴۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل ازپاپ سای ، باتری‌های لیتیومی طی دو دهه اخیر تقریبا در تمام تجهیزات الکترونیکی از کنترل از راه دور گرفته تا ساعت‌های هوشمند و صد‌ها وسیله دیگر، تعبیه شده و اکنون به یک ابزار کاملا معمولی خانگی تبدیل شده اند.

همین در دسترس بودن باتری موجب شده هر روز بر تعداد کودکانی که باتری‌های کوچک را می‌بلعند نیز افزوده شود. آمار‌ها حاکی از آن است طی سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ در آمریکا بیش از ۷۰ هزار و ۳۰۰ گزارش از خورده شدن باتری توسط کودکان به فوریت‌های پزشکی داده شده است. از این تعداد حدود ۸۵ درصد مربوط به باتری‌های دکمه‌ای بوده است.

کمیسیون ایمنی محصولات مصرفی آمریکا هشدار می‌دهد جدا از خطر خفگی، مواد شیمیایی موجود در باتری در صورت بلعیده شدن، طی چند ساعت می‌تواند باعث آسیب دیدگی شدید بدنی و حتی مرگ شود. همچنین، جریان الکتریکی تولید شده در اثر واکنش بزاق با باتری می‌تواند به طور همزمان بافت بدن را بسوزاند و منجر به عوارض بالقوه کشنده تری شود.

اکنون شرکت «انرجایزر» «Energizer» به منظور کمک به رفع نگرانی‌های مداوم سلامت عمومی با سازمان غیرانتفاعی ایمنی کودکان «ریسس پرپس» «Reese's Purpose» برای طراحی باتری دکمه‌ای ایمن‌تر و همچنین بسته بندی مقاوم‌تر برای کودکان همکاری می‌کند.

این شرکت در جدیدترین باتری‌های سکه‌ای شکل خود، به غیر از یک پوشش تلخ و غیر سمی که به طور فزاینده‌ای روی محصولات مشابه یافت می‌شود، باتری‌ها را در ظرفی قرار داده برای باز کردن آن به قیچی نیاز است. اما اگر کودکی توانست آن را باز کند و ببلعد، والدین تقریبا فورا می‌توانند متوجه شوند آیا لازم است با اورژانس تماس بگیرند یا خیر.

این باتری که به عنوان «فناوری هشدار رنگی» توصیف می‌شود، وقتی با رطوبت، مانند بزاق دهان مخلوط شود، از قسمت پایین نقطه دار و منفی باتری، رنگ آبی غیرسمی و استاندارد غذایی آزاد می‌کند.

بر اساس اعلام Energizer، این باتری‌ها تقریبا به اندازه یک اونس نوشیدنی ورزشی طعم دار رنگ دارند و پس از چند بار شستشو با آب یا مسواک زدن از بین می‌روند.

با این حال، صرف نظر از نوآوری‌های محافظت از کودکان، والدین در صورت مشکوک شدن به بلع باتری، باید فورا کودک را به مراکز درمانی برسانند.

مرکز ملی سم کاپیتال نسبت به القای استفراغ هشدار می‌دهد و در عوض توصیه می‌کند درصورتی که باتری بلعیده شد، به کودک بالای ۱۲ ماه، عسل بدهند.

انجام این کار می‌تواند باتری بلعیده شده را بپوشاند و در نتیجه تا رسیدن به مراکز درمانی، سوختن شیمیایی بافت داخلی بدن را به تاخیر می‌اندازد. با این حال، کودکان زیر یک سال نباید عسل بخورند، بنابراین باید به سرعت آنها را به اورژانس برای عکسبرداری با اشعه ایکس رساند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «کلیله و دمنه» در کانون توجه نمایشگاه کتاب ابوظبی
  • لحظه بلعیده شدن جوجه‌های اردک توسط خرس مقابل چشم کودکان | ویدئو
  • برج بابل، برج سکوت؛ جستاری در ستایش سکوت و تنهایی
  • ستاره پی‌اس‌جی: رونالدو من را دیوانه خودش کرد
  • سال ۲۰۲۴ هر لحظه دیوانه‌تر می‌شود!
  • جادوگر آرژانتینی یکی یکی جام‌ها را درو می‌کند
  • کتاب «نامداران موسیقی در سنندج» رونمایی شد
  • راهنمای خرید کتاب 504 + معرفی و دانلود 504
  • فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد
  • داستان جذاب زندگی یک نوجوان در «جرئت و حقیقت»