Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-30@13:59:46 GMT

سردار عبدالهی:میدان برای بخش‌خصوصی باز است

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۰۴۶۵۵

سردار عبدالهی:میدان برای بخش‌خصوصی باز است

به گزارش پارس نیوز،

‌سردار عبدالله عبداللهیدر حاشیه بازدید از پروژه‌های عمرانی استان خوزستان اظهار داشت: زادگاه قرارگاه سازندگی خاتم الأنبیاء و خاستگاه آن، استان خوزستان است و اولین پروژه قرارگاه در این استان، سد کرخه بود.

وی افزود: پنج مؤسسه بزرگ قرارگاه خاتم در استان خوزستان در حوزه‌های سدسازی و کانال‌های آب فعالیت داشته و دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء با تأکید بر اینکه ضروری آب سالم و پایدار به خوزستان برسد که این با‌ید از سد دز تأمین شود،ادامه داد: وضعیت آب آشامیدنی خوزستان باید هرچه سریع‌تر با عمل و نه حرف، رفع شود و حتی در موضوع آب‌های مرزی بسیاری از مسئولان رده اول کشور بر این موضوع اهتمام دارند.

سردار عبداللهی به جلسات مثمرثمر گذشته مسئولان قرارگاه با استاندار خوزستان درباره تأمین آب آشامیدنی اشاره کرد و گفت:‌ خوزستان 5 میلیون نفر جمعیت و 26 شهر و 2 هزار روستا دارد و لازم است طبق سند تهیه شده 25 متر مکعب بر ثانیه آب برای خوزستان تأمین شود.

* ‌اجرای خط دو مترو اهواز با دستگاه‌هایTBM قرارگاه

وی به لزوم تسریع در اجرای عملیات احداث مترو در اهواز اشاره کرد و گفت: ضروری است پروژه‌های عمرانی شهری به سرعت اجرا شود، این مناسب نیست که مردم خوزستان گرما را تحمل کنند و بابت پروژه‌های شهری نیز در ترافیک بمانند.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء به عملکرد مطلوب قرارگاه در ساخت خطوط مترو و حفاری تونل و بکارگیری بیش از 20 دستگاه TBM اشاره کرد و افزود: آمادگی داریم که دستگاه‌های TBM خود را برای احداث خط دو مترو در اهواز به کار گیریم، در مورد خط دو مترو اهواز، قرارگاه آماده همکاری و اجرای به‌موقع است.

* ورود قرارگاه خاتم به توسعه کشاورزی منطقه جُفیر خوزستان

وی همچنین به روستای جُفیر و موضوعات کشاورزی این منطقه در استان خوزستان اشاره کرد و گفت: شورای عالی امنیت ملی از ما خواسته است در مورد جفیر توضیحاتی به آنها ارائه کنیم همچنین گزارشی برای ارائه به مقام معظم رهبری در این باره به درخواست ایشان، تهیه شده است؛ قرار است قرارگاه موضوعات زه‌کشی و آبیاری را در این منطقه دنبال کند که معاونت اراضی و امور کشاورزی قرارگاه پیگیر این موضوعات است و جزئیات بیشتر در این‌باره بعداً اطلاع‌رسانی می‌شود‌.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء افزود: در حوزه کشاورزی قرارگاه حتماً به خوزستان کمک می‌کند در بحث ریزگردها هم آمادگی همکاری داریم تا قراردادی منعقد شود و من این کار را انجام بدهیم.

* حفاری 65 کیلومتر تونل مترو در سال 95 توسط قرارگاه

وی بیان کرد: قرارگاه خاتم فقط در سال گذشته‌ 65 کیلومتر حفاری تونل برای متر کشور داشت که در این باره می‌توان به حفاری مترو‌ قم اشاره کرد؛ همچنین 22 کیلومتر خط 7 مترو‌ تهران، اجرای مترو‌ مشهد و مترو‌ حرم امام خمینی (ره) تا فرودگاه امام به طول 37 کیلومتر را قرارگاه در سال 95 اجرا کرد‌.

* تکمیل فازهای 2 و 3 ستاره خلیج فارس در آینده نزدیک/ تولید1.2میلیارد لیتر فرآوردهدر5 ماه گذشته

سردار عبداللهی با اشاره به واردات روزانه12میلیون لیتر بنزین تا پیش از راه‌اندازی فاز نخست پالایشگاه ستاره خلیج فارس،گفت:‌ در ستاره خلیج فارس تولید بنزین را در کشور به خودکفایی رساندیم حتی وزیر نفت و آقای معاون اول هم اعتقادی نداشتند که این پروژه جمع می‌شود اما قرارگاه این پروژه را به سرعت تکمیل کرد؛ قرارگاه خاتم توانست فاز نخست آن را در دولت یازدهم به اتمام برساند و نیاز ایران به واردات بنزین را منتفی کند زیرا در فاز نخست، قادر به تولید12میلیون لیتر بنزین یورو4هستیم.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء گفت: درپنج ماه گذشته شاهد تولید1.2میلیارد لیتر فرآورده توسط فاز نخست پالایشگاه ستاره خلیج فارس هستیم گفت: فازهای دوم و سوم این پالایشگاه هم به زودی آماده بهره‌برداری می‌شوند.

* صرفه‌جویی ارزی تا 50هزار میلیارد تومان با اجرای فازهای 15 و 16 پارس جنوبی

سردار عبداللهی ادامه داد: در فازهای 15 و 16 پارس جنوبی 43 میلیارد متر مکعب گاز شیرین‌سازی شده است؛ با احتساب قیمت هر متر مکعب گازی که از ترکمنستان به نرخ 1400 تومان می‌خریم در واقع 40 تا 50 هزار میلیارد تومان با این پروژه صرفه‌جویی ارزی شده که رقم بزرگی است.

* بالاترین عملکرد و اجرای بیشترین پروژه‌های عمرانی توسط قرارگاه برای‌ دولت یازدهم

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء گفت: قرارگاه خاتم بالاترین عملکرد و بیشترین رکوردها را در دولت یازدهم داشته است و همانطور که وعده دادیم 60 پروژه را در سال 95 تکمیل کردیم که دولت می‌تواند روی این پروژه‌های عمرانی مانور بدهد.

وی بیان کرد:183پروژه عمرانی و صنعتی در دوران فعالیت دولت یازدهم توسط قرارگاه انجام شد، حمل و نقل، نفت و گاز، سدسازی، صنعت و معدن و IT از جمله حوزه‌های فعالیت قرارگاه محسوب می‌شود.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء با تأکید بر اینکه سپاه بر اساس وظیفه ذاتی خود به پیشرفت و آبادانی کشور کمک می‌کند، افزود:‌ مناسب است که عنوان شود قرارگاه بازوی توانمند دولت‌ها و نظام جمهوری اسلامی ایران است.

سردار عبداللهی به برخی از گفته‌های دولت‌مردان درباره قرارگاه انتقاد کرد و گفت: من همزمان در دولت آقای هاشمی رفسنجانی، دولت اصلاحات، دولت احمدی‌نژاد و دولت یازدهم فعالیت عمرانی کرده‌ام و هیچ‌گاه دنبال بحث‌های سیاسی نیستم و بیشتر به موضوعات عمرانی و توسعه کشور فکر می‌کنم؛در طول دوران چهار دولت گذشته، همواره با اصرار دولت‌ها وارد میدان شده‌ایم و هیچ وقت اصراری بر ورود به یک طرح نداشته‌ایم.

* قرارگاه رقیب بخش خصوصی نیست/ میدان را برای حضور بخش خصوصی باز گذاشته‌ایم

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء گفت: قطعاً هر پروژه‌ای که بخش خصوصی توان ورود به آن را داشته باشد اجازه می‌دهیم آن بخش وارد کار شود و با آنها همراه هستیم اما کار در این کشور یک نقطه اتصال می‌خواهد که این نقطه اتصال باید رابط بین مردم و دولت باشد؛ امروز قرارگاه خاتم پیمانکاران بخش خصوصی را به کار می‌گیرد و با آنها همراه است و قطعاً معتقدیم این پیمانکاران باید به کار گرفته شوند اما قطعاً جا را برای خارجی‌ها تنگ کرده‌ایم.

* جذب دو فاینانس در دولت یازدهم

سردار عبداللهی با اشاره به اینکه دو فاینانس در دولت یازدهم عملیاتی شده است، گفت: یکی از آنها خط آبرسانی تبریز بود که توسط قرارگاه خاتم انجام شد و دیگری فاینانس قطار سریع‌السیر تهران - قم - اصفهان است.

وی گفت: پروژه خط لوله دوم آبرسانی به تبریز از سال 94 با سرمایه‌گذاری کشور چین به کارفرمایی شرکت آب منطقه‌ای استان آذربایجان شرقی و با پیمانکاری مؤسسه عاشورا گروه تخصصی کربلا از زیر مجموعه‌های قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) ‌انجام ‌شد.

بنابراین گزارش قرارگاه خاتم در حال حاضر بابت اجرای پروژه‌هارقم 23هزار میلیارد تومان از دولت طلب دارد.

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۰۴۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین حضور شرکت‌های خصوصی در شرکت ملی نفت در دولت سیزدهم رقم خورد

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه هم‌اکنون در نسل سوم قراردادهای بالادستی هستیم و در آینده قراردادها بهبود می‌یابند، گفت: در دولت سیزدهم به نسبت دیگر دولت‌های پس از انقلاب تاکنون بیشترین حضور بخش خصوصی در کسب‌وکار شرکت ملی نفت ایران دیده می‌شود.

به گزارش خبرنگار شانا، محسن‌ خجسته‌مهر صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی، در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم است، بیان کرد: به‌دلیل اینکه شرکت‌های پتروشیمی نیازمند تأمین خوراک خودشان هستند و از طرفی درآمد مستمر دارند، تصمیم گرفتیم برای توسعه ۱۶ مخزن گازی به ارزش ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار با شرکت‌های پتروشیمی تفاهم‌نامه امضا کنیم.

وی ادامه داد: با امضای این تفاهم‌نامه‌ها درعمل کار مطالعات ۱۶ مخزن گازی آغاز و در حداقل زمان ممکن پیشنهاد فنی و اقتصادی این هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید بررسی می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه هم‌اکنون مذاکراتی را درباره بعضی از بندهای مندرج در قراردادها آغاز کرده‌ایم، بیان کرد: با اجرای این قراردادها، در مجموع روزانه حدود ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور اضافه می‌شود.

خجسته‌مهر گفت: این اتفاق گامی مهم برای شرکت‌های پتروشیمی‌ است تا افزون بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های خالی خود، در خلال برنامه هفتم توسعه که قرار است حدود ۳۰ میلیون تن به ظرفیت آن‌ها اضافه شود، با تأمین خوراک خوشان این توسعه را محقق کنند.

وی با اشاره به اینکه بخش عمده مردم جزو سهام‌داران خرد و کلان این واحدهای پتروشیمی هستند، افزود: شرکت ملی نفت ایران نخستین گام را برای اجرای شعار سال و فرمایش‌های مقام معظم رهبری در سال ۱۴۰۳ برداشته است.

امضای حدود ۱۳ میلیارد دلار قرارداد در سال ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت ملی نفت با بیان اینکه پارسال در این شرکت حدود ۱۳ میلیارد دلار قرارداد امضا شد که سرمایه‌گذاران آن‌ها بانک‌ها بودند، تصریح کرد: با این دو گام اقدام‌هایی منحصربه‌فرد در مسیر سرمایه‌گذاری بخش‌های خصوصی رقم خورد.

خجسته‌مهر با اشاره به اینکه در اجرای طرح بزرگ و ملی فشارافزایی میدان‌ مشترک پارس جنوبی چهار قرارداد امضا شد، بیان کرد: با اجرای کامل این طرح از افت تولید روزانه حدود ۴۰۰ میلیون مترمکعب گاز در پارس جنوبی جلوگیری می‌شود.

وی افزود: ظرفیت سرمایه‌گذاری این قراردادها حدود ۲۰ میلیارد دلار است و با امضای این قراردادها درعمل کار فشارافزایی را در پارس جنوبی آغاز کرده‌ایم. مهم‌ترین تجهیزات موردنیاز اجرای این طرح، تأمین توربوکمپرسور و سکوهای فشارافزایی است و با توجه به توانی که در داخل کشور وجود دارد، در آینده‌ای نزدیک بعضی از قراردادهای جانبی مربوط به ساخت توربوکمپرسور و سکوهای فشارافزایی امضا می‌شوند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه طرح ملی فشارافزایی پارس جنوبی هفت قطب دارد، ادامه داد: با رقابتی که بین بخش خارجی و داخلی به‌ وجود آمده، هر بخش بتواند سریع‌تر توربوکمپرسور و سکوهای فشارافزایی را بسازد، عملیات نصب نخستین قطب زودتر آغاز می‌شود.

خجسته‌مهر با بیان اینکه اگر یک واحد پتروشیمی نیاز به تخصیص خوراک داشته باشد در قرارداد دیده می‌شود، گفت: هم‌اکنون در نسل سوم قراردادهای بالادستی هستیم و در آینده قراردادها بهبود می‌یابند. همان‌طور که الگوی تازه قراردادهای نفتی نسبت به قراردادهای پیشین تغییرهایی داشته است و این تغییرها جذابیت بیشتری برای بخش خصوصی دارد، در دولت سیزدهم به نسبت دولت‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون بیشترین حضور بخش خصوصی در کسب‌وکار شرکت ملی نفت ایران دیده می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه از همه ظرفیت بخش داخلی بهره می‌گیریم، بیان کرد: سازندگان ایرانی توانسته‌اند بیشتر کالا و تجهیزات اساسی را که زمانی از خارج کشور تأمین می‌شد، با تلاش و کوشش و دانش فنی بسازند. برای نمونه هم‌اکنون برای شیرین‌سازی گاز، از توربوکمپرسورهای داخلی در سایزهای مختلف و توان متفاوت استفاده می‌کنیم. با توجه به ظرفیت شرکت‌های داخلی این فرصت به آن‌ها داده شده است و باید به بخش خصوصی و سازندگان داخلی میدان بدهیم، ‌زیرا آن‌ها قادرند بعضی از نیازهای ما را تأمین کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اینکه هفت میدان نفتی شادگان، کوپال، آبان، پایدار غرب، دال‌پری، پایدار شرق و چشمه‌خوش سرمایه‌گذار خارجی دارند، گفت: الگوی تازه قراردادهای نفتی بدون واگذاری حق مالکیت و حاکمیت امضا و فقط سرمایه‌گذاری و خرید خدمت از سوی شرکت ملی نفت ایران انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • بیشترین حضور شرکت‌های خصوصی در شرکت ملی نفت در دولت سیزدهم رقم خورد
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد/ آغاز ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد
  • وزیر کار : لایحه امنیت شغلی کارگران به مجلس می‌رود
  • کشف انبار کالای قاچاق در اهواز
  • گام عملی برای جهش تولید
  • مشارکت ۵ میلیارد دلاری قرارگاه خاتم‌ با خارجی‌ها
  • اجرای ۴۲۵ میلیارد تومان طرح آبرسانی در روستاهای لرستان
  • تامین زمین از مولفه‌های مهم در اجرای طرح نهضت ملی مسکن