Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-30@12:06:37 GMT

طرح تجمیع روستاها به کجا رسید؟

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۱۲۸۱۸

صنعت برق کشور با در پیش گرفتن برنامه برق‌رسانی به روستاهای کم جمعیت هزینه‌های قابل توجهی را متحمل شده که می توان با راهکارهایی همچون تجمیع روستاها درصد قابل توجهی از آن را کاهش داد.

خبرگزاری میزان: صنعت برق کشور با در پیش گرفتن برنامه برق‌رسانی به روستاهای کم جمعیت هزینه‌های قابل توجهی را متحمل شده که می توان با راهکارهایی همچون تجمیع روستاها درصد قابل توجهی از آن را کاهش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروژه برق رسانی به روستاها به عنوان یکی از اولویت‌های صنعت برق کشور به حساب آید که وزارت نیرو تاکنون بارها خبر برق رسانی به روستاهای با بیش از 10 خانوار را اطلاع رسانی کرده است.روستاهایی که برخی از آنها به دلیل شرایط جغرافیایی دسترسی به آنها سخت بوده ولی صنعتگران این حوزه با استفاده از فناوری های نوین و به کارگیری انرژی‌های تجدیدپذیر توانستند موهبت برق را به این روستاها هدیه کنند.
یکی از راهکارهای پیشنهاد شده برای تسریع در سرعت خدمات رسانی به روستاها، تجمیع روستاهای با تعداد خانوار کم است که مزایایی شامل برخورداری روستاییان از خانه های مدرن، افزایش امنیت، تمرکز در خدمات رسانی و کاهش هزینه ها را به دنبال دارد.

سالولی الدین مصلحتی شربیانی مجری طرح برق روستایی کشور در خصوص برق راهکار تجمیع روستاهای زیر 10 خانوار و برق رسانی به آنها گفت: به صورت کلی تجمیع روستاهای با تعداد خانوار کم و سپس خدمات رسانی به آنها راهکار عاقلانه ای به حساب می آید ولی کار تجمیع جزو وظایف وزارت نیرو نیست.

وی افزود: این پیشنهاد در سال‌های گذشته به متولیان امر داده شده بود به همین خاطر وزارت کشور از طریق استانداری ها و بخش داری ها مسئله تجمیع روستاها را پیگیری کردند و در کنار آن وزارت راه و شهرسازی طرح ساخت روستاهای جدید را در برخی از مناطق آغاز کرد ولی در نهایت به سرانجام نرسید.

مجری طرح برق روستایی کشور یکی از عوامل شکست این طرح را عدم استقبال از سوی روستاییان نام برد و گفت: این جا به جایی تبعات مخصوص به خود را داشت که در نهایت باعث شد این پروژه اجرایی نشود.

مصلحتی عنوان کرد: با موفق نشدن این پروژه در حال کابل کشی و برق رسانی پراکنده به روستاهای با تعداد 10 خانوار هستیم.

به طور قطع اطلاع رسانی به ساکنان روستاهای با تعداد کمتر از 10 خانوار برای استقبال از این طرح می تواند ساکنین این مناطق را از خدمات بهتر و کشور را از هدر رفت منابع بی نیاز سازد.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۱۲۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با اشاره به اینکه طرح جهادی آبرسانی در روستاها با جدیت دنبال می‌شود گفت: ۱۸۰ روستا در قالب طرح محرومیت‌زدایی آب‌رسانی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان صابر علیدادی امروز _سه شنبه یازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در حال حاضر ۲۳ طرح در ۷۶۶ روستا و ۲۱ شهرستان استان در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی در حال اجرا بوده و نظارت دقیقی بر این موضوع اعمال می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم و توجه شخص رئیس جمهور به موضوع تامین آب شرب روستاها افزود: تاکنون بیش از ۸۰۰ کیلومتر خط انتقال و شبکه آبرسانی در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی در خوزستان اجرا شده است.

مدیرعامل آبفای خوزستان خاطرنشان کرد: احداث سه باب ایستگاه پمپاژ و پنج باب مخازن ذخیره بتنی به ظرفیت بیش از ۱۲ هزار مترمکعب، حفاری و تجهیز ۶ حلقه چاه آب شرب از دیگر اقدامات انجام شده در جهاد آبرسانی استان است.

علیدادی تصریح کرد: از مهم‌ترین برنامه‌های وزارت نیرو در دولت مردمی، آبرسانی به روستاهای فاقد آب آشامیدنی است که برای انجام این طرح، استفاده از ظرفیت‌های بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی در دستور کار قرار گرفته تا با تلاش یکدیگر تحول مثبتی در آبرسانی به روستاهای کشور ایجاد شود.

وی با اشاره به اجرای آبرسانی به ۱۸۰ روستای استان در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی، تصریح کرد: این اقدام با کمک قرارگاه کربلا و بسیج سازندگی به عنوان معین در اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی استان انجام شده است.

مدیرعامل آب و فاضلاب خوزستان گفت: طرح جهاد آبرسانی در روستاهای استان به عنوان یکی از برنامه های بسیار مهم دولت سیزدهم با جدیت دنبال خواهد شد تا مشکلات مردم در این زمینه برطرف شود.

کد خبر 749338

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • کالری مصرفی 50 درصد ایرانیان زیر استاندارد
  • توضیحات رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان در مورد احتمال تعطیلی واحد گلباف
  • شوراها در خدمت‌رسانی به مردم روستاها در تراز انقلاب عمل کنند
  • دلیل پاشینیان برای «واگذاری روستاها به آذربایجان»
  • استان فارس در تبیین دستاوردهای دولت رتبه اول کشور را دارد
  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • مواکب اربعینی استان سمنان تجمیع می‌شوند
  • نماینده مجلس: طرح هادی از تخلف ساخت وساز در روستاهای البرز می کاهد