Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهندسان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان موفق شدند با پشتیبانی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک (صحا) کانکتورهای الکتریکی را طراحی و تولید کنند.

به گزارش ایسنا، مهندس سلیمانی، رییس هیات مدیره این شرکت دانش‌بنیان، درباره هدف از ساخت کانکتورها گفت: با توجه به حجم بالای واردات این محصول به داخل کشور و ضربه‌ای که این واردات به اقتصاد کشور وارد می‌کرد، تلاش کردیم با طراحی و ساخت در داخل کشور، از واردات آن جلوگیری کنیم، ضمن اینکه توانستیم برای نیروی جوان کشور اشتغال‌زایی کرده و در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی گام بلندی برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به کاربرد کانکتورها در صنایع نفت و گاز، ریلی، خودرو، هوافضا، دریایی و پزشکی، افزود: کانکتور وسیله‌ای برای انتقال جریان الکتریکی، داده و دیتا است که در حوزه‌های حساس و مهم پزشکی، نفت و گاز، ریلی، خودرو، هوافضا و دریایی کاربرد دارد. اما در دوران تحریم کشورهای خارجی صادرات این محصول را به‌ دلیل کاربردهای دوگانه‌ای که در برخی از حوزه‌ها دارد، به کشورمان ممنوع کردند. از طرفی کانکتور در ایران برخلاف کشورهای بزرگ صنعتی به تعداد پایینی مصرف می‌شود و به همین دلیل هزینه ساخت آن مقرون‌به‌صرفه نیست. همچنین کانکتورهای وارداتی به کشور نیز کیفیت مطلوبی ندارند و فاقد گارانتی هستند و در زمان مصرف منجر به ایجاد اشکالاتی در سیستم‌های مورد استفاده می‌شوند، از این رو برآن شدیم تا خودمان این محصول را طراحی و تولید کنیم.

مهندس سلیمانی درخصوص ویژگی‌های کانکتورهای تولیدی این شرکت عنوان کرد: کانکتورهای تولیدی شرکت ما علاوه‌بر کیفیت بالا و گارانتی و استانداردهای مختلف، قیمت مناسب‌تری هم نسبت به محصول مشابه خارجی دارند و سعی ما بر این است تا با تولید بیشتر، قیمت را به میزانی پایین‌تر از آنچه که اکنون هست، برسانیم.

وی، تهیه سبدی از کانکتورهای پرمصرف در حوزه‌های پرکاربرد مانند نظامی، پزشکی و خودرو را برنامه اصلی این شرکت نام برد و اضافه کرد: درنظر داریم تا بازار داخلی کشور را بی‌نیاز از محصول خارجی کنیم و باتوجه به شناخت بازار داخلی و مشتریان این محصول مشکلی در خصوص تولید و فروش آن در بازار هدف نداریم. ضمن اینکه رسیدن به بازارهای خارجی و صادرات این محصول در برنامه بلندمدت شرکت قرار دارد.

به گفته وی، از ابتدای سال ۹۵، نزدیک به ۵۰۰۰ کانکتور در این مجموعه تولید و عرضه شده است.

بر اساس اعلام روابط عمومی صحا، رییس هیات مدیره این شرکت دانش‌بنیان، کمک‌های صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک را برای این شرکت دانش‌بنیان مثبت ارزیابی کرد که منجر به ورود این محصول به مرحله تولید و بازارهای کشور شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۱۳۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان، موفق شدند یکی از نانوکاتالیست‌های مورد استفاده در تولید بنزین را تولید و تجاری‌سازی کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا با بومی‌سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام موثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

 حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا درباره فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری‌سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آنها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست‌ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی‌سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • تولید منحصر به فرد گندم در گلستان / صنایع آردی که در رکود به سر می‌برند
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند