Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: واحدهای صنعتی شاخص مازندران در حد و اندازه واحدهای معمولی دیگر استان‌ها هم نیستند که این جای تاسف دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سید مجتبی رضوی در گفت‌وگو با بلاغ، مازندران را به دور از توسعه صنعتی دانست و اظهار کرد: واحدهای شاخص مازندران در حد و اندازه واحدهای معمولی دیگر استان‌ها هم نیستند که این جای تاسف دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با انتقاد از عملکرد بخش خصوصی در دست‌یابی به جایگاه واقعی خود، افزود: این تفکر که دولت‌ها باید توسعه صنعتی را رقم بزنند درست نیست و بخش خصوصی خودش باید ورود پیدا کند.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت مازندران صنعت را دچار روزمرگی دانست و تاکید کرد: این روزمرگی به تشکل‌های صنعتی نیز انتقال داده شده و به جای اینکه به فکر کسب کرسی در تصمیم گیری‌های کلان باشند، به دنیال رفع نیازهای صنفی و موضوعی هستند.

رضوی گفت: سهم مازندران در تصمیم‌های کلان بسیار کم است چون در جایگاه‌های مهم، مازندرانی‌ها حضور ندارند، قبلا مازندران نیابت خانه صنعت و معدن ایران و تشکل‌های مهمی صنعتی را بر عهده داشت اما الان در هیچ کدام حضور ندارد.

مشکل اصلی تولیدکنندگان نبود بازار است

وی با بیان اینکه مشکل اصلی تولیدکنندگان نقدینگی نیست، تصریح کرد: تامین بازار مشکل اصلی تولیدکنندگان است، اگر بازاری بی‌حاشیه و بدون رکود داشته باشیم یقینا تولیدکنندگان به سمت تامین نقدینگی خواهند رفت.

این تولید کننده صنعتی، به سرمایه‌گذاری صنعتی در استان اشاره کرد و گفت: وقتی واحدهای صنعتی در مازندران 70 درصد از سرمایه کار را با تسهیلات بانکی 28 درصدی اختصاص می‌دهند باید سود 30 درصدی از فروش محصولات داشته باشند که در واقعیت چنین اتفاقی رقم نخواهد خورد و محکوم به تعطیلی هستند.

ضوی با بیان اینکه تولیدکنندگان چاره‌ای جز چانه‌زنی و مذاکره ندارند، تاکید کرد: شرایط بد اقتصادی موجب شده تا منابع بانکی نیز در وضعیت خوبی نباشند لذا باید تعامل و همکاری را در دستور کار قرار دهیم.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت مازندران با اشاره به دستاوردهای برجام، بیان کرد: برجام باعث ترمیم بخشی از صنایع بالا همچون صنعت نفت و پتروشیمی شد اما برای واحدهای تولیدی خرد و متوسط اتفاق خاصی را رقم نزد تا وضع آن‌ها بهبود یاید.

رایزن‌های اقتصادی بی‌تجربه در بازاریابی

وی رایزن‌های اقتصادی وزارت امور خارجه را بی‌تجربه در بازاریابی محصولات ایرانی دانست و تاکید کرد: رایزن‌های اقتصادی باید از بین تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی عضو اتاق بازرگانی انتخاب شوند که شرایط روز اقتصاد داخلی کشور را می‌دانند تا بسته به این شرایط به دنبال بازارهای خوب برای محصولات ایرانی باشند.

رضوی افزود: رایزن اقتصادی وزارت امور خارجه جز چک حقوقی و امور محدود اداری فعالیت اقتصادی نداشته که بخواهد برای اقتصاد کشور نقشی تاثیرگذار داشته باشد.

با تفکیک وزارت صنعت و معدن مخالفم

وی به طرح جداسازی وزارت صنعت، معدن و تجارت اشاره کرد و گفت: با این طرح مخالف هستم و معتقدم اجرای آن به نفع اقتصاد و تولید کشور نخواهد بود.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه ادارات به اندازه کافی به صورت فدرالی کار می‌کنند و این جداسازی یقینا بر پشته‌های بروکرواسی ادرای می‌افزاید، تاکید کرد: چهار سال طول کشید تا دو وزارتخانه در یکدیگر هضم شوند و با جداسازی آن‌ها دوباره چهار سال طول می‌کشد تا وظایف خود را بشناسند و دیگر فرصتی برای رسیدگی به مشکلات و مطالبات فعالان اقتصادی نمی‌ماند.

رضوی با بیان اینکه چهار سازمان را در چهار سال با یکدیگر ادغام کردند تا همسو شوند، تصریح کرد: با این جداسازی می‌توانند این سازمان‌ها را با یکدیگر همسو کنند؟

وی در پایان گفت: باید سازمان توسعه تجارت تقویت شود تا بتواند به خواسته‌های تجاری فعالان اقتصادی پاسخ دهد، هرچند این سازمان در حال حاضر فعالیت آنچنانی ندارد و تعطیل است. انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۱۳۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل از بهسازی و ترمیم معابر شهرک‌های صنعتی یک و دو اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، هاشم علایی اظهار کرد: یکی از مشکلات حال حاضر شهرک‌های صنعتی شماره ۱ و ۲ اردبیل، فرسودگی معابر و برخی از تأسیسات و زیرساخت‌های آن است که در اثر گذشت زمان، مستهلک و از بین رفته است.

وی از نقش بسیار مهم شرکت‌های خدماتی در ارائه خدمات مطلوب به صاحبان صنایع خبر داد و افزود: بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی، موظف به واگذاری امور شهرک‌های صنعتی به شرکت‌های خدماتی هستیم تا با کم کردن تصدی‌گری بخش دولتی، شاهد واگذاری امور به صاحبان صنایع باشیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل ادامه داد: یکی از عمده مشکلات شرکت‌های خدماتی که متشکل از خود کارآفرینان و صنعتگران بوده و بدون کوچک‌ترین چشم داشتی در حال ارائه خدمات به واحدهای تولیدی هستند، کمبود منابع مالی است.

علایی تصریح کرد: یکی از منابع درآمد این شرکت‌های خدماتی، دریافت هزینه شارژ و مصرف آن به منظور هزینه‌های جاری و بهسازی معابر و زیرساخت‌های موجود است که با توجه به افزایش قیمت‌ها، این منابع درآمدی کفاف بهسازی و ترمیم حتی یکی از خیابان‌های شهرک‌های صنعتی را نخواهد داد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل ادامه داد: بهترین راه حل ممکن، اختصاص بخشی از مالیات ارزش افزوده واحدهای تولیدی برای بهسازی زیرساخت‌های موجود است که امیدواریم با مساعدت نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، شاهد تحقق این درخواست بحق واحدهای تولیدی باشیم.

وی اظهار داشت: با توجه به اهمیت موضوع تلاش شده است با همراهی استاندار و مسئولان، کاستی‌های موجود در شهرک‌های صنعتی کاهش پیدا کند که خوشبختانه طی چند سال اخیر، اعتبارات بسیار مناسبی برای تأمین زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی تخصیص پیدا کرده است که در این خصوص، زیرسازی و آسفالت بیش از ۱۵ خیابان شهرک صنعتی شماره ۲ و باند برگشت شهرک صنعتی شماره یک اجرایی و عملیاتی شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل، ضمن تاکید بر حمایت همه‌جانبه از واحدهای تولیدی خاطرنشان کرد: پیمان‌سپاری و تعیین پیمانکار بهسازی باند رفت و برخی از معابر شهرک صنعتی شماره یک اردبیل با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال انجام شده است که به زودی شاهد اجرای این پروژه زیرساختی خواهیم بود.

وی ادامه داد: برای بهسازی باند رفت و برگشت و همچنین لکه‌گیری برخی از معابر شهرک صنعتی شماره ۲ نیز اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال در نظر گرفته شده است که تلاش می‌کنیم این پروژه تا پایان نیمه اول سال جاری عملیاتی و در اختیار واحدهای تولیدی قرار داده شود.

کد خبر 748800

دیگر خبرها

  • مشکلات و موانع تولیدکنندگان شهرک های صنعتی استان تهران بررسی شد
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان