Web Analytics Made Easy - Statcounter

در چند روز گذشته نیروی دریایی آمریکا با انتشار فیلمی قدیمی و با کمک گستردگی رسانه‌های خود از عملیاتی شدن سلاح لیزری خود در خلیج فارس با عنوان (laws) خبر داد؛ بر اساس ادعای رسانه‌های آمریکایی سلاح جدید این توانایی را دارد که ۵۰ هزار برابر سریعتر از موشک‌های بالستیک بین قاره‌ای عمل کند.

سرویس سیاسی فردا:
۱) از آغاز اکران مجموعه فیلم‌های جیمزباند در سال ۱۹۶۲، این فیلم‌ها پر بوده از ابزار‌ها و صحنه‌های عجیب و غریب که در زمان پخش هریک از آن‌ها، برای بیننده جذاب و اغلب غیرقابل باور بود و ناخودآگاه در ذهن مخاطب دستیابی به هریک از آن تکنولوژی‌های پیشرفته و اغراق‌آمیز را در دنیای واقعی برای صاحبان آنان، نشان قدرت و شکست‌ناپذیری تصور می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
«اسکنر اثر انگشت» در فیلم الماس‌ها ابدی‌اند، «درب‌های با کنترل از راه دور» در فیلم گلوله آتشین، «دوربین‌های ریز» در فیلم در خدمت سرویس مخفی علیا حضرت، «صفحه نمایش‌های لمسی» در فیلم کازینو رویال و «لیزر» در فیلم پنجه طلایی تن‌ها بخشی از ابزارهایی است که در فیلم‌های جیمزباند در بیش از ۵۰ سال گذشته به نمایش درآمده است؛ اتفاقاتی که در زمان خودشان حیرت‌انگیز و از آرزوهای بشری محسوب می‌شد!
۲) در چند روز گذشته نیروی دریایی آمریکا با انتشار فیلمی قدیمی و با کمک گستردگی رسانه‌های خود از عملیاتی شدن سلاح لیزری خود در خلیج فارس با عنوان (laws) خبر داد؛ بر اساس ادعای رسانه‌های آمریکایی سلاح جدید این توانایی را دارد که ۵۰ هزار برابر سریعتر از موشک‌های بالستیک بین قاره‌ای عمل کند و با حداقل هزینه و صد درصد دقت، اهدافی مانند پهپادها، قایق‌ها و شناور‌ها را با یک بار تابش پرتو لیزر، درجه حرارت‌شان را به یکباره به بیش از ۱۰۰۰ درجه برساند و از کار بیاندازد. فیلم تست عملیاتی این سلاح لیزری که به سرعت به خبر اول رسانه‌ها تبدیل شد لحظه سقوط و آتش گرفتن بال یک پهپاد را نشان می‌دهد که بلافاصله در دریا سقوط می‌کند و آمریکایی‌ها مدعی شده‌اند که این سلاح لیزری را برای مقابله با پهپادهای کشورهایی، چون ایران، کره شمالی، چین و روسیه بر روی ناو یو اس اس پونس در خلیج فارس نصب کرده‌اند.

۳) آمریکا در سال‌های اخیر بر روی توانمندی این سلاح لیزری، بار‌ها خبرسازی کرده است و در آخرین مورد هم نیروی دریایی آمریکا در یک تبلیغات و جنگ روانی و نوستالژیک، پای فیلم‌های جیمزباند را برای القاء قدرت خارق‌العاده این نوع سلاح به وسط کشیده و گفته است سیستم سلاح لیزر آمریکا ممکن است فیلم جیمز را به نظر آورد، اما کاملا کاربردی است و می‌تواند با دقت خیره‌کننده شلیک کند؛ اشاره فرمانده ارشد نیروی دریایی آمریکا یه فیلم پنجه طلایی (Goldfinger) در سال ۱۹۶۴ است که در صحنه‌ای Auric Goldfinger قصد داشت با استفاده از لیزری قدرتمند که حتی می‌توانست فولاد را ببرد، جیمزباند را به دونیم تقسیم کند!
۴) سلاح لیزری آمریکا اگرچه در مقایسه با سایر سلاح‌های متعارف از مزیت‌های بالایی برخوردار است، اما تبلیغات اغواکننده درخصوص این سلاح صرفاً یک بلوف نظامی و عملیات روانی بیش نیست چرا که نقاط ضعف این سلاح و راه‌های مقابله با سامانه‌های لیزری، قدرت این سلاح را دچار تردید می‌کند؛ «برد کوتاه» و «وجود شرایط جوی مناسب» از محدودیت‌های سلاح لیزری است:
الف) این سلاح توانایی مقابله با پهپاد‌ها در ارتفاع‌های بالا را ندارد و موشک‌های دوربرد و سامانه‌های ساحل به دریا نیز از قدرت این سلاح در امان هستند.
ب) شرایط جوی مه‌آلود، بارانی و غبارآلود که اغلب از ویژگی‌های جوی خلیج فارس است، باعث عدم کارایی این سلاح می‌شود.
ج) ایجاد دودهای مصنوعی و پوشش‌های منعکس کننده می‌تواند موجب انحراف پرتو لیزر و کاهش قدرت آن شود.
د) اژدر‌ها و زیردریایی‌ها که زیر آب حرکت می‌کنند نیز کاملاً از تأثیرات مخرب این سلاح به دور هستند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۱۹۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش رسانه اصولگرا به گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی و موضع گیری زیباکلام

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روزنامه فرهیختگان نوشت:

گزارش روز دوشنبه (۱۰ اردیبهشت) سرویس جهانی بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی نوجوان ۱۶ساله‌ای که در روزهای ابتدایی ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱ درگذشت، در ایران تبدیل به محل بحث جدیدی شده است.

عده‌ای با طرح ابهامات متعدد درباره محتوای اسناد ارائه‌شده که ‌بی‌بی‌سی آنها را «بسیار محرمانه» خوانده و همچنین اعتراف این شبکه به اینکه این اسناد بسیار محرمانه «دارای تناقضاتی» بوده است، این گزارش را پوست موزی می‌دانند که زیر پای اعتبار این رسانه انگلیسی انداخته شده است. درمقابل نیز عده‌ای قرار دارند که نه‌تنها روایت بی‌بی‌سی را به طور کامل پذیرفته‌اند که اگر دست‌شان می‌رسید، بخش‌ اعتراف بی‌بی‌سی به چند تناقض در اسناد را نیز حذف می‌کردند.

شاید برای برخی امکان اینکه سرویس جهانی بی‌بی‌سی بخواهد با اعتبارش بازی کرده و دست به انتشار گزارش مبتنی بر اسناد جعلی بزند، غیرقابل‌باور باشد اما نباید فراموش کرد که دو دهه قبل تقریبا تمام شبکه رسانه‌ای غرب، تقریبا روزانه گزارش‌هایی درباره قابلیت‌های تولید سلاح کشتار جمعی در عراق منتشر می‌کردند.

این گزارش‌ها در شرایطی منتشر می‌شد که با انجام بازرسی‌های سازمان ملل، برنامه خلع سلاح عراق به طور کلی اجرا شده بود اما رسانه‌ها بدون توجه به این بازرسی‌ها، اطلاعات نادرست را برای توجیه اقدام نظامی علیه عراق منتشر کردند. به عنوان مثال، ادعای در اختیار داشتن سلاح‌های کشتار جمعی ازجمله سلاح‌های شیمیایی و بیولوژیکی توسط عراق و ارتباط ادعایی آن با گروه‌های تروریستی به طور گسترده در رسانه‌های غربی منتشر شد.

اتفاقا بی‌بی‌سی یکی از اصلی‌ترین رسانه‌هایی بود که به طور گسترده درمورد ادعاهای مطرح‌شده توسط دولت‌های بریتانیا و ایالات متحده درمورد داشتن سلاح‌های کشتار جمعی توسط عراق گزارش منتشر می‌کرد. با این حال، پس از تهاجم و بازرسی‌های بعدی، مشخص شد عراق برنامه‌های تسلیحات کشتار جمعی فعالی را که در ابتدا به تصویر کشیده شد، ندارد. درنهایت نیز در ۴ سپتامبر ۲۰۰۳ مقاله‌ای در روزنامه «هرالد تریبون» منتشر شد که به نقل از واشنگتن‌تایمز به یک «گزارش نظامی» ستاد مشترک ایالات متحده اشاره می‌کند که نشان می‌دهد جورج بوش رئیس‌جمهور وقت آمریکا در آگوست سال ۲۰۰۲ (حدود یک‌سال قبل) استراتژی کلی جنگ در عراق را تصویب کرده بود. خبرسازی‌های دروغین بی‌بی‌سی و رسانه‌های غربی، در آن زمان با هدف همراه کردن افکار عمومی برای حملات به عراق انجام می‌گرفت.

نمی‌توان به‌سادگی از کنار خبرسازی‌های دروغ و کسانی که بر این آتش می‌دمند که امنیت یک کشور را در خود فرو بکشد، گذشت. با وجود اینکه حتی برخی رسانه‌های فارسی زبان ضد ایرانی همچون دویچه‌وله نیز اعلام کرده‌اند که «به‌طور مستقل امکان راستی‌آزمایی» گزارش بی‌بی‌سی را ندارند اما در ایران برخی چهره‌های سیاسی که به برخی سیاست‌ها در حوزه اجتماعی معترضند، بدون تامل و بررسی، فورا بر گزارش بی‌بی‌سی مهر تایید زده‌اند.

روز گذشته صادق زیباکلام و آذر منصوری دو تن از چهره‌های اصلاح‌طلب در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) بر مبنای گزارش بی‌بی‌سی، پست‌هایی منتشر کردند. تایید تلویحی این گزارش پر اشکال از سوی این افراد می‌تواند زمینه‌ساز بحران جدیدی در ایران شود. متاسفانه سفارش‌دهندگان تولید گزارش به بی‌بی‌سی، روی همین حمایت‌ها حساب کرده‌اند تا شاید از این طریق، همان پروژه‌ عراق را در ایران به اجرا بگذارند.

۲۷۳۰۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901968

دیگر خبرها

  • واکنش رسانه اصولگرا به گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی و موضع گیری زیباکلام
  • رسانه، سلاح اصلی در جنگ فرهنگ‌ها، ایدئولوژی‌ها و جهان‌بینی‌هاست
  • صدا و سیما، خط مقدم جهاد تبیین است
  • چهار نکته درباره یک خودکشی خاص در محله امیر اکرم!
  • دستگیری عامل قدرت نمایی در رفسنجان
  • دستگیری عامل قدرت نمایی با سلاح سرد در رفسنجان 
  • عامل قدرت نمایی با سلاح سرد در رفسنجان دستگیر شد
  • دستگیری عامل قدرت نمایی با سلاح سرد در رفسنجان
  • نویدکیا: چه زمانی گفتم کار خارق‌العاده‌ای کردم؟ شما خودتان را ناراحت نکنید!
  • ۱۰ پیام یک خیزش