Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید موسی خادمی روز شنبه در نشست شورای برنامه ریزی وتوسعه کهگیلویه وبویراحمد اظهار داشت که هیچ گونه آینده نگری و برنامه ریزی اصولی از سوی متولیان امر در زمان تبدیل شدن مادوان به شهر انجام نگرفته و نوعی نگرش و منفعت خاص حتی سیاسی عامل اساسی و دخیل در این کار غیرفنی وغیر اصولی بوده است.
وی برخی معضلات و مشکلات اجتماعی موجود در شهر مادوان را یادآور شد و افزود: هیچ گونه آثار شهری و اصول شهر نشینی بر این منطقه حاکم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: برخی ها بدون هیچ گونه کار کارشناسی و با اهدافی خاص یک سری الزامات را بر یک منطقه جغرافیایی که هیچ گونه شرایط پذیرش ضروریات شهری را نداشته حاکم کرده اند و انبوهی از مشکلات و معضلات اجتماعی را برای این شهر به وجود آورده اند.
خادمی تاکید کرد: با توجه به بازدیدهای میدانی که از این شهر صورت گرفت و مطالعات انجام شده هیچ آثار و شرایط استانداردی در زمینه شهر شدن آن مشاهده نشده و کمترین پیش بینی و آینده نگری نیز برای توسعه شهرنشینی صورت نگرفته است.
مادوان با جمعیتی افزون بر 18 هزار نفر و با انبوهی از مشکلات و چالش ها و کمبودهای فراوان در بخش های مختلف ، هشت سال پیش به شهر تبدیل شد.
** از تصمیم شتاب زده برای الحاق مناطق پیرامونی یاسوج خودداری شود
استاندار کهگیلویه وبویراحمد همچنین موضوع الحاق و ساماندهی مناطق و روستاهای پیرامونی یاسوج را یادآور شد و گفت که باید از هرگونه تصمیم شتاب زده و غیراصولی در این راستا خودداری شود.
وی ابراز داشت که البته الحاق و ساماندهی مناطق حاشیه یاسوج به ویژه شهر جدید مادوان نیازمند مدیریت یکپارچه و منسجمی است که باید با طرح مطالعاتی دقیق، سنجیده و آینده نگر همراه باشد.
خادمی گفت که اکنون طرح جامع و اصولی با رعایت مطالعات دقیق و بررسی میدانی از تمامی مناطق حاشیه نشین شهر یاسوج در مراحل نهایی است که ارائه خدمات و هرگونه تغییر کاربری و توسعه آن مناطق نیز بر اساس این طرح انجام می شود.
وی به مردم در مناطق پیرامونی (سررود شمالی و جنوبی) یاسوج توصیه کرد که از هرگونه تصمیم و اقدام های شتاب زده تا بررسی نهایی وضعیت الحاق این مناطق نیز خودداری کنند.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد از مشاور طرح خواست تا با کمک بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و سایر متولیان امر در اسرع وقت و ظرف یک ماه آینده کار مطالعاتی و وضعیت روستاهای منفصل و همچنین محدوده های شهری و روستایی در این مناطق را آماده و برای تصویب نهایی در شورای برنامه ریزی استان ارائه کند.
نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: یکی از مهمترین راهکارهای اساسی برای خروج مناطق حاشیه ای و پیرامونی یاسوج الحاق آنان به شهر و مرکز استان با مدیریت منسجم و واحد است.
غلام محمد زارعی اظهار داشت که هم اینک نیز طرح جامع بازآفرینی شهر یاسوج به همراه شهر دوگنبدان مرکز شهرستان گچساران در وزارت راه و شهرسازی در دستور کار قرار گرفته که یکی از پیش نیازهای تحقق این مهم موضوع الحاق و تعیین تکلیف مناطق پیرامونی این شهرهاست.
به گزارش ایرنا، بر اساس مطالعات انجام شده افزون بر 77 هزار نفر از جمعیت 713 هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد در حاشیه‌های یاسوج و دوگنبدان زندگی می‌کنند که آسیب های اجتماعی متعددی برای این شهرها ایجاد کرده است.
افزون بر 45 هزار نفر از این جمعیت در مناطق حاشیه ای و پیرامونی یاسوج سکونت دارند.
خبرنگار: حمید جهان** انتشار دهنده: سید ولی موسوی نژاد
3016/6110

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۱۹۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیمی برای تفکیک جنسیتی در دانشگاه آزاد اتخاذ نشده است

رئیس دانشگاه آزاد واحد تهران غرب گفت: کلاس‌های درسی مختلط است و قرار هم نیست تفکیک جنسیتی داشته باشیم. همه شرایط دانشگاه آزاد مانند گذشته است و تغییری نداشتیم. ناطقان: «محمد نریمانی» رئیس دانشگاه آزاد واحد تهران غرب در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در واکنش به شایعه مطرح شده در فضای مجازی در خصوص تفکیک جنسیتی در این واحد دانشگاهی ضمن تکذیب آن گفت:  کلاس‌های درسی دانشگاه آزاد واحد تهران غرب مختلط است و قرار نیست تفکیک جنسیتی در کلاس‌ها داشته باشیم و فقط در آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های آموزشی که معمولا حدود ۱۵ نفر در هر کارگاه و آزمایشگاهی شرکت می‌کنند، تفکیک داریم.

رئیس دانشگاه آزاد واحد تهران غرب با بیان اینکه احتمالا برخی دانشجوها با دیدن شرایط تفکیک جنسیتی در کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها برای دانشجویان خانم و آقا تصور کرده‌اند که تفکیک جنسیتی در کل دانشگاه رخ داده است، اظهار کرد: در واقع همین کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها نیز به تازگی از منظر جنسیتی تفکیک نشده و این اتفاق مربوط به سال‌های گذشته است و اینگونه نیست که تازه دست به چنین کاری زده باشیم و بیشتر به خاطر راحتی و آسایش دانشجویان است که با آسایش بیشتری در این محل لباس کار بپوشند و فعالیت داشته باشند.

نریمانی ضمن بیان اینکه معمولا دانشجویان برای حضور در کارگاه‌ها، خودشان هم تقاضا دارند که برای راحتی بیشتر این ساعات آموزشی به صورت جداگانه برگزار شود، در پاسخ به این سوال که آیا احتمال دارد تفکیک جنسیتی به کلاس‌های درس هم کشیده شود؟ بیان کرد: خیر، کلاس‌های درسی مختلط است و قرار هم نیست تفکیک جنسیتی داشته باشیم. همه شرایط دانشگاه آزاد مانند گذشته است و تغییری نداشتیم.

رئیس دانشگاه آزاد واحد تهران غرب تصریح کرد: در روال دانشگاه تغییری نسبت به سال‌های قبل ایجاد نشده و شاید دانشجوی جوانی یا کسی که اصلا دانشجو هم نبوده خواسته شیطنتی کند و چنین مطالبی را مطرح کرده که صحت ندارد. این روزها با توجه به نزدیک شدن به ایام انتخابات برخی منتظر یک جرقه هستند تا آتشی را روشن کنند.

نریمانی افزود: نه در گذشته تفکیک جنسیتی در دانشگاه آزاد اسلامی رخ داده و نه امروز از این دست طرح‌ها در دانشگاه اجرا می‌شود. آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها هم اگر از نظر جنسیتی به صورت جداگانه برگزار می‌شود، منوط به واحد تهران غرب نیست و در سایر واحدهای دانشگاه آزاد این شرایط جدا بودن خانم‌ها و آقایان وجود دارد.

دیگر خبرها

  • مجلس با وجود مخالفت دولت با الحاق جدولی به بودجه ۱۴۰۳ موافقت کرد
  • آخرین وضعیت پرونده باغ ازگل / موضع قوه‌قضاییه درباره محتواهای خلاف قانون پلتفرم‌های داخلی
  • تصمیمی برای تفکیک جنسیتی در دانشگاه آزاد اتخاذ نشده است
  • پرداخت ۴۷ میلیارد تومان خسارت بدنی به علت حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد
  • سد «آبریز» مطالبه مهم مردم کهگیلویه و بویراحمد است/ راه آهن یاسوج مورد توجه قرار گیرد
  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • آغاز کوچ عشایر به مناطق ییلاقی کهگیلویه و بویراحمد
  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار