Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی فرابورس ایران، به موازات معاملات صورت‌ گرفته در بازارهای چندگانه فرابورس همچنین شاهد درج نماد معاملاتی شرکت لیزینگ ایران و شرق در بازار دوم، قطعیت معامله عمده 4.99 درصد از سهام غیرمدیریتی شرکت آهن و فولاد ارفع به ارزش کل معامله 426 میلیارد ریال و توقف نماد اسناد خزانه اسلامی مرحله هفتم در تاریخ 26 تیرماه به منظور واریز مبالغ اسمی این اوراق در سررسید بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همچنین در مجموع بازارهای فرابورس ایران تعداد 5 هزار و 768 میلیون ورقه بهادار در 560 هزار دفعه به ارزش 27 هزار و 130 میلیارد ریال مورد مبادله قرار گرفت که نسبت به ماه پیش از آن، افت 18 درصدی حجم را در مقابل رشد 13 و 22 درصدی ارزش و تعداد دفعات معاملات نشان می‌داد.
در این میان رصد حجم و ارزش دادوستدها به تفکیک بازارها حاکی از افزایش حجم معاملات در بازارهای اول و ابزارهای نوین مالی دارد، ضمن آنکه ماه گذشته ارزش نقل و انتقال اوراق بهادار نیز در بازارهای اول، دوم، ابزارهای نوین مالی و پایه افزایش یافته است.
بر این اساس در بازارهای اول، دوم و پایه به ترتیب تعداد 803، 1977 و 2591 میلیون سهم به ارزش 1517، 5586 و 4096 میلیارد ریال خرید و فروش شد. بازار شرکت‌های کوچک و متوسط نیز در ماهی که گذشت میزبان نقل و انتقال 100 هزار سهم به ارزش 5 میلیارد ریال قرار گرفت و بازار ابزارهای نوین مالی به معامله 97 میلیون ورقه بهادار به ارزش 15 هزار و 624 میلیارد ریال رضایت داد
سبزپوشی ابزارهای نوین مالی
اوراق بدهی، صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله و اوراق تسهیلات مسکن طی تیرماه به ترتیب به میزان 14، 82 و 1.5 میلیون ورقه مورد معامله قرار گرفتند که ارزش معاملات آن‌ها به میزان 13 هزار و 606، 840 و 1178 میلیارد ریال بود. بیشترین رشد ماهانه را در روند معاملات اوراق تسه تجربه کرد؛ چراکه حجم و ارزش معاملات آن به ترتیب به میزان 43 و 23 درصد افزایش یافت.
صدرنشینی فلزات اساسی‌ها
ارزش خرد معاملات بازار سهام شامل معاملات در بازارهای اول، دوم، پایه، شرکت‌های کوچک و متوسط و مشتقه نیز ماه گذشته به رقم 8 هزار و 943 میلیارد ریال رسید که گروه فلزات اساسی با ارزش معاملاتی به میزان یک‌هزار و 297 میلیارد ریال سهم 15 درصدی را از ارزش کل معاملات در اختیار گرفت و در صدر ایستاد.
گروه‌های «حمل و نقل، انبارداری و ارتباطات» و «مواد و محصولات دارویی» به ترتیب با ارزش معاملاتی به میزان 949 و 786 میلیارد ریال، سهم 11 و 9 درصدی را از ارزش کل معاملات به خود اختصاص دادند و در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند.
در نهایت در آخرین روز معاملاتی تیرماه شاخص کل فرابورس ایران نیز به ارتفاع 924 واحدی رسید که ضمن افزایش 2.2 درصدی در ماه قبل، بازدهی خود از ابتدای سال را نیز به 5.5 درصد رساند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۳۲۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین

به گزارش خبرگزاری مهر، مجیدرضا حریری رئیس اتاق مشترک ایران و چین، گفت: به طور کلی و در سال‌های گذشته بیش از ۳۳ درصد صادرات غیرنفتی به چین داشتیم، بزرگترین بازار کالای صادراتی ما چین است البته ترکیب صادراتی ما به همه کشورها بر اساس آمار گمرک بیش از ۸۰ درصد کالا بر اساس مواد نفتی و معدنی و خام فروشی است؛ به غیر از صادرات ما به به عراق و افغانستان که تولیدی بوده است.

رئیس اتاق مشترک ایران و چین در یک گفت‌وگوی رادیویی، تاکید کرد: ۹۱ درصد کالای صادراتی ما به چین از فراورده‌های نفتی است که اصولاً در ترکیب صادرات مشکل داریم. در بازارهای بین‌المللی کیفیت و قیمت اهمیت دارد؛ پسته و زعفران ما از نظر کیفی رقیب ندارد که بازار دست ایران است.

وی با بیان اینکه ۱۸ سال پیش با برگزاری سمینار فرصت‌ها و چالش‌های صادرات به چین را بررسی کردیم، خاطرنشان کرد: حدود ۵ سال پیش بر کالاهای ساخته شده با رفع موانع و اشکالات صادرات به چین کارهایی انجام شد تا با گرفتن مجوزها میگو و ماهی، انجیر، سیب و مرکبات، فرش و صنایع دستی، سفال همدان، لبنیات، پای مرغ و زعفران به عنوان کالای غذایی صادرات انجام شد.

این مسؤول افزود: میزان صادرات کشورمان به چین در طول یکسال اخیر ۹۰ درصد محصولات خام پتروشیمی و معدنی بوده که در سال‌های اخیر با پیدا کردن بازارهای متنوع در این کشور به سمت صادرات غیرنفتی پیش رفتیم.

حریری لیست کالای صادراتی ایران به چین را بسیار متنوع دانست و بیان کرد: سال گذشته ماشین آلات الیاف نانو و هایتک به چین صادر کردیم و درصدد پیدا کردن بازاری برای اقلام جدیدی مثل آبمیوه‌ها، کفش دست سوز و شیرینی و شکلات، در حوزه ظروف آشپزخانه پلیمری که تولیدات به روزی هم داریم، فروش پوشاک مردانه با برندهای معتبر متمرکز شدیم.

رئیس اتاق مشترک ایران و چین در پایان تصریح کرد: همه کالاهای تولید کشور که در فرایند تولید میزان ارز آن کمتر از ۲۵ درصد هزینه کالا را داشته باشد و میزان رقابت بزرگی در بازار خواهد داشت را برای صادرات آماده کنیم.

کد خبر 6097279 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • گزارش روزانه بورس ۱۷ اردیبهشت؛ شاخص کل ۲۰ هزار واحد ریخت
  • معاملات برق در بورس انرژی رکورد زد
  • افت بیش‌از ۱۱ هزار واحدی شاخص کل بورس در شروع معاملات
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • گزارش روزانه بورس ۱۶ اردیبهشت/ افت ۵ هزار واحدی شاخص
  • گزارش روزانه بورس ۱۶ اردیبهشت؛ افت ۵ هزار واحدی شاخص کل
  • معامله ۲۷۰ میلیاردی سهام در بورس آذربایجان غربی
  • رشد ۱۲۰۷ هزار واحدی بورس در شروع معاملات
  •  پیش‌بینی بورس فردا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳