Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی فرابورس ایران، به موازات معاملات صورت‌ گرفته در بازارهای چندگانه فرابورس همچنین شاهد درج نماد معاملاتی شرکت لیزینگ ایران و شرق در بازار دوم، قطعیت معامله عمده 4.99 درصد از سهام غیرمدیریتی شرکت آهن و فولاد ارفع به ارزش کل معامله 426 میلیارد ریال و توقف نماد اسناد خزانه اسلامی مرحله هفتم در تاریخ 26 تیرماه به منظور واریز مبالغ اسمی این اوراق در سررسید بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همچنین در مجموع بازارهای فرابورس ایران تعداد 5 هزار و 768 میلیون ورقه بهادار در 560 هزار دفعه به ارزش 27 هزار و 130 میلیارد ریال مورد مبادله قرار گرفت که نسبت به ماه پیش از آن، افت 18 درصدی حجم را در مقابل رشد 13 و 22 درصدی ارزش و تعداد دفعات معاملات نشان می‌داد.
در این میان رصد حجم و ارزش دادوستدها به تفکیک بازارها حاکی از افزایش حجم معاملات در بازارهای اول و ابزارهای نوین مالی دارد، ضمن آنکه ماه گذشته ارزش نقل و انتقال اوراق بهادار نیز در بازارهای اول، دوم، ابزارهای نوین مالی و پایه افزایش یافته است.
بر این اساس در بازارهای اول، دوم و پایه به ترتیب تعداد 803، 1977 و 2591 میلیون سهم به ارزش 1517، 5586 و 4096 میلیارد ریال خرید و فروش شد. بازار شرکت‌های کوچک و متوسط نیز در ماهی که گذشت میزبان نقل و انتقال 100 هزار سهم به ارزش 5 میلیارد ریال قرار گرفت و بازار ابزارهای نوین مالی به معامله 97 میلیون ورقه بهادار به ارزش 15 هزار و 624 میلیارد ریال رضایت داد
سبزپوشی ابزارهای نوین مالی
اوراق بدهی، صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله و اوراق تسهیلات مسکن طی تیرماه به ترتیب به میزان 14، 82 و 1.5 میلیون ورقه مورد معامله قرار گرفتند که ارزش معاملات آن‌ها به میزان 13 هزار و 606، 840 و 1178 میلیارد ریال بود. بیشترین رشد ماهانه را در روند معاملات اوراق تسه تجربه کرد؛ چراکه حجم و ارزش معاملات آن به ترتیب به میزان 43 و 23 درصد افزایش یافت.
صدرنشینی فلزات اساسی‌ها
ارزش خرد معاملات بازار سهام شامل معاملات در بازارهای اول، دوم، پایه، شرکت‌های کوچک و متوسط و مشتقه نیز ماه گذشته به رقم 8 هزار و 943 میلیارد ریال رسید که گروه فلزات اساسی با ارزش معاملاتی به میزان یک‌هزار و 297 میلیارد ریال سهم 15 درصدی را از ارزش کل معاملات در اختیار گرفت و در صدر ایستاد.
گروه‌های «حمل و نقل، انبارداری و ارتباطات» و «مواد و محصولات دارویی» به ترتیب با ارزش معاملاتی به میزان 949 و 786 میلیارد ریال، سهم 11 و 9 درصدی را از ارزش کل معاملات به خود اختصاص دادند و در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند.
در نهایت در آخرین روز معاملاتی تیرماه شاخص کل فرابورس ایران نیز به ارتفاع 924 واحدی رسید که ضمن افزایش 2.2 درصدی در ماه قبل، بازدهی خود از ابتدای سال را نیز به 5.5 درصد رساند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۳۲۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی قیمت دلار ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

 قیمت دلار با شروع چهارمین روز هفته نوسان محدود افزایشی داشت، اما در نهایت نیمه کریدور ششم را از دست داد و در پله‌های پایانی کانال پایین‌تر بسته شد. روند تقاضا در روزهای اخیر از عرضه کمی جلو افتاده و معامله‌گران افت قیمت اونس جهانی طلا را در ثبات بازار ارز موثر می‌دانند.

به گزارش تجارت‌نیوز، قیمت دلار روز سه‌شنبه افزایش محدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ تومانی داشت و در پله پایانی کانال چهارم از کریدور ششم بسته شد. معامله‌گران مدعی‌اند تقاضا اندکی از عرضه پیشی گرفته اما این حضور پررنگ بازارساز و کاهش اونس جهانی طلاست که انتظارات تورمی را تا حدودی کاهش داده است.

سیاست فریز دلار ادامه دارد

برخی معامله‌گران با توجه به اجرای سیاست فریز قیمت دلار از سوی بانک مرکزی در سال گذشته معتقدند دلار با تلاش سیاست‌گذار در منطقه فعلی به ثبات رسیده و اگر اخبار نامساعد سیاسی روانه بازارها نشود دلار فعلاً در محدوده‌ فعلی ماندگار است. باید توجه داشت روند کاهشی قابل توجه قیمت در بازارهای جهانی در کاهش التهابات بازارهای داخلی بی‌تاثیر نبود.

کارشناسان اقتصادی معتقدند در ادامه سال جاری فشار مالیاتی زیاد خواهد شد و سخت‌گیری‌های دولت افزایشی است. آنها می‌گویند برای دولت رونق اقتصادی و اشتغال اهمیت خاصی ندارد و همه اینها شرایط رکودی بدی برای بازارهای مالی به وجود خواهد آورد.
راه درهم از دلار جدا شد

قیمت درهم روز سه‌شنبه چهارم اردیبهشت کاهش ۸۰ تومانی داشت و با رقم ۱۷ هزار و ۵۲۰ تومان بسته شد. تتر  با کاهش ۲۵۰ تومانی به کف کانال ۶۵ هزار تومانی برگشت.

قیمت پوند انگلیس با رشد ۳۰ تومانی روی رقم ۸۰ هزار و ۲۰۰ تومانی ایستاد. یورو نیز روز سه‌شنبه تغییر قیمت نداشت و با رقم ۶۹ هزار و ۲۴۰ تومان بسته شد.

گفتنی است اسکناس و حواله دلار در چهارمین روز اردیبهشت افزایش ۱۵۰ تومانی داشت و به‌ترتیب با رقم‌های ۴۳ هزار و ۸۹۶ تومان، و ۴۰ هزار و ۹۷۶ تومان عرضه شد.

tags # قیمت دلار سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • رشد ۱۰۶۹ واحدی شاخص کل بورس
  • رشد یک‌هزار واحدی شاخص بورس | افزایش ۷۶۳ هزار و ۶۵۶ واحدی شاخص کل
  • رشد یک‌هزار واحدی شاخص بورس
  • گزارش روزانه بورس ۵ اردیبهشت؛ رشد ۱۰۶۹ واحدی شاخص کل
  • رشد ۳۹۰۰ واحدی صبحگاهی شاخص کل با انتشار یک خبر مثبت
  • رشد ۳۹۰۰ واحدی صبح گاهی شاخص کل با انتشار یک خبر مثبت
  • پیش‌بینی قیمت دلار ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • افت ۱۳ هزار واحدی شاخص کل بورس/ شاخص هم‌وزن مثبت ماند
  • افت بازار سرمایه پس از ۴ روز رشد
  • گزارش روزانه بورس ۴ اردیبهشت؛اصلاح بیش‌از ۱۳ هزار واحدی شاخص کل