Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@04:12:20 GMT

ستاره‌هایی که از هالیوود دست کشیدند

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۳۶۱۸۵

ستاره‌هایی که از هالیوود دست کشیدند

به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دانیل دی لوئیس، بازیگر سرشناس برنده اسکار با اعلام بازنشستگی همه را شگفت زده کرد. اما او هنوز فیلم Phantom Thread (ریسمان توهم) را تا پایان سال جاری در نوبت اکران دارد. این فیلم بر اساس دنیای مد دهه ۱۹۵۰ میلادی در لندن ساخته شده است. پس از تمام شدن تبلیغات این فیلم، او دیگر به عنوان بازیگر کار نخواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این که می‌توان او را برای بازگرداندن به بازیگری وسوسه کرد در آینده مشخص می‌شود.


اما شمار دیگری از بازیگران هستند که ترجیح داده‌اند بازیگری را کنار بگذرانند که در ادامه می‌خوانید:

سرشون کانری

شون کانری، ستاره فیلم‌های جیمز باند زمانی به عنوان جذاب ترین مرد قرن بیستم انتخاب شد. او در سال ۲۰۰۳ پس از فیلم "انجمن نجیب زادگان عجیب" بازیگری را کنار گذاشت. او تا قبل از دریافت جایزه یک عمر دستاورد هنری از انستیتو فیلم آمریکا در سال ۲۰۰۶، رسما بازنشستگی خود را تایید نکرد.



هر چند که مایکل کین، بازیگر سرشناس و دوست شون کانری، گفت که این صنعت فیلم بود که ستاره فیلم‌های جیمز باند را بازنشسته کرد. به این دلیل که او نمی‌خواست نقش‌هایی کوچک مثل پیرمردان را بازی کند و به او نقش‌های اول فیلم های رمانتیک هم پیشنهاد نشد. شون کانری از آن زمان، از بازنشستگی لذت می‌برد و وقتش را به گلف و تماشای مسابقات تنیس می‌گذراند.

شرلی تمپل

شرلی تمپل یکی از مشهورترین بازیگران خردسال در سال ۱۹۳۵ اسکار ویژه‌ای به خاطر خدماتش به صنعت فیلم و در زمانی که تنها ۷ سال داشت، دریافت کرد. اما هر چه که بزرگتر شد پیشنهاد بازیگری کمتری دریافت کرد. او در سال ۱۹۵۰ در ۲۲ سالگی خود را از حرفه بازیگری بازنشسته کرد.

شرلی تمپل بار دیگر در دهه ۱۹۶۹ میلادی در مرکز توجه قرار گرفت، اما این بار به عنوان سیاستمدار و دیپلمات. او در سال ۱۹۸۹ به عنوان سفیر آمریکا در چک اسلواکی مشغول به کار شد. خانم تمپل تا زمان مرگش در ۸۵ سالگی در سال ۲۰۱۴ برای سازمان ملل کار کرد.

ریک مورانیس

ریک مورانیس، هنرپیشه کانادایی پس از بازی در فیلم‌هایی چون شکارچیان روح، توپ‌های فضایی، فروشگاه کوچک وحشت در سینمای هالیوود با اقبال روبرو شد. اما با مرگ همسرش در سال ۱۹۹۱ به تدریج از فعالیت‌های بازیگریش کاسته شد. او در سال ۱۹۹۷ کاملا با دنیای بازیگری خداحافظی کرد تا وقتش را صرف بزرگ کردن بچه‌هایش بکند.


ریک مورانیس در سال ۲۰۰۵ در گفتگویی با روزنامه یو اس ای تودی گفت: «من پدر تنهایی هستم. و حالا می‌فهمم که بزرگ کردن بچه‌ها و همزمان مسافرت کردن به خاطر بازی در فیلم کار سختی است.» او همچنین گفت: "بنابراین کمی به خودم استراحت دادم و این استراحت کوتاه به استراحتی بلندتر منجر شد و بعد فهمیدم که واقعا دلم برای بازی کردن تنگ نشده.»

جک گلیسون

جک گلیسون در نقش شاه جفری در سریال تلویزیونی "بازی تخت و تاج" برای سه سال یکی از منفی‌ترین کاراکترها را در تلویزیون بازی کرد. اما زمانی که این شخصیت در فصل سوم این سریال تلویزیونی کشته شد، او به عنوان ایفاگر این نقش تصمیم گرفت که به دوران بازیگری خود پایان دهد.


گلیسون در گفتگویی با هفته نامه اینترتینمت گفت: «از ۸ سالگی بازیگری را شروع کردم. من دیگه مثل قبل از این کار لذت نمی‌برم. تا الان بازیگری همیشه چیزی بود که من به خاطر لذت بردن با دوستانم انجام می‌دادم و یا این که در تابستان برای تفریح ازش لذت می‌بردم.» جک گلیسون تحصیل در رشته فلسفه و الهیات در کالج ترینیتی در دابلین را آغاز کرده است.

آماندا باینز

آماندا باینر در دوران نوجوانی، با نمایش آماندا از شبکه نیکلودین در اواخر ۱۹۹۰ در کانون توجه قرار گرفت. پس از آن در مجموعه‌ای از فیلم‌ها برای نوجوانان شرکت کرد. از جمله این فیلم‌ها می توان به «آن چه که یک دختر می‌خواند» در سال ۲۰۰۳ اشاره کرد. او در این فیلم نقش دختری را بازی کرد که در می‌یابد پدرش (کولین فرت) در تلاش است تا نخست وزیر شود. او در فیلم «این دختر همان مرد است» در سال ۲۰۰۶ بازی کرد. این فیلم برداشتی مدرن از دوازده شوالیه شکسپیر است.

جین هکمن

پس از دو دهه فعالیت هنری و بردن دو اسکار در سال ۱۹۷۱ برای فیلم "ارتباط فرانسوی" و ۱۹۹۲ برای فیلم " نابخشوده" او در سال ۲۰۰۴ در برنامه تلویزیونی لاری کینگ اعلام بازنشستگی کرد. چهار سال بعد، در مصاحبه‌ای با خبرگزاری رویترز گفت که هرچند دلش برای بازیگری تنگ شده ، اما دیگر نمی‌خواهد که این کار را انجام دهد.


جین هکمن در این مصاحبه همچنین گفت که این صنعت خیلی استرس‌زا است و او احساس کرده که نمی‌خواهد در این عرصه فعالیت داشته باشد. آقای هکمن از زمان بازنشسته شدن تاکنون سه رمان نوشته است.

دوریس دی

دوریس دی یکی از بزرگترین ستارگان دهه ۱۹۶۰ بود که این را باید مرهون تبحرش در دو زمینه خوانندگی و بازیگری دانست. او در چندین فیلم از جمله جین بلا، دوستم بدار یا ترکم کن و صحبت‌های بالینی بازی کرد.


آخرین فیلم دوریس دی به سال ۱۹۶۸ برمی‌گردد. او پس از حضوری اندک در تلویزیون در سال ۱۹۷۵ اعلام کرد که از بازیگری کناره گیری می‌کند. دوریس دی ۹۵ ساله از آن زمان تاکنون زندگی‌اش را صرف حمایت از حیوانات کرده و در سال ۱۹۷۸ موسسه‌ای به نام خودش در حمایت از حیوانات تاسیس کرده است.

منبع: برترین ها

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۳۶۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روشن: استقلال ستاره ندارد، دونده دارد

به گزارش ورزش سه و به نقل از اعتماد، در يكي از مهم‌ترين بازي‌هاي اين فصل ليگ برتر دو تيم استقلال و تراكتور به مصاف يكديگر مي‌روند. تراكتور با مربي جديد به فكر روزهاي خوب در آينده است و استقلال با مالكان جديد مي‌خواهد صدرنشيني را حفظ كند. نكو و شاگردانش با از پيش رو برداشتن تيم قرمزپوش تبريزي مي‌توانند گام بلندي به سوي قهرماني بردارند. به بهانه واگذاري استقلال به پتروشيمي و اين بازي حساس با حسن روشن يكي از پيشكسوتان پرافتخار استقلال تماس گرفتيم كه صحبت‌هاي‌مان به ديگر مسائل پيرامون اين باشگاه و حواشي چند وقت گذشته كشيده شد كه خواندن آن خالي از لطف نيست!
مي شود گفت استقلال در صورت پيروزي  برابر تراكتور قهرمان ليگ مي‌شود؟

نه! در اينكه يكي از دو تا تيم پرسپوليس و استقلال قهرمان مي‌شوند كه بحثي نيست. اما الان تراكتور تيم خيلي خطرناكي براي استقلال است. خدا رحمت كند. فوت همسر آقای زنوزي و رايگان كردن تماشاي بازي هم مي‌تواند براي تراكتور باعث ايجاد انگيزه مضاعف شود. اينها همه كار مي‌كنند تا بگويند ما براي تيم همه كار كرديم حالا اگر نتيجه نگيرند، مقصر نيستند. اين بازي براي استقلال خيلي خطرناك است حالا چه تدبيري براي بازي دارند به خودشان مربوط است، اما اگر بازي را ببرند شانس‌شان براي قهرماني بيشتر مي‌شود و اگر نبرند از كورس قهرماني عقب خواهند بود. تراكتوري‌ها انگيزه خيلي بالايي دارند.

استقلال مقابل شمس آذر از همان ابتدا هجومي بازي كرد. فكر مي‌كنيد مقابل تراكتور هم بايد هجومي بازي كند؟

با اينكه دارد ليگ تمام مي‌شود، اما استقلال هنوز ثبات ندارد. يك بازي دفاعي كار مي‌كند و يك بازي هجومي و يك بازي معمولي. واقعا نمي‌شود روي اين تيم حساب كرد. خوشبختانه ستاره ندارند كه روي آن حساب كنند و بچه‌ها خيلي دونده هستند. من دلواپس اين قضيه هستم كه چند تا بازيكن پاي خودشان را مي‌گيرند و به نظر مي‌رسد به لحاظ بدني هم نياز به كار اضافه دارند تا پاي‌شان نگيرد. اواخر ليگ شده و به نظر مي‌رسد به لحاظ بدني مشكل دارند.

غيبت حسيني مي‌تواند به ضرر استقلال تمام شود؟

به هرحال دروازه‌بان ذخيره بايد يك جاهايي مثل اين مواقع به درد بخورد.حالا اين بازي اجبار است. من دروازه‌بان دوم تيم را نمي‌شناسم، اما بايد او را از نظر روحي بسازند. يعني نبايد فقط تمرين فيزيكي داشته باشد. غلامپور كارش سخت است، چون هم بايد او را تمرين بدهد و هم روحيه‌اش را بالا ببرد بقيه و‌ جواد نكونام هم بايد روي ‌مسائل روحي اين دروازه‌بان كار كنند. انگليسي‌ها يك‌ مثالي دارند كه به بازيكن مي‌گويند خودت باش و سعي نكن بخواهي خودت را بهتر نشان بدهي. همان كه به عنوان رزرو استقلال از اين دروازه‌بان انتظار داشتند و او را جذب كردند، باشد. ‌يكي كه مي‌خواهد تست بدهد يك كار فراتر از خودش انجام مي‌دهد تا به چشم بيايد، اما اين بازيكنان مورد توجه بودند كه قرارداد امضا كردند.

درباره واگذاري باشگاه استقلال چه صحبتي داريد؟

فكر مي‌كنم پرسپوليس را بانك شهر خريداري كرده اما استقلال را نمي‌دانم! ولي اگر مديريتش به مسائل آگاه باشد كه به نفع استقلال است. منظور من اين است اينها بايد يك هيات مديره براي خودشان انتخاب كنند و روي عملكرد مدير و هيات مديره و حتي مربي نظارت داشته باشند يا در اعضاي هيات مديره نقش داشته باشند تا بعدها كه تيم‌ نتيجه نگرفت، نگويند اينها را ما انتخاب نكرديم! يك هيات مديره و مدير درست و حسابي بگذارند و جز اينها يك كميته فني قوي انتخاب كنند و قرارداد ببندند تا تيم را جمع و جور كنند.

سهم پيشكسوتان هم ‌۵ درصد است؛ به شما ابلاغ شده؟

خير، هنوز به ما كه چيزي ابلاغ نكرده‌اند.

با اين تغيير و تحولات و حضور افراد سياسي فكر مي‌كنيد پيشكسوتان از باشگاه مورد علاقه خود دور خواهند شد؟

دور كه هستند، اما اگر آدم باشند بايد دو تا تفكر داشته باشند، چون تمام باشگاه‌ها روي اين دو محور مي‌چرخد: يكي احترام و رسيدگي به پيشكسوت و ديگر توجه به آكادمي. يعني بچه‌هاي مردم‌ كه ‌الان پول ‌ندارند، بيايند در اين تيم‌ها. بايد سرمايه‌گذاري كنند؛ تبليغات هم براي‌شان مي‌شود و رضايت مردم ‌هم‌ هست. اگر به اين دو مساله اهميت ‌بدهند يعني انتخاب خوبي است.

دیگر خبرها

  • یک باشگاه جدید: ادامه ماجراجویی ستاره هالیوود در فوتبال
  • (ویدئو) بهرام بیضایی به بهاره رهنما: بازیگری نکن!
  • زنده‌ نگهداشتن خاطرات دفاع مقدس یک ضرورت است
  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • چرا ۲ ستاره پرسپولیس تعویض شدند؟
  • ماجرای بازیگرانی که مهاجرت کردند | وضعیت رفتگان اغتشاشات ؛ از تاکسی اینترنتی تا بازی تنها در حد چند دقیقه رقص!
  • کلاس آموزش بازیگری کودک بارانا
  • آغاز ثبت‌نام مسابقه گویندگی و بازیگری رادیو
  • انعکاس چهره معلم در قاب جادو
  • روشن: استقلال ستاره ندارد، دونده دارد