Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-05-04@14:29:06 GMT

۶۶ درصد از زکات پرداختی صرف فقرا شده است

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۳۶۲۹۸

۶۶ درصد از زکات پرداختی صرف فقرا شده است

به گزارش بولتن نیوز، سید پرویز فتاح با بیان اینکه کمیته امداد در قانون شورای زکات به عنوان قائم مقام و دبیرخانه جمع آوری و مصرف زکات معرفی شده است، گفت: زکات پرداختی مردم در مقایسه با ۱۰ سال گذشته از ده میلیون تومان به ۳۰۰ میلیارد تومان رسیده است که با تبلیغات بیشتر و آگاهی مردم نسبت به ادای این فرضیه واجب الهی شاهد پرداخت بیشتر زکات خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیته امداد بر ضرورت تبلیغ برای پرداخت زکات از سوی مراجع رسمی، علما و رسانه ملی و برنامه ریزی میان مدت برای جمع آوری بیشتر زکات تاکید کرد و افزود: با توجه به تصویب قانون زکات، محل مصرف زکات، همان محل جمع آوری آن است و زکات و صدقات پرداختی مردم از روستا خارج نمی شودو به طور کامل به دست فقرای همان محل می رسد.

رئیس کمیته امداد با بیان اینکه زکات جمع آوری شده در ۴ سال گذشته بیشتر در امور عمرانی از قبیل ساخت مسجد، خانه بهداشت و مدرسه هزینه شده است گفت : طبق مصوبه شورای زکات، حداقل ۶۰ درصد زکات صرف تامین نیازمندی های فقرا و ۴۰ درصد صرف امور عمرانی می شود.

فتاح با بیان اینکه در سال ۹۵ در میانگین کشوری ۶۶ درصد از زکات پرداختی صرف فقرا شده است، یادآور شد: زکات پرداختی صرف امور معیشتی نیازمندان ، جهیزیه ، درمان ، آزادی زندانیان ، مسکن و امور تحصیلی دانش آموزان و دانشجویان نیازمندان شده است. بر این اساس مردم نیکوکار درسه ماهه نخست امسال ۱۳۵ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان زکات فطره پرداخت کرده اند که نسبت به مدت مشابه سال ۹۴ با رشد ۲۴۱ درصدی مواجه شده است.

وی بر لزوم استفاده از ظرفیت رسانه ملی برای فرهنگ سازی پرداخت زکات تاکید کرد و افزود: در صورت پرداخت زکات توسط مشمولان آن، مشکل فقرا حل خواهد شد، چراکه با وجود تعهدات دولت در قبال کمیته امداد، حجم کمک های دولت کفاف حل مشکلات تمامی نیازمندان را نمی دهد،بر همین اساس با توجه به اینکه کمیته امداد یک نهاد مردمی است در صورت جمع آوری بیشتر زکات مشکل فقرای بیشتری حل خواهد شد .

رشد 11 درصدی پرداخت زکات در سال 95

گفتنی است؛ در سال ۹۵ مردم ۲۶۷ میلیارد تومان زکات پرداخت کرده اند که در مقایسه با سال ۹۴ از رشد ۱۱ درصدی حکایت می کند،از این رقم، ۱۳۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان زکات واجب ، ۸۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان زکات مستحبی ، ۳۴ میلیاردو ۸۰۰ میلیون تومان فطره ، ۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان کفاره ، ۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان زکات جمع آوری شده توسط مراکز نیکوکاری بوده است .

در این نشست مصوب شد کمیته‌ای برای تبلیغ و ترویج زکات تشکیل شود تا تولیداتی اثرگذار از رسانه ملی پخش شود.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۳۶۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، علی محمد روستا در نشست با بانک‌ها پیرامون پرداخت تسهیلات مسکن روستایی گفت: حدود ۵ هزار و ۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک‌های عامل معرفی شدند که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری افزود میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحد‌های روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده، اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است. روستا بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان تاکید کرد و گفت: بانک ها موظفند زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را ، کاهش کنند. وی به نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی به متقاضیان تاکید کرد و گفت: تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود. به گفته معاون استاندار در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید اینگونه باشد.  روستا با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحد‌های خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحد‌ها هستیم. مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۶۳ درصد واحد‌های مسکن روستایی مقاوم سازی شدند و در صورتی که تسهیلات بانکی پرداخت شود به ۷۲ درصد خواهد رسید.

دیگر خبرها

  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • ضرورت نظارت بیشتر بر پرداخت وام نهضت ملی مسکن
  • پرداخت بیش از ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به نیازمندان البرزی
  • «خوراکی‌ها»؛ عامل اصلی تورم فقرا در فروردین ۱۴۰۳
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • جمع آوری ۵۶۰ میلیارد ریال زکات در خوزستان
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد