Web Analytics Made Easy - Statcounter

با تلاش و همت یک شرکت دانش بنیان در شیراز اولین دستگاه اسید زنی مغزی با کاربرد در استخراج نفت و گاز در ایران ساخته شد. مدیر عامل این شرکت در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: نفت از خلل سنگ های بزرگ استخراج می شود که این دستگاه به عنوان یک دستگاه مادر علاوه بر تزریق اسید برای رفع انسداد چاه ها سایر مطالعات شبیه سازی مخازن نفتی را با دقت بالا انجام می دهد و موجب شده کیفیت میزان برداشت نفت از مخازن نفتی افزایش یابد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نبی پور افزود:ساخت 138 دستگاه مورد نیاز دانشگاه ها و میادین نفتی در 5 سال گذشته توسط این شرکت دانش بنیان انجام شده است.مدیر عامل این شرکت تصریح کرد: ساخت این دستگاه ها تا کنون موجب ذخیره 40 میلیون دلاری ارز در کشور شده است و علاوه بر خودکفایی ایران در ساخت این دستگاه ها و بی نیازی به کشور های آمریکا ، انگلیس و فرانسه موجب شده کشور های نیجریه ، نروژ ، عمان ،کویت و مالزی نیز متقاضی خرید این دستگاه ها باشند . دانلود دانلودوی با بیان اینکه اگر تنها بتوان 1 درصد بیشتر از وضع کنونی، نفت را از مخازن نفتی برداشت کرد سالانه بیش از 200 میلیارد دلار به ذخایر ارزی کشور اضافه می شود ، گفت: ما با طراحی دستگاه های مختلف در تلاش هستیم بتوانیم نفت بیشتری را برداشت کنیم و این مساله در میادین مشترک بین ما و همسایگان کشورمان اهمیت زیادی دارد.
نبی پور با بیان اینکه شرکت ما در حال حاضر در حال طراحی و ساخت اولین دستگاه تشخیص رسوبات آسفالتین در کشور است ، افزود: رسوب آسفالتین در حال حاضر یکی از مشکلات جدی برداشت نفت است که ساخت این دستگاه می تواند در بحث تولید و مقدار انسداد مسیر هایی که نفت از آن عبور می کند بسیار موثر باشد .
نبی پور تصریح کرد: ساخت این دستگاه یک ایده جدید و نو است و می تواند آنالیزی را درباره شرایط ترمودینامیکی مخازن ارائه دهد .
وی با بیان اینکه این دستگاه به سفارش دانشگاه صنعتی شریف و برای نخستین بار در حال ساخت است و از نمونه خارجی آن بسیار باکیفیت تر است تصریح کرد : در حال حاضر تنها سه کشور توانایی ساخت این دستگاه را دارد .

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۴۱۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران

همزمان با برگزاری پانزدهمین کنگره بین‌المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران، از دستگاه میکروب‌شناسی رونمایی شد.

به گزارش مشرق از انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران، غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در حاشیه این کنگره با اشاره به فعالیت نمایشگاه جانبی آن گفت: نمایشگاهی که امسال در کنگره برپا شده مانند سنوات گذشته مورد استقبال وسیع شرکت‌های داخلی و خارجی قرار گرفته است به نحوی که بیش از ۲۱۰ شرکت در این نمایشگاه حضور داشتند.

وی افزود: در حوزه آزمایشگاه‌های پزشکی این نمایشگاه شناخته شده است و همکاران از سراسر کشور برای حضور در کنگره و نمایشگاه شرکت داشتند، که شرکت‌های دانش بنیان از داخل کشور نیز در نمایشگاه حضور داشتند و محصولات خوبی را ارائه کردند.

وی با اشاره به رونمایی که در نمایشگاه امسال انجام شد اضافه کرد: در این کنگره از دستگاهی که تحول عمده‌ای را در حوزه آزمایشگاه و میکروب شناسی‌ایجاد کرد رونمایی شد، این دستگاه براساس طیف سنجی کار می‌کند و در زمان بسیار کوتاه بدون آماده سازی اولیه و مواد مصرفی، عوامل میکروبی و باکتریایی را شناسایی و در روند درمان و بستری شدن کمک قابل توجهی می‌کند.

حمزه لو همچنین در ادامه درباره اینکه راهکار برون رفت مهاجرت آزمایشگاهیان، بیان کرد: در سنوات اخیر موج مهاجرت در تمام رشته‌های پزشکی زیاد شده است و افراد مستعد که امکانات و پتانسیل کار کردن را دارند به دلیل مشکلات عدیده، مهاجرت می‌کنند.

وی افزود: اگر اتفاقاتی در حوزه آموزش این افراد بیافتد و مسیر تحصیل در علوم آزمایشگاهی کوتاه شود انگیزه این افراد برای ماندن بیشتر خواهد شد.

وی توصیه کرد: باید به حوزه آزمایشگاه‌ها توجه ویژه شود چرا که یکی از بخش‌های مهم در نظام سلامت هستند و بسیاری از تشخیص‌ها بدون آزمایشگاه امکان پذیر نیست.

حمزه‌لو گفت: باید در تمام حوزه‌ها مانند تربیت نیروی انسانی، تامین کیت، مواد و تجهیزات توجه شود تا بتوان از مهاجرت آزمایشگاهیان جلوگیری کرد.

دیگر خبرها

  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران
  • ساخت مسجد جامع سکینه خاتون (س) در شهرک گلستان شیراز
  • ۱۴۰۰ اتوبوس در ۳۲ ماه به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  • وضعیت حقوق بشر در ایران برای اولین بار به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان
  • امضای قرارداد ساخت تجهیزات سکوهای فشار افزا به زودی
  • رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز
  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • افزایش ۱۰۴درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک