Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که چاه تامین آب روستای حسین‌آباد در حال خشک شدن و آب قسمت‌های مختلف روستا جیره‌بندی شده در ۵۰۰ متری این روستا ۱۰۰ هکتار زمین زیرکشت شلتوک‌ برنج قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، روستای حسین‌آباد یکی از روستاهای بخش مرکزی شهرستان شیراز است به گفته جابر کلانتری، دهیار این روستا، در حال حاضر آبرسانی و تامین آب آشامیدنی بزرگترین و اصلی‌ترین مشکل این روستا محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلانتری در گفت‌وگو با تسنیم می‌گوید: فاز یک روستای حسین‌آباد در سال 82 لوله‌کشی آب شده و مشکلی در این زمینه ندارد اما فاز دو این روستا در سال 84 لوله‌کشی موقت شده و اهالی این قسمت روستا خودشان از طریق این لوله‌ها آب را به منزلشان برده‌اند.

وی می‌افزاید: از آنجا که این لوله‌کشی آب غیرمجاز و کنتوری در منازل آنها نصب نشده است در واقع هدررفت و اسراف آب در این قسمت سبب خشک شدن چاه تامین آب روستا شده است.

دهیار روستای حسین‌آباد می‌گوید: در حال حاضر آب روستا به صورت 48 ساعته بین فاز یک و دو روستا جیره‌بندی شده است و کارشناسان آبفا در بازدیدی که داشتند گفته‌اند چاه تامین آب روستا که 280 متر بوده در حال خشک شدن است.

در حالی که چاه تامین آب روستای حسین‌آباد در حال خشک شدن و آب قسمت‌های مختلف روستا جیره‌بندی شده است، بهرام پارسایی، نماینده مردم شیراز در مجلس، روز گذشته در بازدید از روستاهای دهستان سیاخ دارنگون که حسین‌آباد یکی از آنهاست در گفت‌وگو با یکی از خبرگزاری‌ها گفته است: «با وجود مشکل مردم منطقه سیاخ دارنگون در تامین آب آشامیدنی مورد نیاز، برخی سازمان‌ها حدود 100 هکتار زمین این بخش را اجاره داده‌اند و آبیاری این مزارع هم اینک با آب چاه‌های زیرزمینی در حال انجام است، موضوعی که تامل برانگیز است».

دهیار روستای حسین‌آباد با تایید سخنان این نماینده مجلس می‌گوید: این زمین‌ها در 500 متری روستای حسین‌آباد قرار دارد و کسی که این 100 هکتار زمین را اجاره کرده است روی تلمبه‌های آب دستگاه کف‌کش نصب کرده و زمین‌های زیر کشت شلتوک برنج را آنچنان غرقاب کرده که فک می‌کنید دریاچه است.

آغاز عملیات اجرایی آبرسانی به روستاهایسیاخ دارنگون در مردادماه

به گفته نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی تامین آب آشامیدنی در صدر خواسته‌های مردم روستاهای بخش مرکزی شیراز قرار دارد که فرماندار شیراز بر پیگیری برای حل این مشکل و تامین بودجه مورد نیاز برای آبرسانی به این روستاها تاکید کرده است و مدیران شرکت آب و فاضلاب نیز در این زمینه قول همکاری داده‌اند.

پارسایی گفته است: از آنجا که آب آشامیدنی از اهمیت زیادی در سلامت مردم برخوردار است، در بازدیدی که از این روستاها داشته‌ایم مقرر شد که عملیات اجرایی آبرسانی به روستاهای «قره‌باغ» و «سیاخ دارنگون» در مردادماه امسال آغاز شود.

حفر چاه جدید برای تامین آب روستاهای سیاخ دارنگون

علی حیدری، بخشدار بخش مرکزی شیراز، در گفت‌وگو با تسنیم، با تایید برنج‌کاری در مجاورت روستای حسین‌آباد،می‌گوید: روستاهای «حسین‌آباد»، «محمودآباد»، «دره» و «کدنج»از دهستان «دارنگون»، برای تامین آب از یک چاه استفاده می‌‌کنند که این چاه در حال خشک شدن است اما مجوز حفر چاه جدید برای تامین آب شرب این روستاها گرفته شده است و به زودی حفر این چاه آغاز می‌شود.

خبرگزاری تسنیم در نظر دارد در سلسله‌ گزارش‌هایی به بیان مشکلات و توانمندی‌های شهرستان‌ها و روستاهای استان فارس بپردازد. ‌مردم مناطق مختلف استان می‌توانند مشکلات و توانمندی‌های شهرستان و روستای خود را از ساعت 8 الی 16 با شماره تماس 07132281975 با دفتر خبرگزاری تسنیم استان فارس در جریان بگذارند.

انتهای پیام/

R41382/P1361/S6,61/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۵۰۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارگیری روزانه ۲۰ تن برگ انگور از خلیل‌آباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی خلیل‌آباد با بیان اینکه باغداران خلیل‌آبادی هر سال در این فصل که برگ‌های انگور پهن شده و قابل چیدن است برای استفاده بهینه از محصولات باغی این برگ‌ها را می‌چینند.

محمود شبان افزود: به علت ارزش دارویی و غذایی برگ مو و افزایش متقاضی آن در بازار‌های داخلی هر سال میزان برداشت آن بیشتر می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه برگ‌های انگور چیده شده بعد از بسته‌بندی به سایر شهرستان‌های استان و خارج از استان ارسال می‌شود گفت: برگ انگور برای تهیه دلمه و سایر صنایع مانند کنسرو برگ و استفاده دارویی به سایر استان‌ها ارسال می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی خلیل‌آباد با اشاره به اینکه هر سال با آغاز کار برداشت برگ درخت مو در خلیل‌آباد، کار پخت دلمه‌های خوشمزه به همت کدبانو‌های شهرستان هم رونق می‌گیرد، افزود: برداشت برگ مو علاوه بر درآمدزایی برای باغداران خلیل‌آباد، در هوادهی و تابش مستقیم خورشید به خوشه‌های انگور و رسیدن دانه‌ها تأثیر دارد.

شبان با بیان اینکه برداشت و بسته‌بندی برگ باعث ایجاد اشتغال در روستا‌ها به مدت ۵۰ روز و در هر روز ۸۰۰ نفر شده است گفت: چیدن برگ درخت انگور باعث توزیع صحیح و منظم مواد غذایی در اندام‌های بوته مو و به منظور تهویه بیشتر و جلوگیری از فعالیت سفیدک و پوسیدگی خوشه می‌شود.

دیگر خبرها

  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • کاشت برنج به سبک مکانیزه در روستای کیامحله جویبار + فیلم
  • مطالبات مردم روستاهای آبپخش پیگیری می‌شود
  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان
  • جاده پُر دست انداز یکی از روستا‌های فومن
  • بارگیری روزانه ۲۰ تن برگ انگور از خلیل‌آباد
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • روستای نظرلو در شهرستان شبستر به شهر تبدیل شد