Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تعدادی از اخبار سرویس فضای مجازی باشگاه خبرنگاران که در حوزه‌های فناوری، دانلود، اخبار داغ، سیاسیون در فضای مجازی و هنرمندان در فضای مجازی منتشر شده بیش از سایر اخبار مورد توجه کاربران بوده است، اگر امروز موفق به رصد اخبار سرویس فضای مجازی باشگاه خبرنگاران نشده اید می توانید اخبار پربازدید از نگاه کاربران را در ادامه دنبال کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضرب و شتم بیمار بخش ICU در یکی از بیمارستان‌های تبریز +فیلم
در یکی از بیمارستان های تبریز، کادر پزشکی بیمار بخش ICU را مورد ضرب و شتم قرار دادند. اولین فیلم منتشره از مراسم تدفین بنیتا
اولین فیلم از مراسم تدفین بنیتا کودک 8 ماهه در امامزاده ابراهیم کهریزک منتشر شد فیلم کمتر دیده شده از حاج احمد متوسلیان در حرم حضرت زینب (س)
فیلمی کمیاب از زیارت سردار متوسلیان در حرم حضرت زینب (س) در فضای مجازی منتشر شده است. اما و اگرهای جالب در خصوص مضرات امواج وای فای/ چه باید کرد؟
در دنیای امروز ناگزیر در معرض امواج الکترومغناطیس قرار میگیریم، اما به راستی برای حفظ سلامتی‌مان چه باید بکنیم؟ چگونه تلگرام خود را آپدیت کنیم؟
آپدیت پیام رسان تلگرام باعت افزایش سرعت و ارتقاء کیفیت آن می‌شود، در این گزارش به نحوه آموزش آپدیت تلگرام خواهیم پرداخت. عجیب ترین مراسم مذهبی در نیجریه + تصاویر
مردمان نیجریه بر این باورند که با بریدن سر سگ و آغشته کردن فلزات به خون آن، موفقیت‌شان تضمین می شود. انگشت اتهام جادوگر به سمت کیست؟
علی کریمی در آخرین پست اینستاگرامی‌اش بازهم به افرادی کنایه زد. عاقبت جوگیر شدن مرد تایلندی + فیلم
رفتار یک مرد تایلندی با کودک 10 ماهه‌اش، خشم کابران فضای مجازی را برانگیخت. کفر نعمت در جشن عروسی سعودی ها+فیلم
فیلمی از اسراف سعودی ها را در یکی از جشن های عروسی شهروندان عرب در خبر زیر مشاهده می کنید. بازیکنی که با بیل زدن ستاره فوتبال شد +عکس
چنگیز اوندر بازیکن فصل گذشته استانبول باشاک ترکیه با قرارداد ۵ ساله به ارزش ۱۳٫۴ میلیون یورو به رم پیوست.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۸۳۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان

 به گزارش  تابناک به نقل از گاردین، اولین واکسن سفارشی مبتنی بر فناوری «ام‌آر‌ان‌ای» برای بیماران مبتلا به ملانوما، کشنده‌ترین سرطان پوست، در بریتانیا آزمایش شد.
 

 دکتر هدر شاو، محقق ملی هماهنگ‌کننده این کارآزمایی، گفت که این تزریق‌ها پتانسیل درمان افراد مبتلا به ملانوم را دارند و در سرطان‌های دیگر از جمله ریه، مثانه و کلیه آزمایش می‌شوند.

این واکسن یک نئوآنتی ژن درمانی فردی است. این برای تحریک سیستم ایمنی طراحی شده است تا بتواند با نوع خاصی از سرطان و تومور بیمار مقابله کند.

شاو گفت: «این یک درمان کاملاً فردی است و از برخی جهات بسیار هوشمندانه‌تر از یک واکسن است». واکسن «سفارشی» به این معنا است که آن را برای بیماری که آن را می‌زند طراحی می‌کنند و ممکن است برای بیمار بعدی مؤثر نباشد. ساختار واکسن با ژنتیک مخصوص تومور آن بیمار هماهنگ است و به سیستم ایمنی او آموزش می‌دهد تا پادتن‌هایی را برای حمله به آنتی‌ژن‌ها یا پادگن‌های سلول‌های سرطانی بسازد. برای طراحی این درمان سفارشی، نمونه تومور بیمار برداشته می‌شود و دی‌ان‌ای آن را توالی‌یابی می‌کنند که هوش مصنوعی نیز در این فرآیند نقش دارد.

داده‌های فاز ۲ نشان داد که احتمال مرگ یا بازگشت سرطان بعد از سه سال در افراد مبتلا به ملانوم‌های پرخطر که همراه با ایمونوتراپی کیترودا تزریق شده بودند در مقایسه با افرادی که فقط کیترودا دریافت کردند، تقریباً نصف (۴۹%) بود.

نحوه استفاده این واکسن برای بیماران به این صورت است که ۱ میلی گرم از واکسن MRNA را هر سه هفته برای حداکثر ۹ دوز و ۲۰۰ میلی گرم کیترودا هر سه هفته (حداکثر ۱۸ دوز) برای حدود یک سال دریافت می‌کنند.

تاریخچه تولید واکسن «ام‌آر‌ان‌ای»
تولید «ام‌آر‌ان‌ای» و تزریق آن در بدن بیش از سی سال قدمت دارد. ساخت واکسن معمولا ده تا پانزده سال طول می‌کشد، اما با همه‌گیری کرونا، فرآیند تولید واکسن شتاب گرفت و به لطف پژوهش‌هایی که پیشتر بر روی سرطان انجام شده بود، یک سال بیشتر طول نکشید. همین، پژوهشگران را تشویق کرد تا امیدوارانه به تولید این واکسن‌ها برای درمان و پیشگیری از دیگر بیماری‌ها از جمله سرطان ادامه دهند.

دو نوع واکسن پیشگیری از سرطان وجود دارد که توسط سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا تأیید شده‌اند؛ واکسن «اچ‌پی‌وی» که از فرد در برابر ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) محافظت می‌کند. اگر این ویروس برای مدت طولانی در بدن بماند، می‌تواند باعث ایجاد برخی از انواع سرطان شود.

واکسن دیگر «هپاتیت بی» است که از فرد در برابر این ویروس که می‌تواند باعث سرطان کبد شود محافظت می‌کند.

واکسن‌هایی که سرطان را درمان می‌کنند از روشی درمانی به نام ایمونوتراپی بهره می‌برند که کارشان تقویت و آموزش سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با سرطان است. پزشکان به افرادی که سرطان دارند واکسن درمانی می‌دهند تا هر سلول سرطانی را که پس از پایان درمان در بدن باقی مانده است از بین ببرند و یا از رشد یا گسترش تومور جلوگیری کنند.

دیگر خبرها

  • اقدامی غیرقانونی علیه کسب‌وکارهای آنلاین ایرانی/ پای رانت به فضای مجازی کشیده شد!
  • گرامیداشت سالروز تولد سیمین دانشور برگزار شد
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • سامانه دهک ریاست جمهوری فعال نشده است | مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند
  • ببینید | مرگ شهروند سیاه‌پوست آمریکایی پس از رفتار خشن پلیس اوهایو
  • عکس کمتر دیده شده از علی انصاریان و مهرداد میناوند در پشت صحنه برنامه ۹۰
  • کتاب «برای قلب های شکسته» منتشر شد
  • زندگی با آل‌احمد در شیوه نگارش سیمین دانشور تاثیر نداشت
  • زندگی با آل‌احمد در شیوه نگارش سیمین دانشور تاثیر نگذاشت
  • ماجرای نسبت فامیلی علیرضا قربانی با داور «محفل» از زبان احمد ابوالقاسمی + فیلم