Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در حال حاضر تنها ۳۰ درصد ظرفیت صنعت کشور فعال است، گفت: بانکی که ۲۳ درصد سود می‌دهد به طور حتم تسهیلات ارزان به تولید پرداخت نمی‌کند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، عبدالوهاب سهل‌آبادی امروز در نشستی خبری به بیان مشکلات اساسی واحدهای تولیدی کشور پرداخت و اظهار داشت: وزرای فعلی توانایی رفع مشکلات واحدهای تولیدی کشور را ندارند به همین دلیل پیشنهاد می کنیم در دولت دوازدهم وزرایی انتخاب شود که با مشورت بخش خصوصی بتوانند مسیر توسعه تولید کشور را فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز روشن شدن وضعیت نرخ ارز و اصلاح نظام بانکی را از جمله خواسته های اصلی تولیدکنندگان از وزرای اقتصادی دولت دوازدهم است.

وی با اعلام اینکه وزیری باید در رأس وزارت صنعت قرار گیرد که تشکل‌ها را فقط به حرف نشناسد بلکه برخی اختیارات خود را به آنها تفویض کند، افزود:نباید تولیدکننده برای رفع مشکلات خود به ستادهای مرکزی در تهران مراجعه کند بلکه باید اختیارات لازم به تشکل های استانی هم داده شود.همچنین در رابطه با وزات کار و رفاه اجتماعی هم باید بگویم هنوز در آن همگرایی میان دولت، کارفرما و کارگر وجود ندارد حتی در اکثر استان‌ها یک جلسه هم به صورت سه جانبه برگزار نشده است.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر اینکه تنها توقع ما از دولت این است که سنگ جلوی پای ما قرار ندهند، اضافه کرد: اگر داعش می‌خواست با بمب این 20 تا 30 هزار کارخانه را منفجر کند، این انفجار به شدتی که امروز با رکود منفجر شده‌اند،‌ پیش نمی‌آمد.

سهل آبادی با انتقاد از بهره های سنگین بانکی، گفت: آقایان می‌گویند سود بهره بانکی حدود 18 درصد است اما در عمل 23 تا 24 درصد است نکته قابل توجه اینکه اگر تولیدکننده ای نتواندبدهی خود را به بانک پرداخت کند باید بهره مرکب 40 درصدی را بپردازد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تنها 30 درصد از ظرفیت بخش صنعت کشور فعال است، افزود: در جلسه امروز صنعت‌گران با جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور تأکیدات زیادی بر موضوع برجام شد در حالی که شرایط امروز تولید با برجام ارتباطی نداشته و باید در رابطه با رفع تحریم های داخلی تولید اقدامات لازم انجام شود.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه وزیر صنعت در جلسه امروز وزارت کشور اعلام کرد که صنعت‌گران برای دیون خود به زندان می‌روند و ممنوع‌الخروج می‌شوند،‌ گفت: ظرفیت تولید طی سال‌های اخیر نه تنها افزایش نداشته بلکه میزان اشتغال در استان های صنعتی کاهش هم پیدا کرده است.

وی اضافه کرد: در جلسه امروز موضوع حسابرسی شرکت‌های تولیدی مطرح و اعلام شد طبق مصوبه شورای گفتگو، حسابرسی دفاتر کارخانه‌های تولیدی باید فقط مربوط به یک سال گذشته باشد، اما در حال حاضر این مصوبه اجرایی نمی‌شود و هنوز در اکثر استان‌های کشور نیز ابلاغ نشده است. به نحوی که در حال حاضر 20 هزار پرونده در رابطه با حسابرسی دفاتر کارخانه‌ها روی میز سازمان تأمین اجتماعی است که شامل این مصوبه می‌شوند .البته جریمه‌های دریافتی از این محل نیز به حساب سازمان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود و به حساب دولت می‌رود.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارتبا بیان اینکه عمده تسهیلات 16 هزار میلیارد تومانی دولت برای کمک به تولید صرف به‌روزرسانی دیون تولیدکنندگان به سیستم بانکی شده است، افزود: سهم صنعت‌گران از درآمد حاصله از هدفمندی یارانه‌ها هنوز پرداخت نشده، اما منتظریم دولت بگوید صنعت‌گران چه تقصیری در اتفاقات کشور مانند رکود،‌هدفمندی یارانه‌ها و تحریم‌ها دارند؟ چرا باید تمام تبعات آن را جامعه صنعتی و معدنی بپردازد؟ در رابطه با مالیات بر ارزش افزوده نیز شرایط وصول دولت با وضع تولید تناقض دارد و تولید را دچار ضرر می‌کند

وی با بیان اینکه در بخش معدن نیز هیچ اقدام چشمگیری صورت نگرفته است، اظهار داشت:‌ دلیل عمده اتفاق بدی که در معدن سنگ آهن گلستان افتاد، نبود ماشین‌آلات مناسب و همچنین روحیه کارگرانی که چند ماه حقوق نگرفته بودند.

وی تصریح کرد: با این اوضاع به زودی خیلی از واحدهای صنعتی به ناچار تعطیل خواهند شد. بانک‌ها حتی برگه های اعتباری که به پیمانکاران به عنوان ضمانت‌نامه جهت طلب پیمانکاران از دولت صادر شده را هم قبول ندارند.

سهل آبادی با اشاره به اینکه بانکی که 23 درصد سود می‌دهد به طور حتم تسهیلات ارزان پرداخت نمی‌کند، گفت:وقتی که نرخ ارز با نرخ تورم هماهنگی ندارد ضرر را تولیدکننده متحمل شده و به سودها عاید قاچاقچیان می شود.

وی تصریح کرد: دولت به جای کلنگ زنی های جدید فکری به حال واحدهای تولیدی فعلی کشور که با مشکلات متعددی روبه رو هستند بکند.

انتهای پیام/

R1012125/P1010113/S7,78/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۰۵۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران،  نمایندگانی از ۱۰۰ کشور ‌دنیا و بیش از ۲ هزار تجار خارجی حضور دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عباس علی آبادی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در نشستی با اصحاب رسانه درباره ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (۸ تا ۱۲ اردیبهشت ماه) اظهار داشت: برگزاری این نمایشگاه در راستای تحقق شعار سال و توسعه صادرات و ارزآوری است.

وی افزود: قصد ما اول از برگزاری این نمایشگاه، معرفی دستاوردها به کشورهای دیگر و اعلام آمادگی تعامل با سایر کشورهاست بعضی از این کشورها تولیدات ما را نمی‌شناسند و باور نمی‌کنند که این محصولات تولید داخل باشد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: کشورهایی شریک تجاری ما هستند که از ما کالا بخرند ما به آنها کالا خواهیم فروخت، ضمن اینکه بسیاری از بازارها برای ما وجود دارد که ما به دنبال اصلاح مقاصد صادراتی هستیم.

علی آبادی بیان داشت: عده‌ای در بازار رقابت، اخباری را در فضای مجازی منتشر می‌کنند در حالی که با این اقدام در میدان کسی بازی می‌کنند که به نفع کشور نیست.

وی با اشاره به نامگذاری شعار اقتصادی سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی بیان داشت: رهبری پنج سال متوالی است که به موضوع تولید پرداخته‌اند که تولید کافی نیست و امسال بر جهش تولید تمرکز کردند و امسال بر جهش تولید با مشارکت مردم پرداختند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: کم و کاستی‌هایی از بعد از انقلاب تا کنون وجود دارد که باید رفع شود هر چند اقداماتی در این عرصه صورت گرفته است. برای تحقق جهش تولید هر کاری انجام دهیم کامل نیست و حدی بر اقدامات این موضوع وجود ندارد و نیازمند یک نقشه راه است.

علی آبادی اولین موضوع تحقق شعار را بحث تأمین ارز عنوان کرد و گفت: با اختصاص ارز بایستی نیازهای تولید را رفع کرده و صادرات را توسعه دهیم که این نمایشگاه همسو با تحقق شعار سال است.

وی عنوان کرد: اولویت تحقق ارز به شرکت‌هایی است که ارزآوری بیشتری برای کشور داشته باشد و در جهت تحقق شعار سال اقدام به صادرات کنند. اگر شرکتی بر ساخت داخل تمرکز داشته باشد می‌تواند از ابزارها و خدمات وزارت صمت بهره مند شود اگر هر شرکتی ارز کمتر و بهره‌وری بیشتری را با استفاده از شرکت‌های دانش بنیان داشته باشد در اولویت هستند این امر توسط دستگاه‌های زیر مجموعه وزارت صمت رصد می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، تکمیل سرمایه گذاری‌های ناقص و راه اندازی بنگاه‌های ناقص از دیگر اولویت‌های این وزارتخانه بیان کرد.

علی آبادی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مسائل در تحقق شعار سال استفاده از مشارکت مردم در سرمایه گذاری گفت: باید بتوانیم از سرمایه‌های خرد مردم استفاده کنیم و پتانسیل‌های بزرگ را ایجاد کنیم.

وی افزود: صندوق‌های پروژه را برای طرح‌ها ایجاد و از مشارکت مردم استفاده کنیم در همین راستا به دنبال ایجاد سازوکارها هستیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به توسعه بازارهای صادراتی گفت: یکی از مهم‌ترین چالش‌های تولید نبود بازار برای کالاهای تولیدی است در همین راستا یکی از اقدامات ما بازار خارج از مرزهاست.

علی آبادی افزود: بسیاری از کالاهایی با کیفیت بدتر و قیمت ارزان‌تر از طریق قاچاق وارد کشور می‌شود که این موضوع را دنبال می‌کنیم.

وی از برگزاری نمایشگاه به صورت مجازی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در این راستا از روش‌های نوین و فناورانه استفاده خواهیم کرد. نمایشگاه‌های هدف صادراتی را در کشورهای همسایه برگزار خواهیم کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه کشورهای آفریقایی یک اقیانوسی از فرصت‌های بی نظیر است گفت: فرصت برای پیمانکاران در حوزه زیرساخت‌ها زیاد است و به خاطر کشت فراسرزمینی برای انتقال تکلونوژی است.

علی آبادی گفت: تداوم و پایداری در ارتباط‌ها و مشارکت‌های تجاری برقراری اصل برد برد است باید تکنولوژی، سرمایه گذاری و شغل را به کشورهای آفریقایی ببریم. ‌

کد خبر 748731

دیگر خبرها

  • افزایش بهره‌وری اوقاف یعنی موفقیت در گستراندن خیرات در کشور
  • دیدنی های امروز؛ از اعتراضات ضداسرائیلی تا مهمات منفجر نشده در غزه
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • تعیین تکلیف چای سنواتی باید مدبرانه‌ باشد
  • ضرورت تعیین تکلیف چای سنواتی/ دغدغه کشاورزان برطرف شود
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • بانک مرکزی آرژانتین نرخ بهره را به ۶۰ درصد کاهش داد
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری