Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیاست>احزاب و شخصیت‌ها - تسنیم نوشت: دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با بیان اینکه رحمانی‌فضلی، سلطانی‌فر و ظریف در دولت می‌مانند، گفت: شریعتمداری به وزارت صنعت می‌رود.

محمدرضا باهنر دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین عصر امروز (شنبه 7 مرداد) در نشست ماهیانه این تشکل، با اشاره به اینکه مهمترین خبر این روزها خبرهای دولت و ترکیب کابینه است، گفت: مجموع جمع‌بندی شایعات خبرها تا آنجا که من اطلاع دارم، این است که معاون اول و وزرای خارجه، بهداشت، ورزش، کشور، راه و شهرسازی و برنامه و بودجه می‌مانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در برخی وزارتخانه‌ها رئیس‌جمهور می‌خواهد افراد بمانند، اما وزرا قبول نکردند، از جمله وزیر نفت که من با وی صحبت کردم و به‌شدت ابا داشت و گفت "فشارهای غیرمعمول زیاد است و حوصله این جنگ و گریزها را ندارم"، همچنین حجتی هم به‌دلیل کسالت قبول مسئولیت نکرده است.

باهنر خاطرنشان کرد: همچنین شریعتمداری برای وزارت صنعت معرفی می‌شود. واعظی رئیس نهاد ریاست‌جمهوری و نهاوندیان وزیر اقتصاد می‌شود. کابینه نیز احتمالاً بعد از مراسم تحلیف تقدیم مجلس می‌شود.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با بیان اینکه روحانی در برخی جاها گفته فراجناحی است، اما در جایی هم گفته مدیران ارشد باید با خواست 24 میلیون رأی‌دهنده به وی باشد، اظهار داشت: در اقتصاد کلان سه پست وزارت اقتصاد، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه باید هماهنگ باشند و دنبال یک سیاست باشند و اگر زاویه داشته باشند وقت رئیس‌جمهور را خواهند گرفت.

وی با ابراز اینکه "پیشنهاد ما به روحانی این است که دولت تدبیر و اقدام تشکیل دهد"، گفت: دولت گذشته اقدام نداشت، اما برخی جاها تدبیر خوبی داشت و برای اقدام نیاز به شجاعت داشت.

باهنر تصریح کرد: مطالبات مردم هم روشن است و همه جناح‌ها به یک اجماع رسیدند که مطالبات مهم پیشِ‌رو رکود و اشتغال است. کارهای عمرانی و مسکن هم که خوابیده که این صدها رشته صنعتی را بیکار می‌کند و اگر پیشران‌های اقتصادی تحول پیدا نکنند به مشکل می‌خوریم.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به سیاست‌های غیرمعقول ترامپ و اینکه وی به مسئولان سیاست خارجه‌اش گفته "گزارشی که برای برجام می‌دهید باید این باشد که ایران پایبند به برجام نیست"، اظهار داشت: بسته تحریمی جدید سبد سنگینی است و روح و مفاد برجام را زیر سؤال می‌برد و کمیسیون امنیت ما هم دنبال اقدام متقابل است.

27214

کلید واژه‌ها : دولت دوازدهم - محمدرضا باهنر -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۰۶۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمده‌ایم که بمانیم!

اسرائیل پیش‌تر در غزه بود. تا سال ۲۰۰۵ اسرائیل در همین غزه کوچک چندده شهرک صهیونیست‌نشین داشت اما زیر ضربات آتش و بعد از ناکامی در جنگ سال ۲۰۰۴ علیه مقاومت غزه، مجبور شد از آنجا بیرون برود.

به گزارش ایسنا، کانال تلگرامی «تنهایی دسته جمعی» با انتشار تصویری از یک دیوار نوشته در طول جنگ تحمیلی نوشت:

این دیوارنوشتۀ نظامیان اشغالگر بعثی در خرمشهر است. نوشته‌اند: «آمده‌ایم که بمانیم.» 

نتوانستند که بمانند. غیرت مدافعان ارتشی و سپاهی و بسیجی نگذاشت که بمانند. یک لحظه از فکر بیرون کردن آن‌ها بیرون نیامدند، تا آنکه دست آخر در عملیات بیت‌المقدس در سوم خرداد ۱۳۶۱ آنها را بیرون کردند. 

اسرائیلی‌ها چند روز بعد از این واقعه، به لبنان لشکر کشیدند. بر خلاف تمامی پیش‌بینی‌ها، تا بیروت پیش‌روی کردند. اولین پایتخت عربی اشغال شد. آمده بودند که بمانند. اما غیرت گروه‌های مختلف مقاومت لبنان، و در رأسشان حزب‌الله که در مقابل این اشغالگری تأسیس شد، نگذاشت که بمانند. دست آخر در ۲۵ می ۲۰۰۰ اسرائیلی‌ها را زیر ضربات آتش، و بدون هیچ قید و شرطی، از لبنان بیرون کردند.

اسرائیل، آمده تا در فلسطین بماند. همین روزها هم در فکر آن است که دست‌کم در بخشی از غزه بماند. اما اسرائیل پیش‌تر در غزه بوده است. تا سال ۲۰۰۵ اسرائیل در همین غزۀ کوچک چندده شهرک صهیونیست‌نشین داشت. اما زیر ضربات آتش، و بعد از ناکامی در جنگ سال ۲۰۰۴ علیه مقاومت غزه، مجبور شد از آنجا بیرون برود.

همانطور که نیروهای صدام وحشی نتوانستند در خرمشهر بمانند، همانطور که نیروهای وحشی اسرائیلی نتوانستند در لبنان بمانند، همانطور که وحشی‌های شارون پیشتر نتوانستند در غزه بمانند، این بار هم اشغالگران نخواهند توانست. نه فقط در غزه، که در کل فلسطین.

 إِنَّ مَوْعِدَهُمُ الصُّبْحُ أَلَیْسَ الصُّبْحُ بِقَرِیبٍ
البته وعده گاه (عذاب) آنها صبح است، آیا صبح نزدیک نیست؟

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رییس جدید اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مشهد معارفه شد
  • مارکسیسم چه نگاهی به سیاست بین‌الملل دارد؟
  • جنجال علیه اخذ مالیات از دلالان دانه‌درشت آن هم با پول بیت‌المال
  • (ویدئو) چرا دولت سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی را اجرا نکرد؟
  • متقاضیان ملی مسکن هیچ قراردادی برای پروژه های نهضت ملی مسکن ندارند
  • سردار علی فضلی از مناطق راهیان نور بازدید کرد
  • آمده‌ایم که بمانیم!
  • رویکرد بایدن در قبال تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان در آمریکا
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • روند ثبت قرارداد‌های اجاره مسکن از طریق سامانه خودنویس کوتاه می‌شود