Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا -

اگرچه داروهاي زيادي براي درمان يبوست در کودکان وجود دارد، اما تا مي توانيد از استفاده از آنها خودداري کنيد. فقط يک پزشک متخصص مي تواند به شما بگويد که براي درمان يبوست در کودکان از چه دارويي استفاده کنيد.

25 غذاي غني از فيبر براي درمان يبوست در کودکان:
اگر جذب فيبر کمتر باشد، پس يبوست حاصل مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اينجا فهرست غذاهايي را براي شما آماده کرده ايم که براي يبوست بسيار مناسب هستند و بچه ها مي توانند از آنها استفاده کنند:

1-آلوي سياه:
اين آلوها، غني از فيبر، ويتامين A، پتاسيم مي باشند و گزينه خوبي براي درمان يبوست محسوب مي شوند. آلوي سياه حاوي سوربيتول مي باشد که اثر ملين بر بدن دارد. مي توانيد از آلوهاي خشک نيز استفاده کنيد که هم داراي فيبر قابل حل و هم داراي فيبر غير قابل حل مي باشند.

آلوي سياه، گزينه خوبي براي درمان يبوست محسوب مي شوند

2- گلابي:
-يکي از بهترين ملين هاي طبيعي براي تسهيل حرکت مدفوع از روده ها.
-يک عدد گلابي حاوي 5.5 گرم فيبر غذايي مي باشد.
-جدا از اينکه يک منبع غني از فيبر محسوب مي شود، اين ميوه منبع عالي ويتامين C محسوب مي شود.

گلابي يکي از بهترين ملين هاي طبيعي براي درمان يبوست مي باشد

3-بروکلي:
بروکلي متعلق به خانواده کلم ها مي باشد و داراي خواص ضد سرطاني ميباشد.
بهتر است به صورت خام خورده شود، چون با پختن آن ، فيبر آن کاهش مي يابد. اما اگر ترجيح مي دهيد به صورت پخته بخوريد مي توانيد يا بخارپز کنيد يا بجوشانيد يا به صورت کبابي ميل کنيد.

بروکلي متعلق به خانواده کلم ها مي باشد و براي درمان يبوست مي باشد

4-بذر کتان:
اين دانه ها غني از اسيدهاي چرب امگا 3 مي باشند و داراي فيبر فراواني هستند. فقط به ياد داشته باشيد که روغن بذر کتان با دانه آن فرق مي کند. روغن بذر کتان ، يبوست را درمان نمي کند.

بذر کتان داراي فيبر فراواني است که يبوست را درمان مي کند

5- هويج:
هويج خام مي تواند باعث تسهيل حرکت مدفوع از روده شود، چون غني از فيبر مي باشد.
به ياد داشته باشيد که براي درمان يبوست بايد هويج را به صورت خام مصرف کنيد، چون آب هويج يا هويج پخته تاثير ندارند، چون فيبر آنها کاهش مي يابد.

هويج خام مي تواند باعث تسهيل حرکت مدفوع از روده شود، و يبوست رادرمان مي کند

6- لوبيا سبز :
لوبياها نه تنها حاوي فيبر غذايي مي باشند، بلکه غني از آهن و پروتئين مي باشند که موجب رشد کودکان مي شوند.

لوبيا سبز غني از آهن و پروتئين مي باشند که يبوست را درمان مي کند

7-هلو:
هلو منبع عالي فيبر محسوب مي شود. هلو ميوه خوشمزه اي مي باشد که پر از فيبر است. مي توانيد آن را خوب بشوييد و پوست هلو را هم بخوريد، چون پوست هلو فيبر بيشتري دارد.

هلو منبع عالي فيبر محسوب مي شود

8-انجير:
انجير به نرم شدن مدفوع کمک مي کند و غني از فيبر مي باشد ، بنابراين گزينه خوبي براي درمان يبوست محسوب مي شود.


انجير به نرم شدن مدفوع کمک مي کند و گزينه گزينه خوبي براي درمان يبوست است

9-غلات کامل :
برخي از غلات کامل که مي توانيد در رژيم بچه ها بگنجانيد عبارتند از : جو، بلغور، برنج، ذرت .
نان غلات کامل مي تواند اختلال گوارشي کودکان را تنظيم کند.


نان غلات کامل مي تواند اختلال گوارشي کودکان را تنظيم کند

10-آناناس:
آناناس نوعي ملين طبيعي محسوب مي شود که بهتر شدن حرکت روده کمک مي کند. همچنين سيستم گوارشي را تنظيم مي کند و از يبوست پيشگيري مي کند.
آناناس نوعي ملين طبيعي محسوب مي شود که براي درمان يبوست مفيد مي باشد

11-تمشک:
تمشک نسبت به ديگر ميوه ها داراي فيبر بالايي مي باشد. 1/2 فنجان تمشک تازه مي تواند تقريبا 4 گرم فيبر روزانه کودکان را تامين کند. همچنين غني از ويتامين C و ترکيبات آنتي اکسيداني مي باشد که موجب تقويت سيستم ايمني بدن مي شوند.

تمشک ها مي توانند با سرطان مبارزه کنند، موجب کاهش التهاب و علائم آرتريت شوند. مي توانيد تمشک را داخل ماست بريزيد ، اين غذا غني از پروتئين مي باشد و گزينه خوبي براي صبحانه بچه ها محسوب مي شود.

تمشک نسبت به ديگر ميوه ها داراي فيبر بالايي مي باشد

12-آواکادو:
آواکادو يک ميوه استوايي مي باشد که در آمريکاي مرکزي و جنوبي يافت مي شود. انواع مختلف آواکادو مانند آواکادوي کاليفرنيا و فلوريدا حاوي مقدار زيادي فيبر رژيمي مي باشند. علاوه بر فيبر، غني از پتاسيم، فولات و ويتامين E مي باشد.

آواکادو يک ميوه استوايي مي باشد که براي درمان يبوست مفيد مي باشد

13-عدس :
1/4 فنجان عدس حاوي 58 کالري و 4 گرم فيبر مي باشد. عدس حاوي چربي کمي مي باشد و يک منبع عالي منيزيم، پتاسيم، روي، آهن، و ويتامين ب محسوب مي شود. مي توانيد براي بچه ها سوپ عدس درست کنيد و يا به سالاد آنها اضافه کنيد.

عدس حاوي 58 کالري و 4 گرم فيبر مي باشد و براي پيشگيري از يبوست مفيد مي باشد

14- بلغور:
بلغور غذايي غني از فيبر مي باشد که داراي کربوهيدرات هاي پيچيده، آهن، پروتئين، روي، سلنيوم و تيامين نيز مي باشد. يک فنجان بلغور پخته حاوي 166 کالري و 4 گرم فيبر مي باشد.

بلغور غذايي غني از فيبر مي باشد که براي روده ها مفيد است

15-سبوس گندم:
سبوس گندم حاوي 6 گرم فيبر در هر 1/4 فنجان مي باشد. اين دانه ها حاوي مقدار زيادي منگنز مي باشند که نقش مهمي در تنظيم فعاليت متابوليکي بازي مي کنند. سبوس گندم يکي از بهترين منابع غني از فيبر مي باشد

سبوس گندم يکي از بهترين منابع غني از فيبر مي باشد

16-برنج قهوه اي:
برنج قهوه اي در مقايسه با برنج سفيد ، فيبر غذايي بيشتري دارد. مي توانيد برنج قهوه اي را وارد رژيم غذايي کودکان خود کنيد.


منبع: nemoneha.com



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۲۱۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند

محمد توحیدی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با بیان این که شناسایی کودکان مبتلا به اختلال اتیسم و ارجاع به مرکز توانبخشی و درمانی در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۲ نسبت به۶ ماهه نخست آن رشد چهار برابری داشته است گفت: در نیمه نخست سال ۱۴۰۲، ۲۰ کودک مبتلا به اوتیسم و در نیمه دوم سال گذشته ۸۰ کودک مبتلا به اوتیسم شناسایی شدند.

او افزود: در راستای اجرای دستورالعمل وزارتی و شیوه‌‎نامه پذیرش و ارائه خدمت به بیماران مبتلا به اختلال اوتیسم و همچنین اهمیت شناسایی به هنگام کودکان دارای طیف اوتیسم، فرایند شناسایی و غربالگری این بیماران طی جلسات متعددی با معاونت بهداشت، بهزیستی، آموزش و پرورش و مرکز توانبخشی و درمانی در سال گذشته بازبینی شد و آموزش پزشکان، بهورزان و مراقبان پایگاه‌های سلامت و مربیان مدارس سطح شهر به عنوان بخش مهمی از فرآیند شناسایی به طور ویژه در دستور کار قرار گرفت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور ادامه داد: با آموزش و حساس‌سازی افراد دخیل در شناسایی و غربالگری که با همکاری گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس و گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت انجام شد، شناسایی کودکان مبتلا به اوتیسم انجام و مبتلایان به مرکز توانبخشی و درمانی ارجاع شدند.

توحیدی بیان کرد: در مرکز توانبخشی پس از انجام تست‌های تشخیصی و محرز شدن اختلال طیف اوتیسم توسط متخصص روانشناسی و آموزش کودکان استثنائی، اقدامات آموزشی و درمانی موردنیاز برای کودک آغاز می‌شود.

او تصریح کرد: هزینه مداخلات درمانی برای کودکان مبتلا به اوتسیم بسیار زیاد است به گونه‌ای که در ماه بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون ریال برای هر کودک هزینه باید انجام شود، اما خوشبختانه بخش قابل توجهی از هزینه‌های درمان این کودکان تا ۱۴ سالگی، در قالب بسته حمایتی بیماران خاص و صعب العلاج از سوی سازمان‌های بیمه‌گر و اداره بهزیستی به مرکز توانبخشی پرداخت و والدین هیچ گونه هزینه‌ای برای درمان فرزند خود برعهده ندارند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با بیان این که تشخیص ابتلا به اوتیسم در کودکان پسر حدود چهار برابر کودکان دختر است تاکید کرد: تشخیص ابتلای به اوتیسم غالبا بعد از ۲ سالگی دقیق‌تر است ولی به دلیل مراجعات دیرهنگام والدین با توجه به عدم پذیرش آنان، متاسفانه تشخیص‌ها بعد از زمان طلایی مداخله یعنی بعد از سن پنج سالگی صورت می‌گیرد.

توحیدی با تأکید بر این که هر چه کودک مبتلا به اختلال اوتیسم در سنین پایین‌تر و تا کمتر از سه سالگی شناسایی شود اقدامات درمانی برای او مؤثرتر خواهد بود اظهار کرد: علاوه بر پزشکان، مراقبان سلامت و مربیان مدارس و والدین نیز در صورت مشاهده رفتار‌های غیرمعمول کودک خود نظیر رفتار‌های کلیشه‌ای و تکراری، عدم ارتباط چشمی مناسب، عدم واکنش به صدا زدن نام و انجام بازی‌های تکراری و متعاقب آن مراجعه زودهنگام به پایگاه‌های بهداشتی، نقش مهمی در شناسایی و شروع روند درمانی کودک مبتلا به اختلال اوتیسم دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ 
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • ببینید | لحظه منفجر شدن سربازان روسی هنگام خنثی کردن مین؛ حاوی تصاویری که برای کودکان مناسب نیست
  • نودل برای کودکان؛ ممنوع!