Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمارهای موجود منتشر شده از سوی کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکتها و مؤسسات دانش‌بنیان و نظارت بر اجرا نشان می‌دهد که شرکتهای دانش‌بنیان سال گذشته برای ۸۶ هزار نفر شغل ایجاد کرده و به درآمد ۱۷ هزار میلیارد تومانی رسیده‌اند.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران پویا؛ با توجه به اینکه یکی از مهم‌ترین وظایف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از ابتدای تشکیل آن در روند توسعه علم و فناوری کشور، تکمیل نظام ملی نوآوری و تمرکز بر توسعه شرکتهای دانش‌بنیان و تجاری‌سازی نتایج حاصل از تحقیق و توسعه بوده است، از این رو مرور اقدامات انجام شده برای حمایت از این بخش و نتایج حاصله، ابزار خوبی برای ترسیم ادامه مسیر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در راستای اجرای «قانون حمایت از شرکتها و مؤسسات دانش‌بنیان و تجاری‌سازی نوآوریها و اختراعات»، برنامه‌ها و اقدامات متنوعی از سوی دبیرخانه «کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکتها و مؤسسات دانش‌بنیان و نظارت بر اجرا» پیگیری شده که با توجه به اقدامات صورت گرفته تا اسفند ماه سال 1395 برای ارزیابی و شناسایی شرکتهای دانش‌بنیان، در نهایت تعداد 2 هزار و 975 شرکت دانش‌بنیان مورد تأیید قرار گرفته است.

آمارهای موجود منتشر شده از سوی این کارگروه نشان می‌دهد در شرکتهای دانش‌بنیان مورد تأیید، برای حدود 86 هزار نفر اشتغال ایجاد شده و میزان فروش این شرکتها (اعم از شرکتهای دانش‌بنیان نوپا، تولیدی و صنعتی دارای فعالیت دانش‌بنیان) در سال مالی گذشته، بیش از 17 هزار میلیارد تومان بوده است.

آمار شرکتهای دانش‌بنیان به تفکیک در حوزه‌های مختلف فناوری نیز به شرح جدول زیر است:


تعداد شرکتها براساس نوع تأییدیه آنها به شرح سه دسته زیر است که درصد فراوانی هر کدام از آنها نیز مشخص شده است:

865 شرکت تولیدکننده کالا و خدمات دانش‌بنیان با فراوانی 29 درصد400 شرکت دانش‌‌بنیان صنعتی با فراوانی 13 درصد1735 شرکت دانش‌بنیان نوپا با فراوانی 58 درصد

درآمد شرکتهای دانش‌بنیان طی سالهای متمادی که مورد حمایت این قانون بوده‌اند نیز به شرح تصویر است:

میزان اشتغالزایی این شرکتها از سال 92 تا پایان سال گذشته نیز به این شرح گزارش شده است:

انتهای پیام/

R1012190/Psaadati/S2,1313/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۴۱۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، سید محمد کرباسی، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اظهار داشت: برای تحقق این امر با اپراتورها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قراردادهایی در این زمینه باشیم.

وی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمندسازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

به گفته او، هدف اصلی این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتورها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند.

وی ادامه داد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت‌ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح‌های آنها مورد تأیید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت‌ها کسر می‌شود.

کرباسی در پایان سخنان خود ضمن اشاره به اینکه بر اساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی و فناوری به اپراتورها داده شود بلکه هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد؛ افزود: این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این همان طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان آورد

کد خبر 6097069

دیگر خبرها

  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • استفاده از خودروهای برقی به حل مهم‌ترین مسئله کلان‌شهر اصفهان کمک کند
  • دستاورد مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی قابل تقدیر است
  • ارائه خدمات کارگزاری داده‌ در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان