Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس سلامت و پزشکی بی باک؛ بخش مهمترین عناوین:


جمعی از پزشکان معترض به روند برگزاری انتخابات نظام پزشکی در شهر تهران خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب برای روشن شدن اذهان جامعه پزشکی نسبت به برگزاری انتخابات شدند.

به گزارش خبرنگار بی‌باک، در نشست خبری که بعدازظهر سه شنبه با حضور نمایندگانی از جامعه پزشکی برگزار شد، دکتر بهزاد رحمانی جراح عمومی و رئیس موسسه علمی جراحان عمومی با اشاره به این مطلب که ساختار نیم‌بند سازمان نظام پزشکی دچار آسیب و مشکلاتی شده است که با برگزاری این انتخابات همین اندک مشروعیت را نیز از دست می دهد، گفت: دو گروه در این انتخابات متضرر شده اند، گروه اول منتخبین جامعه پزشکی که خودشان اعتقاد دارند آرای به دست آمده برآمده از آحاد جامعه پزشکی نیست و در برزخ انتخابات گیر افتاده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گروه دوم را افرادی دانست که بنا به دلایلی امکان حضور و رای دادن در انتخابات را از دست داده اند.

رحمانی با طرح این سوال که افراد منتخب نظام پزشکی در تهران در صورت نشستن بر روی صندلی های خود می بایست پاسخگوی بدنه جامعه پزشکی باشند، گفت: سوالی که از دوستان مطرح می شود این است که چگونه حق انتخاب را رعایت نکرده اید.

وی ادامه داد: ما اعتقاد داریم کسانی که نتوانسته اند در انتخابات شرکت کنند به نوعی حقوق آنان ضایع شده و تنها راه تامین حقوق آنان به غیر از تجدید انتخابات نیست.

رحمانی افزود: اگر راه های قانونی اعتراض به انتخابات نظام پزشکی در تهران بسته شود، ما پیشنهاد می کنیم منتخبین نظام پزشکی نیز استعفا بدهند که البته این یک امر شخصی است.

وی همچنین بر ضرورت تشکیل کمیته حقیقت‌یاب از بدنه جامه پزشکی برای بررسی روند انتخابات نظام پزشکی تاکید کرد و گفت: پیشنهاد ما این است که از طرف وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی این کمیته حقیقت‌یاب حمایت شود تا آنچه که از نتیجه این کمیته به دست می آید، باعث قانع شدن اذهان جامعه پزشکی شود.

در ادامه فرهاد تیمورزاده پزشک عمومی نیز با اشاره به اینکه عنوان می شود در این دوره از انتخابات استقبال پرشورتر از دوره قبل بوده است، گفت: در دوره قبل ۳۴۰۰ پزشک در انتخابات نظام پزشکی تهران شرکت کرده بودند که در این دوره به ۴۵۰۰ نفر افزایش یافته است، اما ما نباید نسبت به حضور ۵ هزار پزشک در انتخابات نظام پزشکی سال ۸۳ بی اعتنا باشیم و این در حالی است که در سال ۸۷، ۶ هزار پزشک در انتخابات شرکت کرده بودند.

همچنین بابک خطی پزشک کودکان نیز در این نشست خبری اظهار داشت: صحبت های بسیاری از طرف مجریان انتخابات مبنی بر بالا بردن مشارکت انجام شد و وعده های بسیاری داده شد، اما آنچه را در روند برگزاری انتخابات شاهد بودیم، این گونه نبود.

وی افزود: آیا این نظام پزشکی می تواند حقوق صنف را حفظ کند و از حق افراد جامعه دفاع کند؟

خطی ادامه داد: متولی انتخابات نظام پزشکی وزارت بهداشت بوده که برنامه ریزی سلامت جامعه را برعهده دارد و حالا این سوال پیش آمده چرا این اتفاق افتاده و چگونه می خواهند این حق را به صنف بازگردانند.

در ادامه محمود بُرفه ای رادیولوژیست در این نشست خبری گفت: اگر این انتخابات ناخوشایند رخ نمی داد، شاهد نظام پزشکی قدرتمندی بودیم که شانه به شانه وزارت بهداشت قرار می گیرد.

وی افزود: متاسفانه با روندی که در برگزاری انتخابات نظام پزشکی شاهد بودیم، خدشه بزرگی به مقبولیت نظام پزشکی وارد شد، به طوری که افراد به دلیل فریب خوردن نتوانستند رای الکترونیک بدهند و وزارت بهداشت نیز این اطمینان را داده بود که انتخابات الکترونیکی برگزار خواهد شد.

برفه ای تاکید کرد: معتقدیم حقی ضایع شده و این انتخابات مخدوش است.


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۴۳۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از برگزاری انتخابات اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش تابناک، بر اساس اعلام ستاد انتخابات کشور، تبلیغات دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنج‌شنبه «۱۳ اردیبهشت ماه» آغاز می‌شود و تا پنج‌شنبه «۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳» ساعت هشت صبح ادامه دارد.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است. در این حوزه‌های انتخابیه ۹۰ نفر برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس شورای اسلامی با هم رقابت می‌کنند.

انتخابات در هشت حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه، چهار صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، سه صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است.

کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا اصلا در کل کشور رأی نداده باشند.

برای دومین دور از انتخابات مجلس دوازدهم حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در نظر گرفته شده است که شامل شعب شهری، روستایی، ثابت و سیار می‌شود.

عوامل اجرایی در کل ۲۲ حوزه انتخابیه مشخص شده و تا ۱۳ اردیبهشت در سامانه جامع انتخابات نهایی خواهد شد.

تبلیغات از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنج‌شنبه «۱۳ اردیبهشت ماه» آغاز می‌شود و تا پنج‌شنبه «۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳» ساعت هشت صبح ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغات که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود. البته امکاناتی در استان‌ها از ناحیه دستگاه‌های اجرایی در اختیار نامزدها قرار گرفته که می‌توانند استفاده کنند.

در استان تهران، صرفا حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس الکترونیکی خواهد بود و در حوزه انتخابیه ورامین و قرچک ثبت رأی به صورت تعرفه است.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیداهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • حمایت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران از خیزش ضد صهیونیستی دانشجویان و اساتید آمریکا
  • حمایتی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران از خیزش ضد صهیونیستی دانشجویان و اساتید آمریکا
  • ضرورت حفظ کرامت جامعه‌ پزشکی/ رسیدگی به وضعیت دستیاران
  • جزئیات جدید از برگزاری انتخابات اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خودکشی پزشکان ایرانی در مرز هشدار؛ مشکل کجاست؟
  • نظارت مدیریت بحران بر ایمنی نمایشگاه کتاب تهران
  • جزئیات خودکشی یک فوق‌تخصص روماتولوژی | سمیرا آل‌سعیدی که بود و چرا دست به خودکشی زد؟
  • پزشکی به شرط کسب درآمد
  • درخواست غزه از گوترش برای تشکیل کمیته تحقیق بین‌المللی درباره کشتار بیمارستان ناصر
  • خواسته‌های بحق جامعه کارگری، تشکیل تشکلات کارگری در واحد‌های تولیدی