Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@23:52:26 GMT

در ۱۰ سال گذشته بیش از ۳۰ بار خون اهدا کرده ام

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۵۲۱۸۳

در ۱۰ سال گذشته بیش از ۳۰ بار خون اهدا کرده ام

روز نهم مرداد ماه، سالروز تاسیس سازمان انتقال خون، در ایران به نام روز اهدای خون نامگذاری شده است. این روز بهانه ای شد که به سراغ یکی از همشهریان بهاری که سابقه طولانی مدت در اهدای خون دارد برویم و گفتگویی با این فرد داشته باشیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل ازبهارانه، اصغر کریمی مردی 39 ساله و متاهل است که در مدت 10 ساله بیش از 30 بار اهدای خون داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هدفش از اهدای خون را سلامتی بدن و کمک به دیگر هم نوعان خود بیان کرد و گفت: اهدای خون اهدای زندگی است و من وقتی می دانم که با اهدای خون می توانم به دیگر هم نوعانم کمک کنم ترغیب می شوم که این کار را ادامه دهم.

وی ادامه داد: گذشته از آن اهدای خون خود کمک زیادی به سلامتی جسم و بدن می کند. توصیه های زیادی از افراد شنیده ایم که برای اینکه خون خود را تصفیه کنند بروند و حجامت کنند ؛ اما با اهدای خون بدون اینکه حجامت کنیم می توانیم خون خود را تصفیه کرده و به دیگر هم نوعان خود نیز کمک کنیم. اهدای خون هم همان کار حجامت را می کند.

وی که دارای گروه خونی O مثبت است در مورد اثرات اهدای خون گفت: من بعد از اهدای خون کاملا احساس سبکی دارم و ذهنم باز می شود، دید بهتر و خواب راحتی دارم و احساس می کنم بدنم ورزیده تر می شود؛ چرا که در هر بار اهدای خون نیم لیتر خون از بدن خارج می شود و بدن مجبور است که خون جدید تولید کند و این باعث می شود که خون بدن تصفیه شود.

وی در پاسخ به اینکه «آیا در موارد اضطراری هم شده که اقدام به اهدای خون کنید؟» گفت: بله یک بار در ماه رمضان از تلویزیون اعلام کردند که خون کم داریم ، اهدا کنندگان مستمر به مرکز اهدای خون مراجعه کنند و من رفتم و خون دادم.

کریمی کارت اهدای خون خود را نشان داد و گفت: افرادی که خون اهدا می کنند دارای کارت هستند که این کارت ها با رنگ های مختلف نشان می دهد که اهدا کنندگان چه میزان خون اهدا می کنند. کارت اهدای خون من به رنگ قرمز است که رنگ قرمز مخصوص افرای است که بالای 30 بار خون اهدا کرده اند.

وی در مورد خاطره خود از اهدای خون گفت: یک بار که برای اهدای خون به مرکز مراجعه کردم به من گفتند که چون بیش از حد نرمال در سال خون اهدا کرده ام خودم با کم خونی مواجه شده ام و میزان گلوبول قرمزخونم پایین آمده و به همین خاطر تا یک سال از من خون نگرفتند تا گلوبول های خونم به حالت نرمال برگشت.

وی در ادامه به دیگر افراد هم توصیه کرد که برای اهدای خون اقدام کنند و گفت: اهدای خون اهدای زندگی است و اینکه بدانی خونی که اهدا می کنی ممکن است باعث نجات جان یک نفر دیگر شود خود باعث ترغیب فرد برای مراجعه های بعدی می شود و از لحاظ سلامتی نیز بسیار به بدن کمک می کند و احساس سبکی به انسان می دهد. توصیه من به افرادی که از سلامتی خود مطمئن هستند این است که برای اهدای خون به مرکز انتقال خون مراجعه کنند ، چرا که در این مرکزحتی به طور رایگان آزمایش هایی از خون افراد می گیرند تا از سلامت خون فرد مطلع شوند و نتیجه را هم به خود فرد اطلاع می دهند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۵۲۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری

جایزه بهترین مستند چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو به «رخ» ساخته سام کلانتری از ایران اهدا شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم در مسکو با اهدای جایزه سنت جرج طلایی به فیلم «شرم» محصول مکزیک و قطر به کار خود پایان داد. جایزه سنت جرج نقره‌ای بهترین کارگردانی به همراه دو جایزه جنبی جایزه نت پک [شبکه ارتقای سینمای آسیا]و جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران به فیلم «آه سرد» ساخته ناهید عزیزی صدیق از ایران اهدا شد.


چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو (MIFF) کار خود را به پایان رساند.

نیکیتا میخالکف رئیس جشنواره با اشاره به این که «هشت روز جشنواره، با نمایش ۲۴۰ فیلم از ۵۶ کشور، ۳۸۰ نمایش در ۹ سینما، ۳۹ هزار تماشاگر و بیش از ۷٫۵ هزار مهمان و حضور بیش از ۱۶۰۰ نماینده رسانه برگزار شده است، برپایی این دوره جشنواره را حاصل یک عملکرد خوب ارزیابی کرد.

برنده جایزه بزرگ سنت جرج طلایی این دوره جشنواره، میگل سالگادو کارگردان مکزیکی با فیلم «شرم» محصول مکزیک و قطر بود. این درام داستان دو نوجوان است که توسط یک باند خلافکار اسیر می‌شوند. یکی از آن‌ها می‌میرد، دومی موفق به فرار می‌شود، اما او با خود مبارزه می‌کند و نمی‌تواند به بستگان دوستش در مورد مرگ خود بگوید. کارگردان فیلم پس از دریافت جایزه گفت: «ما این فیلم را درباره معضل بسیار جدی حضور و مشارکت جوانان در باند‌های خلافکار و جنایتکار ساختیم که در مکزیک با آن مبارزه کرده‌ایم و هنوز هم می‌جنگیم.

جایزه سنت جرج نقره‌ای بهترین کارگردانی به همراه دو جایزه جنبی جایزه نت پک [شبکه ارتقای سینمای آسیا]و جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران به فیلم «آه سرد» ساخته ناهید عزیزی صدیق از ایران اهدا شد.
او هنگام دریافت جایزه گفت: حضور در این سالن برای من افتخار بزرگی است. از هیئت داوران جشنواره بسیار سپاسگزارم.

جایزه بهترین بازیگر مرد به خوان رامون لوپز برای «شرم» اهدا شد؛ و ماریکه بیکیرش بازیگر فیلم آلمانی «شلیمازل» جایزه بهترین زن را دریافت کرد.
همچنین جایزه نقره‌ای سنت جرج به فیلم «دروغگو» ساخته یولیا تروفیمووا در مسابقه «پرومیز روسیه» رسید.
سرگئی اورسولیاک کارگردان روسی به دلیل کمک به پیشرفت سینما جایزه ویژه سنت جرج دریافت کرد.

هیئت داوران فیلم «شریک‌ها» ساخته خوزه ماریا فلورس کارگردان اسپانیایی را به عنوان بهترین فیلم کوتاه معرفی کردند. جایزه بهترین فیلم مستند «رخ» ساخته سام کلانتری از ایران اهدا شد.

همچنین جایزه ویژه هیئت داوران به فیلم «نیروانا» به کارگردانی آصف اسلام از بنگلادش رسید. این فیلم صامت سیاه و سفید شبیه یک آلبوم عکس، داستان سفر درونی سه شخصیت را روایت می‌کند.

در مراسم اختتامیه شخصیت‌های مشهور سینما و فرهنگ روسیه از جمله بازیگران سرگئی گرماش و ماکسیم استویانوف، بازیگران زن اکاترینا ولکووا و اولسیا سودزیلوسکایا، کارگردانان الکسی اوچیتل و سرگئی اورسولیاک، نویسنده الکساندر تسیپکین حضور داشتند. سازندگان و بازیگران فیلم سینمایی «تندر اصلی: بازی» که فیلم اختتامیه جشنواره شد نیز معرفی شدند.

این جشنواره در سال ۱۹۳۵ تأسیس شد که آن را به دومین جشنواره قدیمی فیلم جهان پس از رویداد ونیز تبدیل کرد. در سال ۱۹۹۵ اعلام شد که جشنواره فیلم سالانه می‌شود، اگرچه در سال‌های ۱۹۹۶ و ۱۹۹۸ برگزار نشد، اما از سال ۱۹۹۹، MIFF هر سال برگزار می‌شود.

چهل و ششمین جشنواره بین المللی فیلم مسکو (MIFF) از ۱۹ تا ۲۶ آوریل ۲۰۲۴ (۳۱ فروردین تا ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) در پایتخت روسیه برگزار شد.

دیگر خبرها

  • کمک ۳ میلیارد ریالی خیران به مرکز نگهداری معلولان
  • کمک ۳ میلیارد ریالی خیران به مرکز نگهداری معلولان در فسا
  • فیلم/شمسایی قهرمانی آسیا را به «شهید غیرت» اهدا کرد
  • شمسایی: قهرمانی آسیا را به «شهید غیرت» اهدا می کنم + ویدئو
  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری
  • اعضای نوجوان لردگانی به بیماران نیازمند عضو زندگی بخشید
  • اهدای خون در خراسان رضوی هفت درصد رشد کرد
  • ۵۳ درصد از داوطلبان اهدای خون خراسان رضوی «مستمر» هستند
  • رشد هفت درصدی اهدای خون در خراسان رضوی
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری