Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@04:45:09 GMT

کتابخانه تخصصی ادیان در سمنان راه‌اندازی می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۵۷۰۷۷

کتابخانه تخصصی ادیان در سمنان راه‌اندازی می‌شود

رئیس اداره تبلیغات اسلامی سمنان گفت: برای اولین بار کتابخانه تخصصی ادیان در سمنان راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری تسنیم از سمنان، حجت‌الاسلام غلامرضا زاهدی بعد از ظهر امروز در آئین اهدای کتاب به کتابخانه‌های عمومی استان سمنان که در اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان برگزار شد ضمن تبریک دهه کرامت اظهار داشت: در استان سمنان عدم وجود یک کتابخانه تخصصی در حوزه معارف دینی و ادیان الهی به‌عنوان یک خلأ احساس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اداره تبلیغات اسلامی سمنان درصدد راه‌اندازی یک واحد کتابخانه تخصصی ادیان در سمنان است تصریح کرد: کتاب‌های مربوط به این کتابخانه خریداری‌شده است و برای ایجاد فضای مناسب و امکانات مطالعه نیازمند همکاری اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان هستیم.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی سمنان خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی این کتابخانه می‌توان برخی کتاب‌های عمومی و مذهبی را نیز در اختیار اعضای آن قرار دهیم.

وی با بیان اینکه عضویت در این کتابخانه برای عموم مردم آزاد است گفت: ارتقا سطح فرهنگ اجتماعی و فرهنگ دینی مردم و بالا بردن اطلاعات عمومی افراد از اهداف مهم تأسیس این کتابخانه است.

علی سما کوش مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان نیز در این جلسه با بیان اینکه افزایش تعداد کتابخانه‌های عمومی و ارتقا سطح کیفی کتاب‌ها در دستور کار قرار دارد اظهار داشت: بالغ‌بر 60 هزار نفر عضو کتابخانه‌های عمومی استان سمنان هستند.

وی با تأکید بر اینکه استان سمنان ظرفیت‌های فرهنگی مطلوبی دارد یادآور شد: افزایش زمان مطالعه و استفاده از کتاب‌های فرهنگی و همچنین راه‌اندازی کتابخانه‌های عمومی در مناطق محروم ازجمله اهدافی است که این اداره کل دنبال می‌کند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان بیان کرد: برای راه‌اندازی و تقویت منابع کتابخانه‌های عمومی استان سمنان نیازمند کتاب‌های جدید در بخش‌های علمی، فرهنگی و مذهبی هستیم که تاکنون بالغ‌بر 40 هزار جلد کتاب به استان سمنان ارسال‌شده است.

انتهای پیام/

R41366/P1377/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۵۷۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین کتابخانه دیجیتال ملی جهان در فنلاند راه‌اندازی شد

فنلاند در راستای طرح دیجیتالی کردن خدمات، نخستین کتابخانه الکترونیک جهان را راه‌اندازی کرده است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، کتابخانه ملی فنلاند خدمات کتابخانه الکترونیکی خود را راه‌اندازی کرده است که به عنوان یک پلتفرم پیشگام در جهان معرفی شده است. در حال حاضر، این شبکه برای ۸۵ درصد از ساکنان فنلاند در دسترس خواهد بود. این کتابخانه الکترونیکی به عنوان یک برنامه قابل دانلود برای گوشی‌ها و تبلت‌ها در دسترس است و به کاربران امکان می‌دهد کتاب‌های الکترونیکی، صوتی و مجلات دیجیتال را امانت بگیرند. این کشور، رویکرد دیجیتال را برای در دسترس قرار دادن هرچه بیشتر خدمات مرتبط با کتاب انجام داده است تا هرچه بیشتر فرهنگ کتابخوانی را ترویج دهد.

به جای کارت کتابخانه، هنگام اولین ثبت‌نام برای سرویس از احراز هویت پیشرفته استفاده می شود. هر کسی که شهرداری محل سکونتش به این سرویس ملحق شده است، می‌تواند از کتابخانه الکترونیکی استفاده کند. هزینه این خدمات به ازای هر ساکن برای شهرداری ها ۰.۷ یورو است.

بر اساس گزارش ها، سرویس مشابه و در عین حال متفاوتی در دانمارک نیز توسعه یافته است و این ایده در سایر کشورهای شمال اروپا نیز در حال اجراست.

به عنوان یک سرویس جدید، مدیران پروژه هنوز نمی‌دانند که چگونه این رویکرد در آینده توسعه خواهد یافت. فقط زمان نشان می‌دهد که کدام اقلام بیشتر برای استقراض درخواست می‌شوند. کاربران برنامه همچنین می‌توانند بازخورد خود را در مورد این سرویس ارسال کنند و به پیشرفت بعدی آن کمک کنند.

به نظر می‌رسد که کتابخانه الکترونیکی نیز از بعضی مشکلات ذاتی کتابخانه های قدیمی رنج می‌برد، به‌ویژه این واقعیت که کاربران احتمالاً باید مدتی منتظر بمانند تا مطالب جدید منتشر شده برای امانت در دسترس قرار گیرند.

اما نکته مهم این است که مطالب خواندنی به زبان های فنلاندی، سوئدی و انگلیسی در دسترس خواهد بود.

کد خبر 749601

دیگر خبرها

  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است
  • رونمایی از کتاب «دنیای کسی را عوض کرده‌ای؟»
  • مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب
  • شماره هجدهم کتاب هدهد سفید در نمایشگاه کتاب رونمایی می‌شود
  • افزایش ۲۰ درصدی اعضای کتابخانه‌های فعال در استان اردبیل
  • اولین کتابخانه ملی دیجیتال جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • اولین کتابخانه دیجیتال ملی جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • اهتمام نهاد کتابخانه های عمومی برای حمایت از آثار ادبیات پایداری