Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-05@20:39:51 GMT

ماجرای بی‌پولی نادر مشایخی در وین

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۵۷۳۱۷

ماجرای بی‌پولی نادر مشایخی در وین

شب گذشته خندوانه با میزبانی از نادر مشایخی موزیسین سرشناس ایرانی به روی آنتن رفت.
به گزارش جهان نيوز، شب گذشته نادر مشایخی موزیسین سرشناس ایرانی فرزند جمشید مشایخی مهمان برنامه خندوانه بود.
وی با دعوت رامبد جوان با عصا وارد صحنه شد و دلیل استفاده از عصا را بیماری ام اس عنوان کرد و گفت: 35 سال است که به این بیماری مبتلا شده‌ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی که از 17 سالگی به خارج از کشور رفته بود، علاقه به هموطنان را دلیل برگشتن به ایران برشمرد و گفت: فکر می‌کردم چیزی در ایران جا گذاشتم و دوست داشتم بین هموطنانم باشم.
مشایخی درباره دلیل ادامه ندادن حرفه پدر گفت: البته من تا 16 سالگی در این حرفه بودم. یک بار پدرم با من صحبت کرد و گفت چه تصمیمی می‌گیری؟ یا بازیگری را انتخاب کن یا آهنگسازی. پارویت هر چه پهن‌تر باشد سرعتت کمتر خواهد بود!
این هنرمند سپس برای قطعه‌ای که خودش ساخته بود، روایتی تعریف کرد. او در رابطه با این قطعه گفت: این قطعه، به نوعی بریکولاژ به معنی سرهم بندی است. ما ایرانی‌ها خیلی خوب می‌توانیم سرهم بندی کنیم مثال این توانایی «گبه» است. این ویژگی منحصر به فرد ما ایرانی‌هاست. خوب است که روی این مکانیک ذهنی و تفکری کار کنیم.
وی دوران یادگیری موسیقی در خارج از کشور را دوران سختی دانست و گفت: برای تحصیل به دانشگاه موسیقی وین رفتم. چهار سال رهبری و چهار سال آهنگسازی هم جزو آموزش‌هایی بود که باید می‌دیدیم. سال‌های اول سخت گذشت. مشکلات مالی داشتیم. حتی گاهی گرسنه می‌ماندیم. دوران سختی بود و به تدریج یاد می‌گرفتیم چگونه زندگی کنیم.
مشایخی پیرامون تفاوت شخصیتی ایرانی‌ها و اروپایی‌ها بیان کرد: اروپایی‌ها حالت چرخ دنده دارند و در آنجا آدم‌ها به یکدیگر اهمیت نمی‌دهند. ولی اینجا وجدان ابزار قضاوت است. در ایرانی‌ها وجدان ذاتی وجود دارد که باعث می‌شود راجع به آد‌م‌های دیگر و خودشان قضاوت کنند.
وی درباره اوضاع موسیقی در ایران در حال حاضر بیان کرد: به نظر من جوان‌ها اکنون در شرایطی هستند که هیچ وقت در تاریخ موسیقی ایران نبودند. زیرا در حال حاضر جوان‌ها فردیت را کشف می‌کنند و متوجه می‌شوند که همه انسان‌ها فردیت دارند. موسیقی پیشرفت خواهد کرد و به همین ترتیب قوانین هم تغییرمی‌کند برای اینکه جوان‌ها بسیار با قدرت کار می‌کنند.
در قسمت بعدی برنامه، مشایخی، وحید افتخارحسینی مدیر اینتر ارکستر را معرفی کرد.
افتخارحسینی گفت: تاکنون یک کنسرت برگزار کردیم و الان در حال برگزاری کنسرت دوم هستیم و قرار است که در شهرستان‌ها نیز برنامه داشته باشیم. این ارکستر یک ارکستر بین فرهنگی است و به نوعی هم نشینی موسیقی ایرانی و سمفونیک است.
جوان از مشایخی پرسید: آیا فیلمساز هلندی درباره شما فیلم ساخته است؟ مشایخی پاسخ داد: بله و قرار است این فیلم در خانه هنرمندان اکران شود. این فیلم محصول سال 2010 است و نام آن «گذران» است.
وی درباره تاثیر نوع موسیقی بر روی زندگی گفت: مسلما نوع موسیقی روی زندگی تاثیر می‌گذارد. من موسیقی جاز را دوست دارم و اگر به دنبالش می‌رفتم همه چیز زندگی‌ام تغییر می‌کرد.
سپس، با پخش یک موزیک زیبا از ساخته‌های مشایخی، وی به دوربین لبخند 15 ثانیه‌ای زد.
در پایان مشایخی یک قول خندوانه‌ای داد و گفت: فکر می‌کنم برای بیماران ام اس باید کاری انجام بدهم. بنابراین برای این بیماران کنسرت رایگان برگزار می‌کنیم و یا بلیط‌های رایگان به انجمن ام اس ایران هدیه می‌کنیم.

منبع:باشگاه خبرنگاران

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۵۷۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحوم قلی‌پور کیمیای فرهنگ و هنر ایران اسلامی بود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمود سالاری معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی درگذشت مرحوم عیسی قلی‌پور هنرمند پیشکسوت موسیقی مقامی و از آخرین بازماندگان بخشی‌های کرمانج خراسان شمالی را تسلیت گفت.

در متن پیام محمود سالاری آمده است:

«إنا لله و إنا الیه راجعون

بزرگان موسیقی مقامی در این خاک پهناور هر کدام سرمایه ای سترگ اند که مانندشان یافت نمی شود و باید آنان را کیمیاهای فرهنگ و هنر ایران اسلامی خواند.

درگذشت استاد عیسی قلی‌پور مشهور به عیسی بخشی که از ناموران موسیقی خراسان شمالی بود و به گویش‌های ترکی بجنوردی، کرمانجی، فارسی و ترکمنی مسلط و سالیانی را خنیاگر نغمات مذهبی و آیینی بود از همین سنخ است.

درگذشت این استاد نامی را به همه هنردوستان و اصحاب فرهنگ و هنر ایران اسلامی تسلیت عرض می‌کنم.

رفتن او سنگین و ثلمه ای است بر پیکر موسیقی خراسان شمالی.

روح مطهرش غرق در رحمت الهی باد.»

کد خبر 6096174 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • بزرگداشت نیمای آواز ایرانی در چهل و ششمین نشست «آیین آواز»
  • واکنش جمشید مشایخی، علی حاتمی و بهمن فرمان‌آرا به احضار هنرمندان به دادگاه انقلاب در بهار ۵۹/ از شجریان تا کرم رضایی برای پاره‌ای توضیحات احضار شدند
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • دوقلوهای اصفهانی آهنگ شیرازی منتشر کردند/داستان به روز رسانی شدن!
  • ماجرای بدن رنجور سردار آزمون چیست؟
  • (ویدئو) روایت زنده‌یاد ناصر چشم‌آذر از ساخت موسیقی متن فیلم «ای ایران»
  • مرحوم قلی‌پور کیمیای فرهنگ و هنر ایران اسلامی بود
  • تماشای یک منظومه عاشقانه و انسانی در تهران/ چرا کارگردان شدم؟
  • پادکست| تحلیل بازار طلا و ارز در هفته دوم اردیبهشت/ روند بازار‌ها در هفته آینده چگونه است؟
  • هویت شهید «مجتبی نادر طهرانی» شناسایی شد