Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: جهاد دانشگاهی در گسترش فرهنگ انقلاب و همچنین تأسیس آموزشگاه‌هایی که در نقاط مختلف می‌توانست به مهارت‌آموزی کمک کند خیلی خوب کارکرد، اما از همه این‌ها درخشان‌تر وارد شدن جهاد دانشگاهی به مباحث توسعه علم ژنتیک بود که در این زمینه عالی کار شده است.

حیدرعلی عابدی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره عملکرد جهاد دانشگاهی در 38 سال گذشته اظهار داشت: جهاد دانشگاهی در همان اوایل انقلاب کارهای ارزشمندی را در دوران دفاع مقدس انجام داد که فراموش شدنی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارهایی بود که آن زمان در قالب قوانین و مقررات دانشگاه‌های ما خیلی قابلیت اجرا نداشت و جهاد دانشگاهی تشکیل شد که نیازهای جامعه را با استفاده از اختیارات ویژه‌ای که در نهادهای انقلابی بود مرتفع کند.

عابدی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی در گسترش فرهنگ انقلاب و همچنین تأسیس آموزشگاه‌هایی که در نقاط مختلف می‌توانست به مهارت‌آموزی کمک کند خیلی خوب کار کرد، اما از همه این‌ها درخشان‌تر وارد شدن این نهاد به مباحث توسعه علم ژنتیک بود که خیلی عالی کار شد و نمونه‌اش همین موسسه تحقیقاتی رویان است که در نوع خودش کم‌نظیر است.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: جهاد دانشگاهی در اوایل کارش به‌خوبی توانست ارتباط میان دانشگاه و صنعت را برقرار کند.

عابدی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در استان نقش بسیار فعالی داشته به خصوص در زمینه در دسترس قرار دادن کتب مورد نیاز دانشگاهیان نقش مهمی را ایفا کرده است و کتابخانه این واحد بسیار غنی است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در همین خصوص افزود: پژوهشگاه رویان در اصفهان خیلی خوب عمل کرده است. دکتر نصر با همکاری مرکز رویان کارهای ارزنده علمی خیلی خوبی را انجام داده است.

وی گفت: در زمینه صنعت و آب شاخه جهاد دانشگاهی در دانشگاه صنعتی اصفهان مطالعات بسیار خوبی دارد. نسبت به امکانات و تسهیلات و اعتباراتی که جهاد دارد فکر می‌کنم جهاد دانشگاهی اصفهان جهش‌های خوبی داشته است.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در خصوص نوع مأموریت‌هایی که باید به جهاد دانشگاهی واگذار شود، خاطرنشان کرد: فکر می‌کنم جهاد دانشگاهی الگوی بسیار خوبی دارد و آن الگو موسسه رویان است. یعنی باید وارد کارهایی شود که دیگران توان انجام آن کارها را ندارند.

عابدی ادامه داد: جهاد دانشگاهی باید از کارهایی که بخش خصوصی می‌تواند وارد آن شود فاصله بگیرد و اجازه دهد بخش خصوصی بیشتر فعال شود و باید بیشتر وارد کارهایی شود که هم نیاز کشور است و هم نیاز به یک نبوغ خاص دارد مانند رویان به‌عنوان یک نمونه خوب برای جهاد دانشگاهی است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، گفت: جهاد دانشگاهی در حوزه فرهنگ خوب کار کرده است. البته حوزه فرهنگ یک حوزه بسیار وسیع است که جهاد دانشگاهی در آن باید نقشی را پیدا کند. کسانی که در عرصه فرهنگ کار می‌کنند مؤسسات متعددی هستند و همه آن‌ها کارهای متعددی را در بعد فرهنگی انجام می‌دهند. جهاد دانشگاهی باید ببیند در این حوزه چه جایگاهی می‌تواند پیدا کند و از انجام کارهای تکراری بپرهیزد.

وی افزود: در سه دهه گذشته جهاد دانشگاهی در مجموع خوب کار کرده است اما باید قوی‌تر وارد بحث تحصیلات تکمیلی پژوهش محور شود. مثلاً 50 ریز پروژه را تعریف کند تا دانشجویان دکترا بتوانند این پروژه‌ها را به اتمام برسانند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۶۱۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی

رئیس اداره مدیریت بحران سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: سیلاب اخیر به بخش زراعی و باغی استان ۳۹۰ میلیارد ریال خسارت وارد کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، محمد جواد تشکری امروز _ دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: براساس ارزیابی سازمان جهاد کشاورزی استان، خسارات وارده به بخش باغی و زراعی شهرستان‌های بجنورد، اسفراین، بجنورد، جاجرم در سیلاب اخیر ۳۹ میلیارد تومان است.

وی افزود: بیشترین خسارت در سنخواست از توابع شهرستان جاجرم به میزان ۲۵ میلیارد تومان گزارش شد.

رئیس اداره مدیریت بحران سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: وقوع سیلاب به ۷۲۸ هکتار از مزارع و ۹۰ هکتار از باغ‌های سنخواست خسارت وارد کرد.

تشکری با تاکید بر اینکه بیمه کشاورزی تنها و مؤثرترین روشی است که دولت می‌تواند از طریق آن برای جبران بخشی از خسارت‌ها به کشاورزان و باغداران کمک کند، تصریح کرد: به ۵۸ کیلومتر از جاده‌های بین مزارع ۲۰ تا ۳۰ درصد خسارت وارد شده است.

وی از خسارت سیل به ۱۴ کانال، استخر، آب‌بند و پنج رشته قنات در اسفراین و چهار واحد دامپروری خبر داد.

کد خبر 751072

دیگر خبرها

  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی ارتباط بین‌المللی خود را گسترش می‌دهد
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • خیزش دانشگاهی علیه ظلم در جهان آغاز شده است
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه‌های عراق
  • (ویدئو) رئیس دانشگاه شهید بهشتی: در اتفاقات ۱۴۰۱، پلیس ایران وارد هیچ دانشگاهی نشد
  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی