Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسام الدین شریف نیا عضو هیات مدیره انجمن علمی اقتصاد و مدیریت داروی ایران در گفت و گو با خبرنگارحوزه بهداشت و درمانگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛در خصوص بار هزینه‌ای طرح تحول سلامت به صنعت دارویی کشور، گفت: عدم وجود منابع پایدار سبب شده تا هزینه‌های طرح تحول درحوزه دارو وارد شود و اگر قیمت‌گذاری اصلاح نشود احتمال ورشکستگی شرکت‌های تولید دارو وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گران شدن دارو به معنی فشار آمدن به مصرف‌کننده نیست؛ چراکه افزایش قیمت باید تحت پوشش بیمه بوده تا پرداخت از جیب مردم افزایش نیابد.

وی با بیان اینکه دارو حوزه‌ای تخصصی بوده، اما این مسئله باعث نمی‌شود که انحصاری در آن وجود داشته باشد؛ تصریح کرد: همه نمی‌توانند به این حوزه وارد شوند چراکه دارو با سلامت مردم سر و کار دارد، همچنین دارو بازاری قانونی بوده، اما تخصص‌گرایی آن سبب شده تا از سایر بازار‌ها جدا شود.

عضو هیات مدیره انجمن علمی اقتصاد و مدیریت داروی ایران با بیان اینکه در کشور‌های پیشرفته 18 تا 20 درصد داروسازان در بیمارستان‌ها به کار گرفته می‌شوند، اظهار کرد: اگر به فکر اشتغال داروسازان هستیم باید کارانه آن‌ها را بپردازیم، زیرا با لحاظ کردن ۲ هزار تومان در نسخ بیماران به عنوان حق فنی هیچ فردی نمی‌تواند سلامت داروی بیمار را تضمین کند.

شریف نیا با اشاره به اینکه ساخت دارو‌های ترکیبی نیز مسئولیت بالایی دارد؛ بیان کرد: به هیچ عنوان تعرفه‌های آن واقعی و مناسب نبوده و اگر متولیان امر نگران داروسازان هستند؛ چرا نمی‌گویند در بیمارستان‌ها مشغول کار شوند، زیرا کارانه داروسازان را پرداخت نمی‌کنند.

وی با اشاره به چالش‌های اساسی در بخش دارویی کشور گفت: از جمله چالش‌های صنعت دارو روش قیمت‌گذاری دارو در کشور است به طوری که در حوزه تولید داخلی، صنعت تولید دارو سرکوب شده و حتی قیمت‌گذاری به سمت ضرر شرکت‌های تولیدی می‌رود و قیمت‌گذاری باعث شده که نتوانیم هزینه بازاریابی دارو را پرداخته و بازار کشور‌های منطقه را از دست داده ودرصادرات دارو هم دچار مشکل شویم.

انتهای پیام/

نحوه قیمت گذاری دارو در ایران

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۶۲۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، حمیدرضا اینانلو افزود: ۲۰ کشور آفریقایی و ۲۰۰ تاجر در اجلاس اخیر اقتصادی تجاری ایران و آفریقا حضور داشتند که با توجه به ظرفیت‌های صنعتی بالای کشورمان زمینه همکاری با آنان مورد بحث و گفت و گو قرار گرفته و بررسی شد.

وی با بیان توانمندی‌های ایران در عرصه سلامت، ادامه داد: ایران با توجه به پشتوانه بومی‌سازی که در حوزه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی داشته است می‌تواند توانمندی خود را به کشورهای دیگر ارائه دهد، همچنین در مورد خدماتی که برای تجهیز بیمارستان و بیمارستان سازی لازم است، آمادگی داریم که به کشورهای آفریقایی کمک کنیم و این مراکز را با صد در صد تجهیزات پزشکی به مرحله بهره برداری برسانیم.

به گفته اینانلو، زمینه همکاری در مورد انتقال تکنولوژی و مشاوره صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نیز با توسعه روابط با این کشورها امکان پذیر است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • افزایش هزینه نگهداری و تعمیر لوکوموتیوها در پنج سال گذشته
  • رشد۵برابری معاملات بورس انرژی در اجرای طرح اصلاح نقدینگی صنعت برق
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • نحوه رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی در سند تحول
  • رویه‌های بندری در هرمزگان اصلاح می‌شود