Web Analytics Made Easy - Statcounter

زمان معرفی احتمالی کابینه دولت دوازدهم از سوی حجت الاسلام روحانی به مجلس شورای اسلامی مشخص شد.

به گزارش صدای ایران احمد امیرآبادی عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به معرفی وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم از سوی رئیس‌جمهور به مجلس، اظهار داشت: پیش‌بینی بنده این است که آقای روحانی لیست کابینه پیشنهادی دولت دوازدهم را امروز و همزمان با مراسم تحلیف به مجلس تقدیم نکند و احتمالا روحانی کابینه دوازدهم را سه‌شنبه این هفته به مجلس تقدیم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت‌رئیسه مجلس در تشریح علت تقدیم نکردن لیست پیشنهادی دولت دوازدهم از سوی رئیس‌جمهور به مجلس در مراسم تحلیف، اظهار داشت: با توجه به اینکه مراسم تحلیف رئیس‌جمهور به نوعی مانور اقتدار برای جمهوری اسلامی است و برای همه مسئولین اهمیت دارد، بنابراین نباید تحت‌الشعاع معرفی کابینه قرار گیرد که اینها از دلایل احتمال معرفی نکردن کابینه دوازدهم از سوی رئیس‌جمهور به مجلس است.

روحانی به اندیشه یاران بیش از اندیشه مخالفان احترام بگذارد

همچنین عصر ایران نوشت:
هادی غفاری نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در مورد بحث سهم خواهی برخی جریان‌ها از حسن روحانی در دولت دوازدهم گفت: کسانی که نقشی در پیروزی دکتر روحانی نداشتند، نباید انتظاری داشته و سهم خواهی یا کارشکنی کنند تا میز بازی را بهم بریزند.

عضو شورای مرکزی مجمع نیروهای خط امام گفت: رفتار و کابینه دولت باید منطبق باشد با خواسته اکثریتی که به روحانی رای داده و انتخاب کرده‌اند. دولت باید بر اساس اراده مردم اداره شود، خواسته‌های مردم زیاد است از مشخص‌ترین مطالبات ان‌ها آزادی‌های سیاسی و اجتماعی است به این معنی که مردم بتوانند «راحت حرف بزنند، بنویسند و انتخاب کنند» مردم سالاری که ما در انتخابات شاهد بودیم باید در عمل هم نظاره گر باشیم.

وی ادامه داد: دولت باید قدرت و توانایی داشته باشد که با فقر عمومی مردم دست و پنجه نرم و مبارزه کند با دغدغه‌مندی مردم بستیزد و به سمتی پیش رود که مردم جامعه از یک رفاه اقتصادی مناسب برخوردار شوند. بدون شک ما هم در داخل کشور و هم در خارج مخالفانی داریم که نظام باید با این افراد مدارا نه به معنای وادادگی اما به معنی اینکه دشمن زائی نکند، ما یک مدارا داریم یک دشمن زائی بنابراین باید مراقب بود و اسیر حرکت‌های انحرافی نشد.

رئیس موسسه الهادی تصریح کرد: در حال حاضر دو سه جریانند که توقعاتی از آقای روحانی دارند؛ اولین گروه کسانی هستند که برای ادامه دولت حسن روحانی زحمت فراوان کشیده‌اند و انتظار دارند، بهرحال «هر کسی کار می‌کند منتظر دستمزد است قرار نیست بعد از کار بگوییم برو بسلامت و صلواتی بفرست» این حرف بی‌مایه‌ای است.

وی افزود: پس گروهی از دوستان و جامعه ما از کسانی‌اند که برای ادامه حیات دولت یازدهم تلاش داشتند، شخص من از کسانی بودم که در زمان انتخابات بالغ بر ده‌ها شهرستان رفته و سخنرانی کردم وقت گذاشته و از خانه و زندگی‌ام زدم تا اقای روحانی رای بیاورد، طبیعی است که انتظاراتی دارم منتها در اینجا یک بحث وجود دارد؛ توقعات و خواسته‌های شخصی که با آن به شدت مخالف هستم. ما برای اینکه شخص خودمان به قدرت برسیم، فعالیت نکرده‌ایم بلکه برای تفکرمان تلاش کردیم اندیشه ماست که باید در راس کار باشد و این خواسته کاملا طبیعی و بحق است.

نماینده پیشین مجلس اظهار کرد: گروهی هم هستند که به هیچ قیمتی حاضر به قبول شکست نیستند و خود را طلبکار می‌دانند مدعی بودن و ماندن در صحنه هستند این توقع آن‌ها کاملا بیجاست «اگر بودید که رای می‌آوردید پس شما نیستید» اما یک نکته‌ای در رابطه با این‌ها باید مد نظر باشد؛ آیا باید کسانی که مخالف ما هستند را خفه کرد؟! خیر. باید آزادی بیان داشته باشند، نقد کنند و از آزادی‌های سیاسی برخوردار باشند، اینکه رای نداده‌اند حق صحبت نداشته باشند حرف سخیف و بدی است.

غفاری با اشاره به اینکه؛ اوایل انقلاب مد شده بود می‌گفتند: «کسی که رای نداره حق نظر نداره» این بد است حق نظر باید برای همه باشد اما حق نظر با حق فحش و تخریب فرق دارد نباید طلبکار باشند آن‌ها نقشی در پیروزی دکتر روحانی نداشتند و نبایدانتظاری داشته و سهم خواهی و یا کارشکنی کنند تا میز بازی را بهم بریزند. ادامه داد: «اما عدهٔ دیگری هم هستند که بدون در نظر گرفتن شرایط حال حاضر کشور با دنبال کردن یک ایده آلیستی ان‌ها گمان دارند، می‌توانند کسانی را پیدا کرد که صد در صد همه را راضی و آرام کند بالاخره هر کسی سر کار می‌آید یک طیف مخالف و یک طیف موافق دارد «آقای روحانی هم دچار چنین چالشی است منتها حرف اصلی من به عنوان یک اصلاح طلب این است که؛» اقای روحانی به اندیشه یارانش بیش از اندیشه مخالفانش احترام بگذارد و در جهت تحقق فکر ان‌ها قدم بردارد »

وی در پایان یادآوری کرد: در بحث وزیر زن و اهل سنت هم اگر نگاه حقیقی و حقوقی باشد درست و پسندیده است اگر جنبه تبلیغاتی داشته باشد که در بوق و کرنا کنند برای جذب رای و هواداری درست نیست. هر کسی لیاقت دارد چه زن و چه مرد و دل در گرو نجات و کمک به کشور داشته باشد و از طرفی توانایی وشایستگی هم داشته باید سرکار بیاید اینکه اصرار به بودن شخص خاصی کنیم بی‌معنا است. هدف اصلی این است که اقای روحانی افرادی را برای کابینه انتخاب کند که بتواند مطالبات مردم را محقق کند و زن و مرد آن تفاوت ندارد.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۸۱۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد

به گزارش «تابناک» به نقل از جماران، چند روز قبل وزیر ارتباطات خبر از مطرح شدن رفع فیلتر گوگل پلی مطرح کرد، در این خصوص جلال رشیدی کوچی عضو کمیسیون امور داخلی و شوراها  به خبرنگار جماران گفت: رئیس شورای فضای مجازی، شورای عالی امنیت ملی، شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس‌جمهور است؛ این‌ها بازی را بلد نیستند و فکر می‌کنند مردم نیز نمی‌فهمند و این بازی را راه انداختند که ما نقشی نداریم. رئیس جمهور می‌تواند تنها با یک خط فیلتر را بردارد، اما این کار را نمی‌کند؛ زیرا نمی‌خواهند.

وی افزود: کاری به دیدگاه زارع پور وزیر ارتباطات ندارم؛ ایشان فرد خوبی است، اما من اگر یک روز در یک دولتی وزیر باشم وقتی ببینم حرفم خریدار ندارد استعفا می‌دهم و بیرون می‌آیم؛ چرا کاسه کوزه‌ها را سر دیگران بشکنم؟! ایشان اگر نمی‌تواند به مردم بگوید. این تصمیم کاملا در اختیار هیات دولت است و فرافکنی نکنند.

عضو کمیسیون امور داخلی و شوراها مجلس، با اشاره به جریان افتادن طرح صیانت، گفت: طرح صیانت علنا از دستور کار خارج شد، ولی زمزمه‌هایی شنیدم که برخی در تلاش هستند در هفته آخر مجلس این طرح را بیاورند و امیدوارم این اتفاق نیفتد. چون معامله کردن با جریان خاص بر سر منافع مردم  قطعا به ضرر مردم است. مدت‌ها امنیت روانی مردم به خطر افتاده است. تکرار مسیرهای غلط پر هزینه‌ها خواهد بود. 

رشیدی در خصوص اینکه آیا باز هم در برابر صیانت خواهد ایستاد؟ افزود: تلاش خود را می کنم رو به روی دولت بایستیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا این معاملات می تواند بر سر آینده هیأت رئیسه مجلس باشد؟ گفت: بله احتمالا همین است.

دیگر خبرها

  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • افشای دلایل رد صلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان
  • افشای دلایل رد صلاحیت حسن روحانی
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان
  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد