Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رئيس‌ جمهور آمريکا روز چهارشنبه گذشته طرح تحريم‎هاي گسترده اين کشور عليه کشورهاي ايران، روسيه و کره‌شمالي را به قانون تبديل کرد.

به گزارش گروه بين‌الملل خبرگزاري ميزان، دونالد ترامپ روز چهارشنبه هفته پيش در نهايت طرح جامع تحريم‌هاي مجلس سنا و کنگره آمريکا عليه ايران، کره شمالي و روسيه را امضا کرد تا آن را به قانون اجرايي تبديل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اين قانون تحريمي آمريکا که از آن به عنوان گسترده‌ترين تحريم‌ها در تاريخ از آن ياد مي‌شود مدعي است که سه کشور تهديدکننده اصلي امنيت آمريکا و متحدانش را به دلايل مختلف هدف قرار مي‌دهد و اجراي آن تأمين‌کننده امنيت آمريکاست.

تحريم‌هاي روسيه

دليل تحريم: واشنگتن، مسکو را به اتهام دخالت در انتخابات رياست‌جمهوري 2016 نقض حقوق بشر و دخالت نظامي در اوکراين، به‌ويژه الحاق شبه‌‍‌جزيره کريمه به خاک خود تحريم مي‌کند.

نهاد‌ها و اشخاص هدف: تحريم‌هاي روسيه افراد و نهاد‌هاي زير را هدف قرار مي‌دهد:

1- امنيت سايبري آمريکا را به نفع دولت روسيه مختل کنند

2- در بخش‌هاي صادراتي انرژي روسيه سرمايه‌گذاري مي‌کنند

3- دادوستد‌هاي «چشمگيري» با نهاد‌هاي امنيتي و دفاعي روسيه دارند

4- در نقض جدي حقوق بشر مشارکت يا همکاري داشته باشند

5- فساد مالي «چشمگيري» داشته باشند

6- در بدست‌آوري سلاح و تجهيزات نظامي با دولت سوريه همکاري کنند

7- سرمايه‌گذاري يا تسهيل سرمايه‌گذاري 10 ميليون دلار يا بيشتر در خصوصي‌سازي بخش‌هاي دولتي روسيه در يک دوره 12 ماهه به گونه‌اي که سود «ناعادلانه»‌اي را در اختيار مقامات دولتي يا نهاد‌هاي مرتبط با آن‌ها قرار دهد.

نوع تحريم‎ها: اين قانون فهرستي از اقدامات تحريمي مانند، مسدودکردن دارايي‌ها، لغو رواديد آمريکا، و ممنوعيت صادرات از آمريکا به افراد يا نهاد‌هاي تحريم‌شده شامل مي‌شود. در موارد خاصي رئيس‌جمهور آمريکا بايد دست‌کم 5 نوع تحريم را به شخص و يا نهاد خاطي اعمال کند.


تحريم‎هاي ايران

دليل تحريم: مقامات آمريکا و متحدان اروپايي‌اش مدعي هستند که آزمايش و توسعه موشک‌هاي بالستيک ايران نقض قطعنامه شوراي امنيت سازمان ملل است. واشنگتن همچنين پشتيباني ايران از گروه‌هاي مقاومت در منطقه را «پشتيباني از گروه‌هاي تروريست» مي‌نامد و افزون بر اين ادعاي ديگر آمريکا براي اعمال تحريم‌ها اقدامات ثبات‌زداي ايران در منطقه و همچنين «نقض حقوق بشر» است.

نهاد‌ها و اشخاص هدف: تمرکز تحريم‌هاي جديد آمريکا پيرامون برنامه موشکي ايران، نقض حقوق بشر و سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ايران است.

اين قانون جديد رئيس‌جمهور آمريکا را ملزم مي‌کند تا افراد و نهاد‌هاي ايراني زير را تحريم کند:

1-اعضاي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و افراد خارجي که جزء مقامات، نمايندگان، و يا وابسته با سپاه پاسداران هستند

2- مشخص شود که در فعاليت‌هاي مرتبط با توسعه يا تسهيل برنامه موشکي مشارکت داشته باشد

3- در عرضه، فروش، يا انتقال سلاح‌هاي خاص به يا از ايران دخالت داشته باشند. برخي از اين سلاح‌ها شامل تانک‌هاي جنگي، خودرو‌هاي جنگي زرهي، هواپيماي جنگي، کشتي و موشک هستند. کساني هم که در کمک‌هاي مالي يا خدمات مرتبط با چنين سلاح‌هاي نيز هدف اين تحريم‌ها قرار مي‌گيرند.

نوع تحريم: تحريم‌ها شامل مسدودکردن دارايي‌ها، ممنوعيت ورود به آمريکا و همچنين ممنوعيت دادوستد و معامله با افراد و نهاد‌هاي تحريم‌شده است.

انتهاي پيام/



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۸۲۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنعانی: تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه اقدام سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم‌هایی علیه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، همچنین قطعنامه پارلمان اروپا و طرح ادعاهایی علیه کشورمان را به شدت محکوم و از همراهی معدود کشورهایی در اروپا از رویکرد ظالمانه دولت آمریکا انتقاد کرد.

بیشتر بخوانید: رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است

کنعانی افزود: ظرفیت‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران متناسب با نیاز آن در تامین امنیت و منافع ملی، حفاظت از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و دفاع مشروع و بازدارنده در مقابل هرگونه تهدید و تجاوز خارجی است و جمهوری اسلامی ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی و مبارزه با تروریسم بین‌المللی است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: توسل به ابزار تحریم علیه ظرفیت‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران نه تنها خللی در عزم و اراده دولت و مردم ایران در افزایش اقتدار ملی با هدف دفاع مشروع و قاطع از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و امنیت و منافع ملی ایران ایجاد نمی‌کند، بلکه برخلاف میل تحریم کنندگان، تحریم‌ها را به فرصتی برای خودکفایی و خوداتکایی در تقویت و توسعه ظرفیت دفاعی و نظامی ایران تبدیل کرده است.

کنعانی از رویکرد دوگانه پارلمان اروپا در موضوع حمله رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق و دفاع مشروع ایران شدیدا انتقاد کرد و گفت: جای تأسف است که پارلمان اروپا در قطعنامه‌ خود نسبت به اقدام متجاوزانه و ناقض قوانین و حقوق بین‌الملل رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک ایران و شهادت مستشاران رسمی ضدتروریست ایرانی، صرفا به ابراز تأسف بسنده کرده است، اما اقدام مشروع ایران علیه رژیم یاد شده در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع را شدیدا محکوم می‌کند!

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: چرا پارلمان اروپا از پرداختن به منشأ و عامل اصلی بروز تنش و ناامنی در منطقه که ریشه در اشغالگری و رویکرد جنایتکارانه رژیم صهیونیستی اسرائیل در کشتار مردم فلسطین و نیز نقض مکرر قوانین و حقوق بین‌الملل توسط این رژیم جعلی دارد، طفره می‌رود و در مقابل همسو با سیاست آمریکا از رژیمی حمایت می‌کند که اصل و اساس ناامنی و تنش در منطقه در طول هشت دهه متمادی است!

کنعانی همچنین با روشن و شفاف توصیف کردن سیاست و مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال بحران اوکراین و با رد مجدد ادعاهای مربوط به استفاده از تسلیحات ایران در جنگ اوکراین تاکید کرد: اگر آمریکا و اروپا عزم صادقانه‌ای داشته باشند، جنگ در اوکراین و جنگ علیه غزه در سریعترین زمان ممکن خاتمه خواهد یافت، اما آمریکا و برخی کشورهای اروپایی اصرار دارند که در مسیر غلط تاریخ حرکت کنند و به‌ جای کمک به توقف جنگ، بر آتش آن بیفزایند و وقت خود را مصروف اتهام زنی به دیگران کنند.

وی تاکید کرد: بسیاری از ملت‌ها و دولت‌ها به خصوص در منطقه غرب آسیا دیگر هیچ امید و اعتقادی به نقش آمریکا و متحدان اروپایی آن در کمک به برقراری ثبات و امنیت در منطقه ندارند.

کنعانی افزود: این دولت و مردم ایران هستند که باید از آمریکا و اروپا به دلیل نقض توافق هسته‌ای و ایفای نقش مخرب در ثبات و امنیت پایدار در منطقه سؤال و طلبکاری کنند، نه اینکه این دولت‌های ناقض عهد و پیمان، خود را جای طلبکار و مدعی نشانده و به گستاخی بر فهرست تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران بیفزایند.

وی ادامه داد: اگر رشادت و جانفشانی سپاه پاسداران و مستشاران شهید ضد تروریست سپاه در منطقه نبود، تروریسم داعشی تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ کرده بود و امنیت منطقه و جهان را بیش از پیش تهدید می‌کرد، حال چگونه پارلمان اروپا وقیحانه خواستار گنجاندن تنها نیروی واقعی ضدتروریسم جهان در فهرست تروریسم می‌شود؛ مگر اینکه تصور کنیم گروه‌های تروریستی در راستای اهداف و منافع نامشروع آمریکا و معدود دولت‌های اروپایی و رژیم صهیونیستی برای دامن زدن به بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه غرب آسیا عمل می‌کنند!

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پایان بار دیگر تاکید کرد تکرار رویکردهای غیرقانونی و اشتباه توسل به ابزار تحریم و فشار از سوی آمریکا و تبعیت برخی دول اروپایی از واشنگتن، هیچ حق و مشروعیتی برای ادعاهای آنها از منظر حقوقی و بین‌المللی ایجاد نمی‌کند و آنها باید زمانی پاسخگوی این ادعاها و اقدامات ظالمانه خود علیه دولت و مردم ایران باشند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228562 برچسب‌ها تحریم ایران

دیگر خبرها

  • بودجه نهادهای حوزوی چقدر افزایش یافت؟
  • دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • واکنش ایران به تحریم‌های آمریکا، انگلیس و کانادا
  • کنعانی: تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند
  • نمایندگان آمریکایی در سودای تحریم بانک‌های چینی
  • حیرت و درماندگی غرب در برابر شکوه قدرت سازی ایران
  • تخصیص پروژه مسکن به بیش از هزار نفر از متقاضیان نهادهای حمایتی در استان
  • مقام سابق موساد: ایران با دور زدن تحریم‌ها ۸۰ میلیارد دلار ذخیره کرد
  • سفر رئیسی حائز اهمیت است/تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد