Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دبیر علمی شانزدهمین همایش سالیانه انجمن علمی داروسازان ایران با اشاره به اینکه اکثر مواقع اختلالات خواب و بیداری بدون دارو درمانی و از طریق تغییر الگوی تغذیه ای رفع می شود، گفت: مصرف خودسرانه دارو برای درمان اختلالات خواب عوارض زیادی را می تواند به همراه داشته باشد.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، عباس کبریایی زاده در آستانه برگزاری شانزدهمین همایش سالیانه انجمن علمی داروسازان ایران اظهارداشت: مبانی و نوروشیمی بیماری های اعصاب و روان، تازه های دارودرمانی اضطراب، استرس و نقش داروساز در تجویز و مصرف منطقی آن از جمله محورهایی بوده که در این همایش مورد بحث و گفتگو قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مخاطبین اصلی این همایش داروسازان و پزشکان عمومی بوده و آخرین یافته های علمی در حوزه بیماری های اعصاب، روان و اعتیاد و راهکارهای دارویی و درمانی در این زمینه ارائه می شود.

دبیر علمی شانزدهمین همایش سالیانه انجمن علمی داروسازان ایران ادامه داد: چندین پانل آموزشی در این کنگره ارائه خواهد شد که نقش داروسازان در کنترل اعتیاد در کشور همچنین دارودرمانی اعتیاد در ایران از جمله موضوعات این پانل ها است.

کبریایی زاده تصریح کرد: بررسی و تحلیل داروهای اعصاب و روان در ایران، دارودرمانی درد، تازه های تجویز و مصرف منطقی داروهای ضد درد در بیماران بستری در این کنگره نیز انجام می شود.

وی اضافه کرد: دارو درمانی و تجویز منطقی داروهای خواب آور همچنین تجویز و مصرف منطقی دارودرمانی خواب و اختلالات خواب در سالمندان و سم شناسی الکل ها و اثرات حاد و مزمن آنها نیز در این کنگره مورد بحث و گفتگو قرار گرفته و شرکت کنندگان از مباحث آموزشی در این زمینه می توانند بهره مند شوند.

دبیر علمی شانزدهمین همایش سالیانه انجمن علمی داروسازان ایران گفت: کارشناسانی از ستاد مبارزه با مواد مخدر و وزارت بهداشت همچنین اساتید دانشگاهی در این کنگره حضور داشته و مباحث دارودرمانی اعتیاد به طور مفصل مطرح می شود.

به گفته وی مشکلاتی که باعث تشدید رویکرد به مواد اعتیادآور می شود نیز توسط مسئولا ن بهزیستی حاضر در جلسه از بعد روانشناسی و جامعه شناسی بررسی خواهد شد.

دبیر علمی شانزدهمین همایش سالیانه انجمن علمی داروسازان ایران به موضوع داروهای اختلالات خواب و بیداری اشاره کرد و گفت: داروهای این حوزه سیناپس عصبی انتقال دهنده پیام را تغییر می دهد و در صورتی که افراد بدون مشورت پزشک اقدام به مصرف آن کنند با مشکلات زیادی همراه خواهند شد.

کبریایی زاده خاطرنشان کرد: اکثر مواقع اختلالات خواب و بیداری بدون دارو درمانی و از طریق تغییر الگوی تغذیه ای همچون تغییر انواع نوشیدنی ها و غذاها همچنین تغییر ساعات بیداری و... برطرف می شود.

وی گفت: اغلب همکاران روانپزشک از طریق داروهای غیردارویی تلاش می کنند مشکلات اختلالات خواب را حل کنند و پناه آوردن به داروها و مصرف خودسرانه آن تا مدت ها می تواند عوارض جبران ناپذیری بر جای بگذارد.

گفتنی است؛ شانزدهمین همایش سالیانه انجمن علمی داروسازان ایران 2 تا 4 شهریورماه سال جاری با حداکثر امتیاز بازآموزی در مرکز همایش های بین المللی رازی با حضور صاحبنظران و اساتید برجسته این حوزه برگزار می شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۸۹۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی و دارویی رایگان در زنجان

اردوی جهادی ارائه خدمات درمانی و دارویی رایگان روز چهارشنبه با همکاری مشترک قرارگاه جهادی الکفیل و جمعیت هلال احمر زنجان در ورزشگاه انقلاب انجام شد.

 این اردو در آستانه روز جهانی صلیب سرخ و هفته هلال احمر با مشارکت قرارگاه الکفیل برپا و ۱۱۰ یونیت دندانپزشکی برای ارائه خدمات به نیازمندان در کشیدن، پر کردن، جرم گیری، برساژ و عصب کشی به مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در مجموعه ۶ هزار نفری ورزشگاه انقلاب شهر زنجان مستقر شده است.

۳۱۰ دندانپزشک و دستیار دندانپزشک در ارائه این خدمات همکاری و مشارکت دارند که از این تعداد ۲۴۰ نفر از داوطلبان جمعیت هلال احمر وظیفه خدمت رسانی به مراجعان را بر عهده دارند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان در این باره با تاکید بر اینکه یک هزار فریم عینک برای مددجویان کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) و بهزیستی تامین شده است، گفت: پس از انجام معاینات مورد نیاز این فریم ها تحویل بیماران نیازمند خواهد شد.

حکمت الله هاشمی همچنین از راه اندازی بیمارستان درمان و توانبخشی در کنار خدمات دندانپزشکی خبر داد و گفت: در این بیمارستان خدمات ویزیت و ارائه داروی رایگان به مراجعان از ۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت ماه جاری انجام خواهد شد.

هاشمی تاکید کرد: در این مدت پزشکان عمومی و متخصص کودکان، زنان و زایمان، تغذیه، داخلی، کلیه، ریه کودکان و قرنیه در بیمارستان درمان و توانبخشی بیماران نیازمند را معاینه خواهند کرد.

وی خاطرنشان کرد: نوزادان و کودکان تحت پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد به لحاظ سلامت حرکتی و جسمی معاینه خواهند شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان، این معاینات را صافی کف پا، پای پرانتزی و گودی کمر برشمرد و گفت: در صورت تشخیص پزشک برای درمان در صورت داشتن مشکل، این کودکان و نوزادان جهت درمان به مراکز درمان و توانبخشی هلال احمر استان ارجاع داده می شوند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: در مدت ارائه خدمات دندانپزشکی، درمان و توانبخشی پنج مشاور داوطلب جمعیت هلال احمر آماده ارائه خدمات مشاوره به مراجعان خواهند بود.

هاشمی افزود: علاوه بر خدمات بیان شده، روزانه چهار مربی هلال احمر اقدام به ارائه آموزش های امداد و کمک های اولیه به عموم مردم و علاقه‌مندان به صورت رایگان خواهند کرد.

وی گفت:این اردو تاکنون در استان های خراسان شمالی، خراسان رضوی و گیلان اجرا شده است.

مدیرکل کمیته امداداستان زنجان گفت: با حضور گروه جهادی الکفیل خدمات پزشکی (دندان پزشکی و چشم پزشکی) به ۲ هزار مددجوی زنجانی ارائه می‌شود.

روح الله صالحی افزود: از صبح امروز حدود ۱۰۰ دستیار و ۱۰۰ دندان پزشک در ورزشگاه کارگران مستقر شده و در حال ارائه خدمات هستند البته طی روزهای آتی تعداد پزشکان بیشتر هم خواهد شد.

وی با بیان اینکه از امروز صبح تاکنون به ۱۹۰ نفر در نوبت صبح خدمات دندانپزشکی ارائه شد، اضافه کرد: همچنین در بحث چشم پزشکی نیز به ۶۰ نفر خدمات در حوزه بینایی سنجی ارائه شد.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با اشاره به اینکه ۲ هزار نفر از دهک های یک تا پنج که از مددجویان کمیته امداد و بهزیستی هستند این خدمات را دریافت خواهند کرد، گفت: از این تعداد ۷۰ درصد جامعه هدف کمیته امداد و ۳۰ درصد نیز از جامعه بهزیستی هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • مطالعه یک ماده مغذی، مسیری برای درمان اختلالات مغزی!
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • درمان بیماری‌های صرع و تشنج کودکان در ایران
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • ارائه خدمات درمانی و دارویی رایگان در زنجان